(VIDEO) Protestul din Piaţa Victoriei pentru victimele lui Vlad Pascu

Un protest a fost organizat sâmbătă, începând cu ora 19:00, în Piaţa Victoriei din Bucureşti faţă de modul în care este judecat procesul în care este inculpat Vlad Pascu, şoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai anul trecut.

Oamenii, îmbrăcaţi cu tricouri albe,  au afişat mesaje precum „Corupția ucide”, „Justiție egală pentru toată lumea”, „Cerem o judecată obiectivă”, „Supradoză de visuri spulberate”, ”Cel mai iubit dintre pământeni este acum înger. Îţi vom face dreptate”, ”Greşeala se plăteşte”. „Dacă erau copiii voştri?”,  „Decizia de azi, consecinţa de mâine”, „Vlad Pascu trebuie să primească închisoare pe viaţă”, „Dorim să nu ne fie frică în propria ţară”.

La microfon au vorbit colegi şi una dintre profesoarele lui Sebastian Olariu, care a cerut celor prezenţi să aprindă luminile telefoanelor pentru tânărul decedat.

VIDEO bugetul.ro. hotnews.ro

Protestul a fost organizat de asociaţia „Tânărul de azi, schimbarea de mâine”.
„Statul român ne-a mai demonstrat încă o dată cât de multe minusuri există şi de ce noi trebuie să ne spunem cuvântul! Pe 4 aprilie, s-a declarat «prima victorie» pentru Vlad Pascu, ceea ce ne demonstrează ce primează în stat şi cât de interpretabile sunt legile. (…) Justiţia nu este de partea noastră, ci pledează pentru apărarea vinovatului. Justiţia nu a luat fiecare aspect important în considerare, ci a ales să pună întrebări ce nu îşi au locul într-o sală de judecată. În urma accidentului ce a soldat cu victime, judecătoarea se întreabă dacă una dintre victime este în sală. Noi, dar şi cei pentru a căror dreptate luptăm, nu merită asta”, este mesajul organizatorilor.

Aceştia susţin că Statul trebuie să ofere cetăţenilor săi  siguranţă pe străzi.

„Cum aceasta nu există, facem apel la toţi cetăţenii să fie alături de noi pentru a ne spune cuvântul şi pentru a le face dreptate lui Sebi şi Robertei”, mai spun organizatorii protestului.
Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre cei doi tineri uciși de către Vlad Pascu, a declarat, în cadrul podcastului „Fain&Simplu cu Mihai Morar”, că nu mai are încredere în justiția română.
„Nu mai am încredere nici 1% în justiția din România. Vreau să se audă unde trebuie și să poată cineva să ne facă dreptate. În țara noastră banul este la putere, banul cumpără totul, la justiție, la cei care ne conduc. Pe Sebi nu-l mai am și nu-l mai aduce nimeni înapoi”, a spus Valentin Olariu.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Author

40 de Comentarii

 1. Terminați cu prostiile! Toți erau drogați in procente diferite! Ce căuta tineretul bovin pe partea dreapta a drumului? Nu s-au gândit că încalcă legea circulației pe drumurile publice? Așa și cu morții de la colectiv! Ce căutau „mano cornuto” la distracție la subsol? Mai puneți „varga” pe progenituri ca sa le faceți educație pentru munca și viața și apoi plângeți că nu va asculta!

