Proteste și amuzamente

Grecia dă în clocot și România se uită cu gura căscată la avionul închiriat de Klaus Iohannis. Grecii atacă parlamentul cu pietre și cocteiluri Molotov, în vreme ce noi cîrtim pe seama prețurilor din piețe, a RCA-ului și a prețurilor la curentul electric.

În Georgia, oamenii au ieșit în stradă pentru că un proiect de lege miroase a spirit rusesc.

Noi ne mîndrim că am achiziționat un batalion de tancuri second-hand ca formă de consolidare a securității naționale. Francezii sunt gata de grevă generală pentru modificarea vîrstei de pensionare. Pe noi ne cumințește prelungirea. Noi înghițim și îi înjurăm în bucătărie pe beneficiarii pensiilor speciale, dar nu zicem nimic despre veniturile superspeciale ale celor care conduc țara cu rezultate catastrofale. Găinăriile celor care mimează administrarea țării fac parte din normalitatea vieții cotidiene. Jongleria deciziilor guvernamentale, așijderea. De obicei, ministrul Transporturilor prelungea mandatele secretarilor de stat din cîteva în cîteva luni. Îi ținea în șah. Acum, s-a trecut la aplicarea unei găselnițe. Cum se apropie momentul „Rotativei”, s-a trecut la semnarea contractelor pe cîte trei-patru ani. Să rămînă oamenii ministrului de acum și sub controlul dușmanului. Iar dacă sunt dați afară să cîștige în instanțe despăgubiri boierești.

Statul român va cumpăra un batalion de tancuri americane Abrams

La București, se ține o licitație pentru 100 de autobuze electrice. Cum-necum, echipa de funcționari din Primăria Capitalei, cu mulți oameni aflați sub influența tandemului de business și politică Pandele-Firea, a scos cîștigător un ofertant din Turcia. Să vadă Nicușor Dan că și de departe gîndirea lor este importantă și eficientă! Tehnologia turcească și tehnica de afaceri din Turcia au mereu cîștig de cauză în Capitală. Chiar întîietate. Turcii au ajuns mari experți în tehnologie modernă. Doar casele ce le fac mai prost. Dar autobuzele și tramvaiele zbîrnîie! Drept pentru care un produs turcesc a ieșit cîștigătorul licitației, unul chinez pe locul al doilea, polonezii au ieșit pe locul al treilea, iar amărîții de la Mercedes (care nu stăpînesc încă tehnica de a cîștiga licitații la București) s-au trezit pe ultimul loc.

Pentru că ne chinuim cu autobuzele Otokar, cele care „merg de trăznește”, mai putem aștepta după cele electrice. În cele din urmă, licitația cîștigată de turci a fost contestată și acum are nevoie de timp pentru o soluție în instanță.

Povestea Otokar, autobuzele acelea lungi ca un cîrnat de tablă și plastic, tot producție otomană, are un schepsis. Ele continuă să circule mai mult goale spre Aeroportul Internațional Otopeni (Drulă spunea că metrul la aeroportul internațional nu ne folosește și nu-i prioritate și a pus o talpă strașnică la proiectul devenit proverbial, deblocat abia cu prilejul plecării lui lui Klaus Iohannis în Japonia).

Avion cu dormitor pentru cuplul prezidențial spre Asia

Pentru că autobuzele Otokar trec mereu pe sub nasul tuturor, ne vom strădui să vă relatăm povestea lor.

Ziua de miercuri a fost totuși dominată de mirările și cîrtelile populației enervate de avionul de lux închiriat de Administrația Prezidențială pentru călătoria cuplului prezidențial în Japonia. Alături de prima doamnă a primarului, au mai încăput numai doi miniștri (Cseke Attila și Bogdan Aurescu), plus cercetatul Traian Halalai de la EximBank (nu știm dacă banca de stat a contribuit sau nu la costul acestei deplasări). Toți trei par a fi luați mai mult pentru simbolistică, nu pentru contracte.

Apartamentul zburător cu care administrația a organizat zborul de la București la Sibiu pentru a prelua și cuplul prezidențial a enervat cel mai mult. Mult mai mult decît transmisia sonoră de la primăria din Kyoto, de unde s-a auzit vocea lui Klaus Iohannis citind aproape silabisit propoziții de complezență despre relațiile profunde ale României cu poporul japonez.

