Protest la ușa lui Boc

Un protest organizat de AUR este programat sâmbătă în fața Primăriei Cluj-Napoca.

AUR, filiala Cluj, organizează sâmbătă, 28 octombrie, ora 09.00, în fața Primăriei Cluj-Napoca, o acțiune de protest față de ceea numește modul catastrofal în care primarul Emil Boc administrează orașul.

Sub administrația Boc, Cluj-Napoca a devenit orașul speculei imobiliare, orașul fără parcări, orașul în care au fost construite zero locuințe sociale, spune formațiunea.

La acest protest ar urma să participe și liderul partidului, George Simion.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

  1. Boc intra pe supt usa cu mainile ridicate ! Gitatul nu stie sa faca decat gitanie. Continuati, pentru ca meritati, vorba reclamei la VICHY !

  2. kka makka:))la Oradea nu se duc?ca este exact aceiasi situatie

  3. A, gata, m-am lamurit. Fiind vorba de AUR deja este un nimic. Dobitocii si-au schimbat galeriile de fotbal cu scandal pe oriunde.

  4. Un limbric PNL primarul orasului cu cei mai multi drogati din RO

  5. Fostul militian mic si chelios ,asa cum a condus tara ca premier, la fel conduce si Clujul,nici-o diferenta .Atunci cind Romania va scapa de acesti indivizi ,ar putea sa se mai redreseze ,dar pana atunci nu sint sperante .

  6. Niste imbecili imfecti, niste gunoaie care au ajuns sa conduca tara, dar tolerati de romani

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.