 2. EXPUNERA INDIGNARII CONTRA ABUZULUI IMPUTIT
  UN Individ dintr-o asemenea Familie, unde a prins din Aer Ideea TEMBEL-Fascista ca EI sunt Spuma Lumii si Noi, Restuu CAPisti, care POT fi calcati in Toate Modurile posibile, imaginabile, de catre EI, Oamenii Superiori.
  Un Individ care afirma ca EI au Bani pe care Ailaltii, CAPistii NU ii vor avea NICIODATA este STRICAT la CiriBomFlexer. SI degeaba face pe Sfiosuu’ PERELNIC de Rau in Fatza Unui Pressar PARAT, chitit sa il SPELE de Jeguu’ URII NAROADE pe CAPistii de Noi.
  Un asemena individ IO cred ca a VRUT sa dea Peste cei Doi CAPisti.
  Cand Conduce DROGAT cu SASE Feluri de DROG si OMOARA Doua Persoane, iar pe UNUL l-a RUPT in Doua, ADICA ERA CU mare Viteza si NU mai vedea NIMIC.
  NU mai poate invoca NIMIC, absolut NIMIC in favoarea sa.
  Ai condus DROGAT, ai VRUT sa OMORI, chi ca NU esti CONSTIENT de Asta, dar in SubConstient AI VRUT ,ca AltFEL NU conduceai DROGAT.
  Daca „Justitia” NU face DREPTATEA inseamna ca da IAR un Semnal CLAR CockallarsManelist People, Die NEUE UEBERMenschen, si mai RAI in FAPT decat Fascistii si Nazistii:
  Puteti sa le FACETI OriCEE CAPistilor, ca NOI va scapam.
  A SCOATE Vinovati pe cei UCISI ca NU mergeau pe un Trotuar InExistent, UCISI de unNeBUN DROGAT care GONEA NeBuneste este un SEMN ca
  in Spatele TUTUROR Soiurilor de Cockallars, Manelisti, Interlopi, Businessmen, Bussinesswomen, Politicieni, Politisti de OriCE Soi, Juzi, Procurori, Avocati si Slugile lor ExecutanteTOTI Impregnati de IDEI TEMBEL-SADICE ca EI au DREPT sa omoare pe OriCINE,
  CONTINUARe

 3. CONTINUARE
  (ASA ziceau si TATARII care veneau Periodic Peste Bietii Romani sa la IA Roadele si pe unii ROBI, ca „ASA au EI Dreptuu’ de la BATU Han” …
  ASA zic si RUSII printr-un Dobbitock de al LOR, care scrie de KKs AICI, „AXON”, care sustine ca Rusii au DREPT la Basarabia, ca au luat-o prin LUPTA.
  ASA zic si Unii UNGURI, InDestulDeFoartePreaDestulDeFoarte MUUUULTI dintre Dansii in NeBunia LOR Hungarista, ca sunt EI Spuma LUMII care MERITA sa fie Stapanii NOSTRI, Cazaturile Dreac’.
  TOATE Cazaturile PLESCAINDE din CURuu’ lu’ DREACuu’ se DAU UeberMenschen (SupraOameni) care au DREPT sa NE faca CE VOR EI,
  ASTA este GENUL Proxim al TUTUROR Celor mentionati mai sus)
  STA Ferm o Structura SECRETA, NeVazuta care ii apara si ii foloesete CAND, UNDE, CUM are Nevoie.
  ADICA este Fascism VOPSIT in Democratie, si Aia ajunsa o Curva Cracita si RasCracita CINIC in Fata
  Noastra, a Poporului ROMAN, AJUNS in ROBIE Interna, Forma Redusa a ROBIEI Externe, in Robie mai REA decat la Tatari, Turci, Austrieci, Unguri, Rusi.
  CE fac Aia CareSUNT SUS, Dreeept in CAPuu’ TREBII?
  FAC pre DANSHII, de Frica STRUCTURII Secrete, care si EA este SubOrdonata altor STRUCTURI Secrete, de Afara.
  INCHEIERE