La Împăratul Naruhito n-a putut să plaseze asemenea scame și complezențe!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 62

84 de Comentarii

 1. Uitati -va cum sta werner de cracant! Toti japonezii au oicioare distantate identic, puse cu sublerul . Asta s-a cracanat . Poza arata mai multe detalii, inclusiv cu ravasita in contrast cu protocolul. Poza ajunge, articolul e bonus.

 2. Asta sa o crezi dumneata, ca Cseke si Aurescu au mers drept decor. Cseke le explica chinezilor din experienta dobandita pana acuma, cum e cu regiunile autonome, iar Aurescu a fost rugat sa detecteze niste antisemitzi la nivel inalt din partidul comunist chinez in memoria lui Sidney Shapiro, evreu american, responsabil de organul de propaganda al Chinei Rosii Comuniste si a lui Israel Epstein, ministru al creditelor pe vremea lui Mao Tse Tung, o pozitie extrem de puternica intr-o era practic fara numerar. Mao a ucis 70 de milioane de compatrioti, a transformat Bazele Rosii conduse in pustietati dezolante, dar cu subterfugii, propaganda și cartite americane in administratia FDR a ajuns in cele din urma sa conduca toata China continentala timp de 27 de ani catastrofali. Probabil chinezii le impartasesc lui Cseke si lui Aurescu din bogata lor experienta genocidala la schimb cu expertiza lor.

 3. Oare ce arata domnul prezident cu mainile, zambind suptil (sic)? Sa aiba oares’ce legatura cu avionul dormitor?

 4. se tavaleste Domnul Caragiale de ras…sau de plans. Ne miram de ce au pleca de aici? De ce au luat drumul strainatatii? Iaca d-aia: tabloul perfect al romanului…ce folos ca unii dintre noi tipam si iesim in strada din 2020? injuram in bucatarie? NU! ne luptam cu morile de vant. in timp ce „jurnalistii” si media au luat bani pentru #spalarea creierilor si pentru #propaganda! daca eram o Natie UNITA si ieseam TOTI in strada atunci cand m ut u’ a scos tancurile la statuia aviatorilor si apoi taburile, nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat. dictatura se construieste acum paaas-cu-paas cu ajutorul S LU GI LOR, LASILOR, TRANTORILOR, TRADATORILOR SI CRIMINALILOR ! ASTIA SUNTEM. si meritam tot ce ni se intampla.

 5. Domnule Nistorescu – nici o sansa . Dumneavoastra si noi cei de un leat cu dumneavoastra mai „vociferam”. Restul,vai si amar. Care cu necazurile , si-s multe pentru multi,iar unii care-si faca veacul pe forum si daca se poate sa aduca osanale „celui mai maret Hantzi „. Hanzti care ne-a lasat si fara bruma de slana din clopotnita.La cita nesimtire si tupeu are nici n-ar trebui sa ne miram . Sa ne miram insa ,daca ciresii infloriti de HANAMI au ramas intregi . Sper ca nu i-a ros capra , pardon Camilla lui JohAnnuss.Si ca prin Singapore nu va confunda „fetele de Sumatra”cu vreo femeie .Dumneata domnule Nistorescu esti acel Don Quiqhote ( Quijote) autohton. Te lupti cu „morile de vint”Chiar si cind detii adevarul absolut. Stii ce se spune despre ADEVAR, nu ? Poti detine adevarul absolut ,dar daca esti singur si ai mai multe persoane ce sustin contrariul ,atunci ceea ce sustin ei devine adevar.Multumesc Cerului ca existi. Si multumesc pentru articole si faptului ca la „Cotidianul”chiar cu pusee de cenzura ,mai poti comenta liber.La mai multe articole, chiar daca-s considerate de unii donquijotesti.

 6. Mărgică Triunghiul care vede tot fara ochi. Baza reprezentand principiul masculin; perpendiculara, principiul feminin; si ipotenuza, produsul principiului masculin si feminin. Din punct de vedere spiritual, piramida poate reprezenta o serie de lucruri, desi se pare ca semnifica initial coborarea si ascensiunea constiintei pe calea catre evolutie. Au fost construite de culturi stravechi din intreaga lume, in locuri sacre si pline de semnificatii spirituale sau geologice (ley lines). Mai tarziu au fost preluate de degenerati si forte sinistre care le-au intors sensurile si potentialul (vezi cazul zvasticii si ale altor simboluri). Un triunghi reprezinta cele trei forte universale esentiale pentru spiritualitate: Tatal, Mama si Fiul, reprezentati în trinitati sacre din intreaga lume, cum ar fi de ex. cea crestina Iosif, Maria si Isus sau cea egipteana Osiris, Isis si Horus, care sunt unificate in interior de lucrarea spirituala.
  Bineinteles ca gestul presedintelui este doar o pura coincidenta.

