Protest la Sibiu față de măsurile fiscale

Zeci de sibieni au ieșit în stradă, vineri seara, pentru a mărșălui pe străzile orașului în semn de protest față de măsuri fiscale adoptate de Guvern.

Protest la Sibiu impotriva masurilor fiscale este programat în perioada de desfasurare 26 ianuarie – 4 februarie 2024 și vizează, conform organizatorului, o tânără mamă:
✅ impozitarea tichetelor de masa si a vouchere-le de vacanta
✅ impozitarea concediului medical
✅ masurile luate in ultima perioada care afecteaza firmele precum PFA si IMM-uri
✅ deducerea salariala sa fie mai mare
✅ alocatia copiilor cu varsta de peste 2 ani sa fie marita
✅ terapiile copiilor cu nevoi speciale sa fie decontate in totalitate de CNAS
✅ nu vrem impozitarea indemnizatiei pentru crestere copii
✅ nu vrem TVA-ul marit
✅ lipsa beneficiilor in urma cotizarii la CNAS
✅ DORIM TAIEREA PENSIILOR SPECIALE CARE SUNT NE-CONSTITUTIONALE
✅ TAIEREA ACCIZELOR LA CARBURANTI
✅ taierea accizelor la zahar
Alte cauze nu vor fi luate in considerare deoarece cand s-a depus documentatia la primarie au fost doar aceste nemultumiri.

S-a scandat: „Iohannis, nici nu ştii cât de mic începi să fii!,România, trezeşte-te! România, trezeşte-te!”

Foto/Video – Facebook și Oradesibiu.ro

mars protest 65 mars proptest02 mars protest 3215

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

17 Comentarii

 1. Tocmai la Sibiu ? Protestele să fie în fața caselor lui Iohannis, merită taxe și măriri de prețuri cu vîrf și îndesat,asta ca să fie bani la buget pentru plimbările lui Iohannis pe mapamond !

 2. A fost reactivată jalnica echipa cu cartoane VĂ VEDEM bineînțeles și un troglodit învelit în tricolor, care sub guvernarea PSD-Dăncilă semna condica vizavi de sediul PSD Sibiu la gardul Școlii Brukenthal ca să fie văzuți de doamna profesoară Carmen Iohannis când vine și când pleacă de la școală. Așteptam de anul trecut să se re mobilizeze.

 3. Sa fin serioși! Ăștia-s plătiți de FDGR să se constituie ca o supapa de refulare pentru sibieni să n-o răstoarne pe”gospodina” Hastrid Fodor și sa nu-l casapeasca pe Marele Satrap…

 4. Cinste celor care sunt în strada la Sibiu și sper în toată tara, fata de lichelele pupincuriste tradatoare, în frunte traficantul sibian de case și copii, iohannis. Când vad bășcălia și comentariile de rahat ale cretinilor, mi se face scârbă.

 5. de taxele marite pe proprietati n-au aflat inca, nu? ca „digitalizatii” anaf nu mai trimit oamenilor deciziiile de impunere bhai! TREZESTE-TE GHEORGHE! TREZESTE-TE IOANE! TAXELE PE PROPRIETATE TREBUIE SA FIE SIMBOLICE! CEEA CE SE INTAMPLA ESTE NATIONALIZARE PRIN INDATORARE!

 6. Un mic pas. Hai și în alte orașe!
  Hai și la Brașov, la Cluj, la Timișara, la Arad, la Oradea…

 7. „IEȘIȚI ROMÂNI LA -DEMONSTRAȚII/ LA MUNCĂ ,NU,SĂ MEARGĂ ALȚII! ””

 8. Ieftiniți zahărul ! Nu putem da 1€ / kg !
  Trăiască diabetul !

 9. Lipsa beneficiilor decontarii de la casele de asigurari, da!

  decontarea din casa de asigurari ptr. tratamentul copiilor cu nevoi speciale, in Ro., niciodata!
  impozitarea celorlate, tichete de masa si vacanta, da!
  Bugetul casei de asigurari este indestulator, numai ca banii se duc in alte directii. Spitalele au fost obligate sea se autofinanteze inca de anul trecut si pe banii contribuabililor, de aceea costurile pentru interventiile chirurgicale sunt mari.
  Alocatiile niciodata nu se vor mari in fct. de inflatie
  Nemultúmiri sociale vor exista si cauza este a celor care tergiverseaza asa zisele politici sociale

 10. fumatorii stau si o ard aiurea
  nu-i deranjeaza ACCIZA LA TUTUN!

  -suntem cam 5 milioane
  dar dezbinati pt. ca sint multe marci de tzigari
  si cam 4,3 milioane sug din jegu de contrabanda!

 11. Maxtor@
  ACCIZA LA PETROL SI GAZELE firmelor austriece. De ce nu iau de acolo bani, DE CE NU SCHIMBA LEGISLATIA, DE CE LE ESGTE FRICA DE ONG URILE STRAINE?

 12. Ati uitat ce ati votat loazelor. Voi l-ati pus acolo nimeni altcineva asa ca acum este tirziu. Ati mai irosit 10 ani votind un hot de 6 case nu 4 ca nastase. Ati mai irosit 10 ani inaintea turistului asta cind ati pus presedinte un bagabont de port chior si betiv care va promisese ca va scapa de securist si comunisti el tatal si mama securistilor si comunistitilor. Ati fost la fel ca „destepti” ca si cu turistul asta. Bai cu astia ca voi s-au ales praf si pulbere de mersul romaniei inainte Ne tineti pe loc de 20 ani si acum va dati nemultumiti. Mucles pierzatorilor bAI SA STITI CA NU ATI CISTIGAT ALEGERILE DIMPOTRIVA L-ATI PIERDUT. pROBLEMA ESTE CA DE CHIORI CE SINTETI LE VEDETI ABIA ACUM.

 13. In Sibiul lui Cioaba mai misca cate ceva oamenii lui.

 14. Nici vorbă !
  Acolo erau #rezist (simpatizanți USR , eventual Reper ) , vehement anti PNL ( anti KWI ) , unii dintre ei ( fost ) băsiști notoriii.
  Noii demonstranți ( 30-40 ) nu au ( încă !) nicio aderență politică : au originea într-un “ grup al mămicilor “pe W revoltate de impozitarea cu 10% a concediilor pentru îngrijirea copilului , uitând că s-a majorat vârsta copilului de la 7 la 12 ani !

 15. Țara noastră este condusă de arendași vânduți băncilor. Măsurile lor sunt toate influențate de ce vor băncile. Unele n-au nici o logică. Dacă o persoană are venituri sub 2000 de lei guvernul îi acordă un ajutor pentru alimente. De unde concluzia că dacă o persoană are 1999 lei venituri, atunci trebuie ajutată să supraviețuiască. În schimb dacă o persoană are datorii la bănci, guvernul inteligent este de acord să-i ia tot ce depășește 999 de lei, respectiv jumătate din salariul minim net pe economie. Cum va putea să supraviețuiască o persoană matură cu 999 de lei pe lună, care poate mai este și bolnav cronic?
  Interesant este faptul că în țările din vestul Europei unde prețul alimentelor este mai mic decât în România, dacă o persoană datoare la bănci are 1000 de euro net pe lună, atunci creditorul nu se poate atinge de ea.
  Cine conduce România de fapt?

 16. Votati AUR, cu AUR la conducere nu se mai plateste vreun impozit sau vreo taxa !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.