 4. INCHEIERE
  Si in „Comunism” se faceau Abuzuri ImPutite, preCum SE FACE si AICI, ACUM, la Vedere, CINIC.
  Mai ales in Ultimii ZEE Ani cand Amaratuu’Ala se imPROSTise PLANuit din Proximiate, CALARE ca Scuza Acoperitoare, pe Firea-i APUCATA.
  Dar, NICI Atunci in ASAUN H A L.
  Imi pare RAU xa NU sunt in Bucuresti, ca si IO as veni la Miting.
  Am 79 de Ani si am trait mereu cu Grija sa ma feresc de Abuzuri ImPutite, ale unor CAZATURI Umanoide PUSE de Altii in CAPUU TREBII, Peste NOI, Romanii…
  AM si IO PATRU Copii?
  NU vreau sa ma GANDesc MACAR CE as face daca ar pati CEVA de GENuu’ PASCUalizat?
  REPET o Ide pe care am mai expus-o AZI in Alt Postare:
  SFIDAREA CINICA a Masei de „CAPisti” este PLANuita ca sa SE provoace pe GuGUStiucks, ca la Lovilutie, sa SE indeplineasca Niste PLANuri cu R O M A N I A .

 5. protest securici pe emotzie p000lica, pentru restrangerea dfrepturilor. Culmea este ca de data asta justitia a fost chiar oarba – adica a decis in BAZA LEGII! nu a fost nici chioara, pentru ca „dreapta” NU are cum sa fie, decat daca ne intoarcem la legea talionului. culmea „digitalizarii” ha! Odihneasca-i Dumnezeu pe cei dusi, caci suferinta este a celor ramasi. din pacate influentati aberant de forte oculte, care au cu totul alte interese. interese marsave care se vor implementate pe suferinta celor ramasi.

 6. Protestul ar trebui sa se desfasoare sub sloganul:
  ,,jUSTITIA – GASCA DE MAFIOTI”
  Poate asa se vor trezi si guvernantii nostri……[Rumburak]

 7. MARIN,
  Ma dezamagesti din CE in CE.
  IO am inteles Spiluu’ Mata’ pe AICI, da’ NU ma priveste, in general.
  Da’ in Siajul acesti Spil, sa sustii ca s-a dat Sentinta in Mod LEGAL, cand DACA esti BAUT, DROGAT, cad TOATE alelalte Cirumstante.
  Adica DACA Tinerii mergeau pe unde se putea, ca NU era Tortuar, trebuie sa ii CALCI in Viteza NeBuna?
  Mai este Unuu’ mai sus, SI mai dcat tine si ii face pe Aia Morti DROGATI,
  uitand la Gramada si la PLezeneala Grabita, ca la Alba Neagra, sa prostesti Cititorii, ca sa-il scapi pe Ala, ca Ta-suu’ este OMuu’ Cuiva sau al Catorva,
  de DROGuu’ DIN Corpul unui SOFER, adca un OM cu o Arma, da’ DROGAT.
  Confirmati CE scrisei IO mai sus, ca
  ESTE o Structura SECRETA care DA VOIE la OMO de CAPisti si VOI Doi ati primit AusWeiss sa dati Vina pe „CAPisti”.
  Mama MIa CE de FIARE imbracate in Piei de Oaie pe AICI …

 8. Vaz ca mai este unii care crede ca justitzea e independenta pa cocioc. Da, independenta cand e vorba de salarii si privilegii. In rest, ramane cum s-a stabilit. Muahahahaaaaa!

 9. faptul ca unii ar fi dezamagiti nu este problema mea. dezamagitii sa ia legea si sa citeasca, daca nu stiu. SENTINTA ESTE PERFECT LEGALA SI DATA IN BAZA LEGII, de aceasta data. toti latraii doresc un singur lucru: RESTRANGEREA DREPTURILOR NOASTRE! este un atac concertat la CONSTITUTIA ROMANIEI. inclusiv prin determinarea rumanilor sa accepte pedeapsa capitala. intr-o Tara condusa de servicii de spionaj, o justitie corupta si marsava, unde din cand in cand, SE MAI PRONUNTA SI LEGEA (PRECUM CAZUL DE FATA), oricare dintre noi poate fi condamnat la moarte – mai ales cei verticali si cei care vad si spun ADEVARUL. JULIAN ASSANGE POATE FI CONDAMNAT LA MOARTE! DE CE? PENTRU CA A SPUS ADEVARUL! PENTRU CA A DERANJAT SECURIMEA CORPORATISTA CARE CONDUCE GUVERNELE LUMII! MAI ALES IN SUA! lasati propaganda si daca nu stiti (desi nu cred, ca sunteti postaci cu shtaif!) CITITI LEGEA! sentinta se da in baza legii si a probelor. justitia si-a facut treaba legal, de aceasta data!