 7. 1848 A inceput de la PARIS SI PALERMO su cu exceptia londrei si petersburguliUi a cuprins toata europa. ISTORIA se repetă ciclic cu alte personaje. ULTIMA SANSAM ULTIMUL TREN.

 8. Greu la drum cu boii mici! Greu la drum cu neștiutorii de carte, cu leprele la butoane! Securiștii si-au împușcat în cap proprii cetățeni im 89′ și acum trăiesc în Lux, Lux, Lux? Otokar sau pe rit vechi, BMC? Cancerul generalizat PSD-PNL iubește România sau ” luxul propriu”? Vine d-na Firea Pandele cu umerii dezgoliti, cu mâinile până în podea ca Gibonii! Unde este Tortul Meu, unde este Tortul meu, adică Herăstrău! Am venit în pielea goală în Bucale, regizorul de Platou A3, mi-a găsit punctul G la etaj minus doi, acum 18 ani! Votați PSD 35%, PNL 28% și vreți cotiga sau Mercedes? Clasa neștiutoare de carte, talpa țării, cu nasul în țărâna și cu fum de ardei iute la nas! Unu-i Hellvig, unu-i Aurescu Goldberg, unu-i frații Muraru! Sus PSD, sus PSD! NOI muncim, nu gândim! Sebastian Vlădescu cu 22 de milioane de Euro de la gura MAPN în contul propriu, iubește PSD-PNL! IL iubește de la Monaco! Râsete Homerice…

 9. 18.50 oprește-te din postat! Ai fumat mult aseară și te-a obosit nicotina acum? Știi Istoria Religiilor, ca Vanghelie tabelele cu Logaritmi? De la 1 cm de sol ți se vede Editat roșu! Stupizenie totală ce ești! Editat la Abecedar

 10. Dl Hellvig, licențiat în săpat șanțuri, săpat la Temelia României, este în USA, este pt propășirea Spirituală și Materială a Poporului Român( cu mâna pe Biblie?). Spectacolul este grotesc! Piticul porno nu are noțiuni elementare de lb Română și este în USA, el ca să ia „lumină”? Și Doamna Core, azi de 8 Martie, era la Cenaclul Flacăra? Femeie mișto, deșteaptă până la cer, dar, dar? Incapabilă de furat, dansa
  pt ” mălai” sta cu mâna întinsă la Securiști, Securiști care si-au împușcat în cap propriul popor în 89′? sunt vorbele ziaristului N.L nu ale mele. Doamna Core, dvs dacă furați, furați așa cum face PSD-PNL de 33 de anu, acum erați în tarile calde! Dvs cu ochii cât ceapa pe Forum la Cotidianul și Sebastian Vlădescu cu 22 de Milioane de Euro furați în cont, bani de la MAPN? Nu înghițiți în sec? Io da, io da! Și mie îmi place Viena, mult peste Bucale sau „peste” Oltenița!

 11. În fotografie japonezii stau cu pumnii strânși. Domnul președinte Iohannis ce vrea să mimeze prin felul cum împreunează palmele ? Domnul ministru la Externe Aurescu “totul în japoneză: Imabato oku. “Din poză nu se înțelege care din cele două fete în costum național japonez e domnul jurist Cseke Zoli Attila? Doamna profesoară Carmen ne amintește de versurile poetei Maria Banuș.
  “Uite, mai licăre înca, alb si dulce in noapte.
  Ia-i. Ti-i intind. Sunt genunchii. Tu nu-i vezi
  tremuratori si plini ca doua cani de lapte.”
  Imabato oku

 12. Credeam ca „rombul” lui Merkel nu-l mai vad. Simbol? Nu stiu cum interpreteaza casta superioara japoneza asha un zambet lat!

 13. Dna Savonea este în 17 comitete și Comiții! Comitetul Legislativ, comitetul ICCJ,
  comitetul DNA, cel SRI, cel SIE, SPP, SMC, SVC, AVC…Saltă catralioane de Miliarde de Euro de la Bugetul României! Și „exact” azi, 5 firme cu care lucrez, si-au trimis oamenii acasă la somn, tăiat frunze la câini, sinucidere, moarte economică! Dna Savonea, e „proptea” pezdista, dansa curăță România de hoți și ” curăță” bugetul de Sume Astronomice! Bașca cumpărăm tancuri Abramhs de Miliarde de Euro! Când Rumânia este o colonie de pinguini, să râzi sau să „fii” vesel? Io este vesel! Fiți și voi! Ce aveți de pierdut? Dacă e furaciune de țară, să știm și noi…

 14. In mod clar o sa ma opresc, dar cand am eu CHEF. Ia ceva pentru tantrumul asta ca iti pusca vrun AVC si te are Cotidianul pe constiinta digitala. Apropo, am fumat mult dar nu nicotina ca fraierii de rand. Doar asa imi vine inspiratia si pot ofensa cat mai multi idioti. panimaiesi ?

 15. cumplita slutirea rinjetului cirnatzului de sibii… slinos, gretos…

 16. Acum imi dadui seama, tu esti ala care imi spune ca postez prea repede? Da ce ai vere, nu esti in stare sa citesti un text simplu? Daca iti scriam un eseu despre convergenta digitala si biomimetismul aplicat din tranzitia pasnica la un trilionsenzor univers integrat in biota planetei?

 17. Cat de irațională este ura?
  Core de acum, s-a schimbat față de Core de acum trei ani?
  Astăzi a fost o zi specială?
  La mulți ani, zile frumoase și bucurii pentru toate domnișoarele și doamnele, din redacția Coti, de pe forum, comentatoare sau cititoare!
  Să fiți inconjurate cu multă iubire pentru ceea ce sunteți, iubire, grijă, sprijin!

 18. Taranu e pe camp, taranu e pe camp, ura draguta mea, taranu e pe camp

 19. Dna Savonea nu a „prăpădit” orzul pe gâște, Muncă, iar Muncă! Nu si-a pierdut mințile! Direct în varful Bucatelor, ea taie , ea spânzura! Și la Metrou în Crângași, un tată de fata, vrea bani pt proteaza copil de 16 ani la mâna dreaptă! Să râzi? Trilioane de Dolari ia DNA Savonea proptea pezdista „trambulina infractorilor”? Dl Johannis Miliardar în Euro? Dl Hellvig în USA pt vânzare de țară? Piticul porno în ce lb vorbește, căci și lb română ii este straina? Eu mint? Eu mint? La Bagdasar Arsene mă mâncau șobolanii la subsol și directori pezdisti pleacă acasă cu basculante de bani lunar? Miliarde de Euro, nu este „nici” măcar un bec la secția de Iradiere Tumori Maligne? Io mint sau voi sunteți troli pezdisi? De ce trăiți? Ca să fiți slugi! Vai de Karma voastră! Copii de slugi! Vai de Sufletele Voastre de slugi! Eu mă uit in Oglindă, dar voi????

 20. Nea Cornel ca de obicei nu pricepe si nu accepta cand i se spune ca POPORUL ROMAN GENERIC NU MAI EXISTA devenind o amestecatura de CETATENI TERORIZATI pana la dezumanizare de Securitate, neintrerupt din 1948, cu „oameni noi spalati pe creiere” care asteapta sa li se dea si-i condamna pe ceilalti!!! Poza de pe frontispiciu ne arata o Imparateasa demna in PORT NATIONAL si o curtezana plebee cu crac cii goi…Apocalipticul a preluat catedra de istorie falsificata a HAITELOR Securitatii ceausiste rasputinizate pentru a reduce MILIARDUL de chinezi ASASINATI de Mao la 70 de milioane…Mistocareala cu „evreii chinezi” e apocaliptica si saemana cu a lu Tica-losu cu MIA de IMPUSCATI IN CAP de CETATENII DE ELITA ai Tratatului de la Varsovia si NU DE CATRE Securitate
  cum acrediteaza falsificator…Daca era un securistoid normal, nu apocaliptic, Tica trebuia sa-i plesneasca peste rat pe toti camarazii care-i declara „ovrei” pana si pe BOLSEVICII CHINEZI scoliti la Universitatea Orientului a COMINTERN de Karl Radek…

 21. Am ajuns..Sunteme peste 200 de suflete.In urma au ramas dor femeile si copiii..Slava Russeii.Morte satanistilor..MMoarte tuturor dusmanilor ortocsi.Moarte tuturor dusmanilor credidentei adevarate.Moarte tuturor.Moarte satanelor.Blestem si afurisenie pe capul nsazistilot imputiti..Moarte tuturor necredinciosilor.Slava RQomaniei.Slava Ramanii MAri.Mia m luat nikul de unde am venit.DAupa apa fluviului .Sper sa ma intorc inapoi la ai mei.Nu vreau sa mor.Moarte nazistilor,.Moarte satanelor.Cine nui cu noi e impotiva nostra.