 10. de fapt, toate aceste actiuni sunt diversiuni de abatere a atentiei p000limii de la ororrile pe care ei le fac impotriva noastra: Romania impinsa intr-un razboi diavolesc, care nu ne priveste. pentru asta au nevoie sa ne dezbine. pentru control si pentru restrangerea drepturilor noastre. NIMENI NU VORBESTE NIMIC DESPRE PROIECTUL ABERANT AL LEGII MAPN? DESPRE INCHIDEREA IN MASA A FIRMELOR MICI SI PFA-URI DIN CAUZA E-FAKATURA, NIMIC? DESPRE INCALCAREA ZI-DE-ZI A CONSTITUTIEI ROMANIEI IN PRIVINTA DREPTULUI GA-RAN-TAT LA MUNCA, LA LIBERA CIRCULATIE, LA PROTEST, NIMIC? hai siktir, ipocritilor!

 11. Faci parte din gașca de drogălani a lui Pascu, sau ești jigodia de tac-su? Zâmbi-mi-ai de sub tramvai

 12. Ia uite bă ce se activară cadrele de supărare că cetățenii îşi exercită dreptul constituțional de a protesta! Diseară o să fie un gabor în civil la fiecare protestatar minim! Eventual şi nişte ultraşi-jandarmi cu juma de normă! Dacă îl aduceți şi pe Protestatarul Securilă o să fie perfect! Hai cu trollajul, hai cu intoxicările şi hai cu protejarea oligarhiei speciale securisto-mafiote! Hai cu nevoia de stabilitate!

 13. Mata esti in ceatza totala, din cauza ca nu cunosti spetza:
  -Tinerii circulau pe partea dreapta, in sensul de deplasare al autoturismului drogatului, DAR nu circulau pe carosabil, fapt vazut clar din filmul inregistrat de camera aflata in zona care a surprins evenimentul. Deci exista o dovada clara.
  -Chiar si daca tinerii ar fi circulat pe carosabil, nu inseamna ca nemernicul avea dreptul sa-i omoare cu masina. Poate pe carosabil sunt oameni fara discernamant, altii beti, copii inconstienti, batrani dezorientati, poate ca cineva este ranit sau urmarit de un criminal si a iesit pe carosabil sa ceara ajutor soferilor. Nu-i o scuza daca ii omori.
  -Faptul ca era beat si drogat nu are importantza? Este o fapta agravanta ca s-a urcat in starea aceasta la volan……[Rumburak]

 14. @marin : ai vazut filmul? asa circuli noaptea pe sosea? in sensul de mers al masinilor, pe intuneric, sa nu vezi ce-ti vine din spate? cand te-ai nascut? alataieri? ia si citeste LEGEA. vorbiti si latrati toti fara de habar! pietonul aflat pe carosabil (in lipsa trotuarului sau pasarelei pietonale) CIRCULA IN SENS INVERS DEPLASARII AUTOVEHICULELOR, PENTRU A SE FERI DE PERICOL. nu vorbeste nimeni despre analizele si autopsia tinerilor, Dumnezeu sa-i mantuiasca! NIMENI! DE UNDE VENEAU LA ORA AIA? LA MARE, SIGUR DIN CLUB! ERAU BAUTI? ERAU SI EI DROGATI? fiecare are culpa lui! legea a decis corect. SE APLICA LEGEA! un dosar se construieste PE PROBE! asta este legea asta este Constitutia Romaniei – DREPTURILE FUNDAMENTALE. VRETI SA ERADICATI DROGANGEALA? DUCETI-VA SI LATRATI LA STAPANII VOSTRI CARE FAC TRAFIC HUSH-HUSH ! DROGURI, ARME, TINERI, ORGANE ETC.. PE EI SA-I INTREBATI! VOI LATRAII PLATITI DE SECURITATEA CARE, CHIAR EA, FACE BANI GREI SI VA PLATESTE SI PE VOI SA LATRATI AICI! IPOCRITILOR!

 15. „marin spune:
  13 APR. 2024 LA 14:39
  @marin : ai vazut filmul? asa circuli noaptea pe sosea?”

  NU circulau PE SOSEA!
  SI DACA ma INSULTI Cockallar Style dezbracandu-te
  SI de Caracter,
  SI de Uniforma,
  inglobandu-ma pe mine la la „LATRAI”,
  Cestie care dovedeste Furie si Lipsa de Stapanire DEBORDATA de Avalansa de Explicatii ca NU ai DREPTATE,
  atunci iti voi plati Cumva, pe Forum, CamCum le fac lu’ AXON si Marele sCURs … :):):)
  Te pomenesti ca SI TU ai fost cu Marele sCURs pe la CURuu’ Iepii Bashkieze, ii tineai Scara de Zugrav lu’ Ala, sCURsuu’?
  ai scapat la Mustata de COPITA Iepii,
  care l-a „ARANJAT” pe SCURsuu’ de ARE Acum BILE de BILIARD in Loc de COAUALE, da’ ARE si Senzori si Muzicute IN Dansele COAOUALE Noi?
  CE ai vrea sa CANTE , daca te mai duci Odata si patesti la Fel ca SCURsuu’?

 16. CONTESTATARUL : uitat-te la film – circulau pe sosea, pentru ca trotuar nu exista, in acea zona. se pare ca NU ai vazut filmul …iti recomand sa il mai urmaresti inca o data, ca tot spui ca stii! stii ce-i sub coada iepei de care faci vorbire poate :):):) si nici atat! ce v-ar mai placea o tura de dictatura, voua mah, micutzi bolsevici… romanii au drepturi si au Constitutie, pricepi? citeste legea! uneste „punctele”! pari partinitor…ai vreo o pedepsa capitala prin Romania – ia pleaca de tot in china! sau undeva unde astia ucid oameni si copii in nestire. ti s-ar potrivai! o tara cu „ordine” si „liniste”, asa cum va place voua… cat despre bolboroselile tale…cine crezi ca le citeste? ma dor ochii, deja…hai pa!

 17. IN INCHEIERE
  DACA AiaDinBackYardCeiCAREIsiPermit Toate Abuzurile ImPutite, SCOTAND pe AiLor din KKs Juridice in care intra SIGURI de EI, de Sprijin ILEGAL si CINIC din BackYard, care sunt – intre Altele
  BAZATI cu InConsienta de Indivizi Suficienti si Aroganti – pe Sprijin OCULT de AFARA – inseaman ca vor MERITA TOT CE li SE pregateste de Altii, din AltaAFARA, la Fel de Zmeckers ca si Zmeckers Stapanii Inelelor DE AICI, de ACUM.
  Care ii vor LASA la o Adica, cu CURuu’n’Balta MIZERIEI Proprii, poate SI ca OBIECTE de Schimb la Targuu’ FINAL de Pace.
  De Regula, cand se implica intr-un Accident mai multi SOFERI
  se sisteaza OriCE Cercetari daca Ala BAUT era implicat, chiar daca NU el a facut Ceva GRAV (Deces, Mutilare, Ranire, etc.) si Betivuu’ RAMANE Vinovat, poate far’de Vina!
  Marine, Marineeee, JALNICA este InCadrarea in Ierarhie, OriCARE ar fi aia!
  Marshaluiesti, dansezi, te strambi, FXXI Realitatea in Ritm SUPUS si in Vazuu’ LUMII si faci Totul EXACT de CUM ti se zice!
  Impertiv: BAaa du-te repede pe Forum sio BAGA in Ochii GuGuStiucks DUMA Zmeckera cu LEGALITATEA Sentintei bazata pe Faptul ca
  Aia,
  MORTII NU au mers pe UNDE trebuie!