 22. Aaaahhh ! Gata, in sfirsit ! Am asteptat eu cit am asteptat, cu nopti de nesomn si zbucium neincetat, dar iata ca promisiunea, mai asteptata decit sosirea lui Messia pe Pamint, s-a indeplinit ! In sfirsit genunchii primei doamne a Marginimii Sibiului sint din nou la vedere, pentru toti muritorii ! Daca mai pune si picior peste picior, ca Sharon Stone in „Basic Instinct”, sigur miine jumate din barbatii Romaniei isi iau o saptaminba de concediu, ca sa se refaca !

 23. Foarte bine ne fac acesti conducatori atita timp cit noi dormim in pantofi si inafara doar sa spargem seminte si sa ne uitam la televizor,birfind si vaitindu-ne , nu facem nimic.

 24. Charlie Tu esti ori ex-militar ori securist activ.. Violenta iti este familiara de aia gasesc deseori in comentariile tale expresii gen ,,trebuia sa-i plesneasca”. Ori esti abuzat in copilarie si inca refulezi conflictul si proiectezi acelasi shit peste lume care ti s-a intamplat. Mi mila de tine si de sufletul tau gaunos si revansard. Probabil asta e iadul tau. slava

  • Lasati-l pe Charlie in pace. este un suflet suparat pe viata. lipsit de credinta. credinta in bine. cand stii prea multe, incepi sa devii „bantuit”. eu personal va doresc tuturor ceea ce imi doresc si eu: LIBERTATE SI FERICIRE. sa ne trezim din adormirea intru pierzanie.

 25. Japonezi s-au mirat cum se poate ca o tara saracita cu economia distrusa ca Romania isi permite luxul nesimtit cu avionul de lux închiriat de Administrația Prezidențială pentru călătoria cuplului prezidențial în Japonia (cadoul lui iohanis pt. consoarta ) !!!
  Unde au fost luati de fatada numai doi miniștri (Cseke Attila și Bogdan Aurescu), plus cercetatul Traian Halalai de la EximBank . Toți trei par a fi luați mai mult pentru simbolistică, nu pentru contracte.
  Apartamentul zburător cu care administrația a organizat zborul de la București la Sibiu pentru a prelua și cuplul prezidențial a enervat cel mai mult. Mult mai mult decît transmisia sonoră de la primăria din Kyoto, de unde s-a auzit vocea lui Klaus Iohannis citind aproape silabisit propoziții de complezență despre relațiile profunde ale României cu poporul japonez.
  La Împăratul Naruhito n-a putut să plaseze asemenea scame și complezențe!

 26. Romani, suntem un popor de kakao. Asta-i realitatea. Asa ca, mergeti la vot si nu uitati sa votati si pentru cei raposati cu PSD si PNL.

 27. Trebuia luat la Kyoto măcar Nicușor Dan. Capitala nu are un centru cultural japonez. Nu cât cel de la Paris. Măcar cât cel de la Cracovia.

 28. Astept de aproape zece ani momentul in care prezidentul nostru va reusi sa prezinte un discurs fara a-l citi, cu eforturi imense, de pe foile redactate de catre consilieri. Logica gesturilor facute de mainile prezidentului mi se pare absurda si nelalocul ei. Simbolistica piramidei create prin departarea palmelor si unirea degetelor nu cred ca impresioneaza intr-o tara in care educatia si bunul simt primeaza. Robotul Ion trece si pe la Cotroceni? Oare cunoaste domnul prezident semnificatia pumnilor inchisi ai japonezilor?

 29. Este bine ca s-a dus in Japonia. Acolo-i viitorul omenirii. Dar daca se intoarce de acolo cu doar cu doua coli de hartie pline cu lozinci n-am facut nimic ! El trebuie sa constientizeze ca lumea stie cine este…un simplu functionaras american ! Ar vrea probabil sa fie Nicu Ceau dar este greu, foarte greu….