 18. CONTESTATARUL : pari disperat… ia niste valeriana – calmeaza – si poate vezi lucrurile asa cum sunt: legea este clara, daca este aplicata NU sunt probleme. din fericire, legea a fost aplicata. justitia a fost oarba, asa cum trebuie sa fie – justitia nu se face pe emotie publica, ci pe lege si probe! nu intoarce cuvintele securiciule. fiecare raspunde pentru faptele sale. tinerii, din pacate, au platit cu viata, pentru ca nu si-au asigurat siguranta, circuland noapte in sensul de mers al masinilor (!!). cat despre conducatorul auto, el raspunde, pentru faptele sale. intoxicarea (alcool, substante si MEDICAMENTE, DA?? ME-DI-CA-MENTE!!) la volan constituie agravanta, in cazul de fata. va raspunde penal conform legii. avocatul apararii si-a zapacit clientii, parintii copiilor decedati. acesta-i adevarul: munca avocatului este de diligenta nu de rezultat. nu trebuia sa dea sperante false parintilor…apropos de „ierarhie”… a matalica care o fi? ca tare jos pari a fi…urat ti-e scrisul, subreda gandirea…

 19. marin, esti haioasa fato! Sa ma ierte rudele si prietenii victimelor daca folosesc termenul haios dar tipa asta sustine ca betivii si drogatii au dreptul cf legii sa se suie beti si drogati la volan iar vinovati sunt cei care le ies in cale. Ce logica stramba ai madam marin! Vina lui este ca s-a urcat chior de drogat la volan si punct! Prin pledoaria ta stramba sustii ca drogatii si betivii au dreptul sa conduca!

 20. Baiatul asta a GRESIT Ca a umblat DROGAT ,incurajat si educat de familie Ca poate face orice ,oricum si compagnia care o frecventa si a ucis persoane nebinovate Dar El nu a iesit din casa sa ucida premeditat Sau voluntar a facut.o din inconstienta si proastele moravuri ,proastaeducatie si trebuie sa plateasca.Oricare,dintre noi ,care ar fi Comis asa o fapta
  ,era demult INCHIS si ISI ispasea pedeapsa,important sa inteleaga unde si cum a GRESIT si sa ii revina sensul de umilinta ,ratiune coerenta si responsabilitate.

 21. La Mangalia pentru o crima s-a dat 15 ani…lui Pascu pentru doua crime se vor da 30 de ani, asa cred ca-i corect. Sa fie dreptate. Daca vrem sa ne protejam copiii de droguri, atunci drogatii trebuie pedepsiti cel mai aspru, cu pedeapsa maxima. Ce inteleg copiii nostri daca un drogat omoara si mai si scapa cu o pedeapsa de nimic?

 22. Nu aveți decât o singură șansă să vă faceți ascultați: Zdrobiți-i cu ștampila de vot pe cei vinovați de mizeria materială și morală din Romănia! Anul acesta, cât încă mai puteți, că la anul cine știe!

 23. Ar fi trebuit sa fie zeci de mii/sute de mii de romani acolo…
  Asta inseamna ca romanii ii prefera pe drogati…

 24. Cu film sau fara film , nefiind trotuare , circulau pe carosabil. Chiar daca erau pe directia de mers a masinii, Pascu Vlad , clar vinovat. Si @ marin , citi stiu sa circule corect pe drumurile publice unde nu-s trotuare?Noua generatiilor vechi ni se faceau instructaje la scoala aia ceausista , basca mai venea cite un militian si ne explica. Acum?si da , or fi fost vinovati mortii-Dumnezeu sa-i ierte, dar Pascu chiar nu are vina si responsabilitate ?Inseamna ca orice consumator -O Tempora , de acool si droguri poate urca la volan si trece peste oricine , nu ?Cam multe criterii pentru a fi condamnat . Macar de la 18 ani in sus. Alcoolul si drogurile sunt ” circumstante agravante” in termeni legali din cite stiu. Iar justitia oarba cum o stim aici este si chioara….Iar justitia din tara noastra este pentru potentati nu pentru amaritii de noi.Exemplu – o mama care a furat o conserva sa-i dea copilului mincare , primeste aceeasi pedeapsa ca Vlad Pascu pentru ” ucidere din culpa” si drogangeala….Chitibusari au fost si vor mai fi , dar legea nu ar trebui folosita cu dubla masura .

 25. Cum să justificam drogatul la volan? Victime au fost cei doi tineri care chipurile nu mergeau pe partea drumului corespunzătoare. În halul în care se prezenta drogatul puteau fi pe oricare parte și victimele oricine. Se uita ca puțin înaintea accidentului fusese oprit de un echipaj al politiei dar fiind beizadeaua cuiva care poate cumpăra pe oricine a fost lăsat liber în trafic. Eu cautam prin ițele legii cum sa pedepsesc specimenul care își imaginează ca poate comite orice ilegalitate și crima pentru ca banul rezolva tot.Am ajuns atât de degenerati? Cât despre aplicarea legii,s-o lăsăm! Legea e doar pentru căței,restul intangibili sau spălați.

 26. culpa exista pentru toti. agravanta se aplica baiatului intoxicat. cu anii de puscarie, conform legii. tot latrati de droguri. medicamentele si bautura tot intoxicatie se numesc. nu conteaza „cu ce”, conteaza ca ai decis sa utilizezi o masina in acest fel. SI CATI DINTRE ROMANI NU FAC ASTA? ESTE PLIN DE INTOXICATI IN TRAFIC! I-ATI VAZUT CUM CONDUC? exista lege, nu dreptate. nici legea talionului NU face dreptate. daca vreti la dark age duceti-va la triburile alea, unde inca se decapiteaza oamenii in numele unui zeu. exista lege. sa se aplice legea. fiecare are culpa lui.voi incercati disensiunea romanilor pe emotie publica. ca de obicei. in 34 de ani. am dobandit Constitutia prin varsare de sange in 1989. romanii au drepturi. voi latrati cu o agenda impusa de stapanii vostri. legea este clara, justitia este oarba. vrei dreptate? ai gasit-o vreodata in aceasta „existenta”?

 27. @ marin , noi nu ” latram” . Foloseste cuvinte decente te rog. Ti-am apreciat unele comentarii. Si da CONSTITUTIA iti da niste drepturi, dar tot CONSTITUTIA ti le abroga . Cit despre cei care circula precum spui , treaba este tot a politiei si justitiei. Aici avem un caz clar fara echivoc . si cu parasirea locului accidentului . Pina se pronunta justitia toti au dreptul la ” nevinovatie” , chiar si cind sunt vinovati , recte cazul de fata. Aici oamenii au iesit in strada pentru injustitia ” justitiei” romanesti. Cea care aplica -ma repet- dubla masura.Pune-te in locul Pascului , fara droguri si alcool ” la bord” si comite fapta . Vezi ce ” prezumtie de nevinovatie” primesti.Si cum vei fi judecat. Aminteste-ti de tristul caz cu ” circotasul” care a ucis trei oameni. A primit condamnare cu suspendare si a promis ca se retrage din viata publica . Unde-i acum ?Da lectii de morala pe la un post tv.Altfel spus : Hai sa ucidem si noi cit 2-3 persoane ca justitia ne ” albeste” ca la ” Nufarul” si apoi sa predicam etica si echitatea. Ca-i democratie.Si dreptate , da nu o vei gasi ” in aceasta existenta” ,dar macar minima decenta da !Si apropos , poti fi testat cu etilotestul si sa apara ca ai consumat alcool. Asta se intimpla cind nu maninci nimic de dimineata si apoi maninci un mar. Dar la ora cind Pascu a ucis , da a ucis acei tineri , nu mai este vorba de mar . Decit daca-i marul lui Newton!