 30. Pozitie de cioban cind tine intre picioare oaia sa o tunda si zimbet la comanda de om fals .

 31. Așa și ieșim și o să vină unul ca Florin Georgescu un George Simion …sau urechila ăla Pipera …. ăștia de + 38 ani știu cum se mănâncă lucrurile …. așa că prefer să fac sport să fac o plimbare cu copilul ….. că doar nu mă duc să urlu la lună :))) și dacă rămânem fără bani o să rămânem toți …se ajunge la haos …..nu cred că chiar asta își doresc ….este cel mai periculos lucru …asta nu cred

 32. Prima e mai grasa si seamănă cu Elena. El nu cu Ceaușescu, ala isi iubea tara. Dar sa arunci sute de mii de euro cand tara e in groapa, cand nu ai dus-o in senghen, cand ai tocat pădurea si petrolul pentru austrieci.. asta e vina de neiertat. La Târgoviște, acolo e locul lor.

 33. Baciul asta sasesc si-a facut de treaba prin Japonia in scopuri 100% turistice. Japonia circula de multi ani cu frana trasa si nu are ce oferi Romaniei in conditii mai avantajoase ca altii. Dimpotriva, mai scump si neatractiv. Chinezii care au acaparat deja jumatate de Africa si jumatate de Amarica Latina i-au bagat in buda si pe ei si pe coreeni. Si este abia inceputul.

 34. Va dau un pont viabil! De peste 2 ani tot urla despre pensii specialo-nesimtite, care sunt deja „legale” politic sustinute verbal in strainatatea marilor capi. Cica, nu au voie la pensii mai mari decat salariul/indemnizatia/pensia prezidentului, ce vor face la secunda? Vor creste venitul prezidentului la nivelul specialelor nesimtite si…totul e perfect legal! Asta e unica miscare care urmeaza, nu stiu daca anul asta dupa rotativa, dar la anul dupa alegeri, sigur vor actiona. Evita taierile de la gloata necontribuabililor dar creste venitul cotroceniului la nivelul nesimtirii, se vad semnele liniei pentru actiune.

 35. Comentariile absolut corecte despre poziția necivilizată a picioarelor președintelui, precum și cea obscenă a mâinilor atestă că doamna protocol Delia nu l-a învățat reguli elementare sau că nu s-a prins educația de mârlan.

 36. Eu adică Eu, muncesc și nu gândesc! Când pun mâna pe Topor? Trabucel, adică Aurescu, vânzător de Neam și de Țară, cârpă la Davos, în avion cu Johannis? 10 000 de Euro pe oră ora de zbor? Lux, sampanii scumpe, trabucurile Havana, Whisky de 120 de ani, curve, râsete? Și un tânăr din Mangalia putrezit de viu, mort de Apendicită Acută? 1,51 m adică Hellvig analfabetul, tot cu 10 000 de euro pe oră avion Privat, este „acum” la Departamentul de Stat, supozitor, cârpă de șters pe picioare? Mișto clasă politică, Mișto! Doamna Core o poiezie patriotică , ceva acolo? Și la Bagdasar Arsene este șobolanii cât pisica și lipsă Neoane? Zici că ești în mină de Antracit? Of Doamne! Of! Ce țară de Ev Mediu! Ce țară! Prostul României în America și io în salopete?

 37. Guvernatorul unei colonii devalizate se plimba avand in suita un ungur,un evrea si o persoana dubioasa rau de tot-Traian Halalai de la EximBank . In rest e liniste si pace. Somn linistit romani!Mincinosii,coruptii si hotii lucreaza pentru voi! Se misca masele prin Europa? E treaba lor . Noi o ducem bine.
  A zis Petre Tutea ceva ? Ce a zis? A zis:„am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”.
  Nu mai sunt idioti! Vegeteaza ca orice planta. Ne-am mutat in alt regn,in regnul vegetal.

 38. Alina Gorghiu salteaua lu P. vrea ca Ciucă Ionel, Alexandru Graur al limbii române, vrea să fie noul Johannis? Sau vechiul Ponta? Salteluta e priceputa în oameni de stat? Proasta României cu Spiru la FF, e în Politică de o eternitate! Pe când o extirpare? Te iei cu mâinile de cap! Dacă ajunge Ciucă Președinte, e ca calul lui Caligula Senator! Doamne! Doamne! Doamne! Cât de rău am ajuns la nivel politic! Proști, Curve, Analfabeți, Hoti, „este” în Fruntea Urbei?

 39. Măi, dragilor! Cum vă puteți închipui că o țară de intelectuali își poate trimite în străinătate intelectualul alfa cu un avion de linie?
  Obrazul subțire, cu cheltuială se ține.

 40. Domnilor japonezi ne scuzati.Satana americana i-a adus la putere. Si stiiti ca vacarii se pricep doar la bovine.

 41. Kleopatra de Hermanfrodithstadt, ca intotdeauna, cu genunchii descoperiti, imparateasa si doamnlele japoneze in costumele traditionale! Diferenta, nu?

 42. In vremuri nu demult apuse, primul ministru al Japoniei venise intr-o vizita anuntata si indelung pregatita in tara numita Romania. Si cand a ajuns a gasit parjol si un prim ministru omolog proaspat demis de catre insusi primul turist al tarii. Cum a decurs vizita primului ministru japonez de atunci in Romania, stim cu totii. Ceea ce nu stim sunt sentimentele care le traiesc inaltii oficiali japonezi acum, cand se vad pusi in postura de gazde.

 43. acum sa va vad imaginatia…..care dintre gheise este Turcan si ca Gheo_Ghiu(caci de geaba are litera ‘r ca nu o poate pronunta,…uneori doar)?

 44. domnule nistorescu ,,,compania lui johansky in japonia pe care o descri in articol este esenta romaniei de azi…strainii conduc romania …numai intr-o democartie datorita prostiei si naivitatii poporului 44 la suta analfabet in romania face acest lucru posibil…in america (editat) fac acelasi lucru…criminalii conduc america

 45. Ce urat arată Aurescovici Goldberg în poză! Chel, putred de colesterol și de transpirație! Până aici vine mirosul de duhoare de la un vânzător de țară, de Neam, de religia Ortodoxă, de teritorii… scârbăvnicul mădular este cu trabucul în gură? Trabucul celor de la Davos?

 46. Precupetii mai vechi sau mai noi nu mai pot de grija avionului care l-a dus pe Presdintele Natiunii in Japonia . Desigur ,daca nu stii unde se afla Japonia pe harta lumii poate ai fi tentat sa recomanzi Presedintelui sa mearga in Japonia calare pe magar ca stiti voi cine cindva sau poate ar fi de dorit sa se amestece Presedintele cu precupetii de ocazie la clasa a doua intr-un avion (Tarom) de linie fie el si un Boeing 777-200 ca sa fie multumita „pulimea ” romanesca .Textierul nu isi aduce aminte cum Presedintele Iohannis a venit din Japonia cu traista plina si cu un tratat de Parteneriatul strategic de toata frumusetea .Desigur mai importanta era caruta decit teleguta .

 47. Am fost intrebat de ce ma ras ca prostu in aceasta dagherotipie.
  Este o intrebare ab sur da.
  Ma rad ptr ca am reusit toate re for me le.
  Si nu va mai holbati la genunchii lui Carmen ca vin peste voi si va rup.
  Ajung in 2-3 saptamani.

 48. Cine este chelul grasun din spate?
  Ingerul pazitor al Canalului Bastroe?

 49. Nea Cornel, ti-au scapat Gealatii cu cenzura din mana? Sau te pomenesti, ceea ce mi-e greu sa cred; ca iti citesc gandurile intr-un exces de zel ANTIDEONTOLOGIC? Comentariul de la 9:14 l-au inghitit cenzorii impreuna cu „mucenicii” serviti de poza crestina? Dar celalalt de la 10:30, articolul cu „ingrijorarile americane”? Si cand ma gandesc ca prost-tracii Secu ceausiste rasputinizate si-au varsat toata URA fatza de CAPITALISMUL AMERICAN, jubiland tamp de succesurile Chinei BOLSEVICE obtinute prin RAPT si acuza marsav publicatia ca-mi da liber comentariilor!!!

 50. Gibonul de la Cotroceni a invatat de la mentorii sai satanisti pozitia corecta a mainilor cand jura loialitate totala criminalilor globalisti. Asta poate insemna si „misiune indeplinita” (in rolul de tradator, nu de presedinte al unei tari).