 28. Aceeași InJustitie a condamnat-o pe betiva Macovei la 6 luni cu suspendare.

 29. Ce drepturi îmi suspenda mie doua familii îndurerate și probabil rudele,prietenii și colegii celor doi tineri uciși? Ba,dimpotrivă,cer și în numele meu ca vinovații sa plătească,nu sa fie scăpați pentru ca pot cumpăra „justitea „. Libertatea și drepturile sunt încălcate când vinovații nu pățesc nimic și victimele sunt abuzate de nedreptate.

 30. si da, am spus intotdeauna ca pentru „ei” exista Constitutie si se aplica LEGEA, dar pentru noi nu. asta trebuie sa criticati: DUBLA MASURA si asta este alta discutie…dar totusi, NU VA VAD ATAT DE AGITATI SA APARATI DREPTURILE NE-VI-N-VATILOR CARE SE LOVESC DE 34 DE ANI DE NEAPLICAREA CONSTITUTIEI! NUMAI AICI SI ACUM. NICI LA CARACAL NU V-AM VAZUT AGITATI…DE CE? ERA VORBA DESPRE OFITERI ACOPERITI SI TRAFIC DE COPII/ORGANE, CUMVA…? NU MAI FACETI PE NEVINOVATII, CU TOT FELUL DE COMENTARII ARUNCATE TAMP: STIU EXACT CE FACETI! voi ridicati o disensiune pe emotie publica pentru a SCHIMBA LEGISLATIA CU UNA PE CARE O AVETI DE LA STAPANI: LEGI ABERANTE DE INGRADIRE A DREPTURILOR, PE MODEL MAO-CHINA – AMENZI PESTE AMENZI SI LEGI DISCRETIONARE. apropos de china, nici chinezii nu accepta sistemul…la un moment dat, cand frica va disparea, oamenii se vor revolta, cu adevarat, impotriva voastra mah. sic semper tyrannis!

 31. Pardon bre..In legea circulației rutiere scrie clar cum că trebuie să circul la limite de eliminare a oricărui eveniment rutier..Iar pe de altă parte,.. de eu intru din vre-o neatenție in altu,. eu sunt de vină teoretic ..insă de celălalt e băut, drogat sau cu ceva hibe, categoric vina este a lui..Asta e legea.. Ergo, drogatul e criminal și are de stat in pușcărie.. Simplu,.

 32. In tarile occidentale DROGATII si HOMALAII. au privilegii ,RO o colonie aDiavolului drogat si criminal SLAVA JUSTITIA

 33. dah, mah, Marco Silva, d-aia s-a golit Romania serviciilor de spionaj (de 34 de ani) de tineri, care NU aveau ce mai invata aici, care NU aveau voie sa munceasca, de controale peste controale si amenzi – ca’n oligarhie doar slugile stapanilor au voie sa munceasca, restul trebuie sa fie sclavi pe bani putini – de bine ce este aici, de 34 de ani. din generatia mea nu mai este nimeni pe aici si nici nu vor sa auda sa se intoarca, asa de bine este aici, mah! cu securicii vostri, tradatori care trag la dictatura. atat va spune stapanu’. habar n-aveti ce este LIBERTATEA! si nici ce sa faceti cu ea. pentru LIBERTATEA INSEAMNA EDUCATIE. PE CARE VOI NU O AVETI! fara educatie si traditie, fara credinta, POPORUL SE TRANSFROMA IN P000LIME. SI ASTA S-A INTAMPLAT! istoria se repeta pe somnul oimii. cam asta este.

 34. pentru cei care au iesit in piata. Normal ar fi fost cateva sute de mii. Dar este un inceput in toate. Felicitari OAMENILOR!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.