  • Și tu acuma.. ?. Că doar n-o fi fost degeaba în excursie, sanchi, în Florida, înainte de alegeri.
   La pariu că tot atunci a învățat și figura cu mâna la portofel când se cântă imnul?

 51. Iar a aparut adulatorul @ gica. Pai mai @ gica ,stii ceva ? Te rugam fooarte frumos sa iei tu „traista aia plina „adusa de cel pe care-l „lingi”si sa folosesti „plinatatea „aia pentru tine. „Toti il bat ,toti il injura , toti ii baga ….”,numai tu-l „speli”si-l prezinti „argint curat”…Vezi nu o schimba pe lili sau bunul samaritean…. Ca sunteti 3 in 1 !Pe unde s-a dus cel ce-l adulezi a dat ,iar de adus ,a adus : PRAFUL DE PE TOBA…De ar trai Ceausescu ,sigur te-ar pune „secretar cu propaganda”. Spuneam mai deunazi ca daca Napoleon ar fi avut unul ca tine (voi) ,nici astazi nu stiam de infringerea de la Waterloo . Noroc ai cu cenzorul.Cred ca nici comentariul asta nu trece. Dar cel putin m-a citit cel ce-i numarul unu acum .Cenzorul. La mai multe „laudatio „pentru pres. Si binenteles la mai multi bani in teschereaua laudatorului.

 52. Numai intr-o tara unde opozitia in parlament este ca si inexistenta se poate asa ceva.
  Bravo Johannis, acuma ai „guvernul meu” profita si plimba-te prin lume pe banii romanilor !
  Iti recomant cateva obiective; Machu Picchu, maorii din Noua Zeelanda, triburile de masai din Kenia, Astralia, etc.
  Mai ai doi ani de profitat, asa ca …gabeste-te nu in ritmul tau „pas cu pas”
  Ramai in istoria si amintirea romanilor ca Presedintele care nu a facut nimic !!

 53. Chelul grasun din spate? Chelul este vânzător de tara și de Neam! A scăpat ca prin „minune” de Plutonul de Execuție! În orice țară, trădarea se plătește cu viața, cu ani din viața! La noi? Curve, Lux, furaciune! Ăsta mai este și profesor universitar la SNSPA? Profesorul Trandafir din B.D care scoleste o ” noua” garnitură de vânzători de țară? Vă pute munca? E grea munca?

 54. @gica, cat primesti de la statul Roman sa – i tii isonul wernierului? Ai fi cumva absolvinte de SNSPA , discipol al unui absolvent de stefan gheorghiu?!?!

 55. Mah @ Charlie ,il parafrazez pe Florin Piersic : „Tu esti prost sau esti prost”? Du-te-n „kibutzul „mamei tale si lasa-l pe Eminescu in pace. Nu mai „bate saua „catre Core , am priceput. Pentru „dilai”avem „pensiuni speciale”.Scrie si tu o „poezea anti securisto-bolsevico- comunistoida „… Sa vad versificatie ,iambi ,trohei ,rima ,etc.Incearca cu dadaismul, poate ai sanse.daca esti frustrat si nu te-a iubit nimeni , am inteles ca si tatal biologic fuge de tine , nu-ti varsa umorile si refularile „rasputinoide”pe aici. Aide , sanatate mintala sa-ti dea: Elohim ,Adonai , Yahwe si ceilalti ….

 56. „Autobuzele alea lungi care circula aproape goale la aeroport”…chiar asa sa fie?!poate o fi 335 pt ca 783 merge tot timpul plin cu turisti si cu bagaje.Daca zbori ka low cost doar nu vrei sa platesti la taxi mai scump.Sta cineva din redaxtie in zona de dupa aeroport?ex Corbeanca,Snagov,etc?Adevaru e ca autobuzele cam incurca traficul desi eu cred ca e invers.Poate faceri demersuri sa ke scoata de tot sa mergem toti ce auto personale.Stiu exista tren dar nu vrem toti la gara de nord si nici afara trenul nu a desfiintat autobuzele si sunt turcesti si la bruxelles.

 57. Cu un mic efort incerc sa-mi imaginez o simpla inversare de roluri, haine si ipostaze : „prima doamna” a judetului Sibiu cracita (pardon !) si cu miinile la nivelul … hmmm … sa trecem …, ca barbatu-sau, iar ala imbracat intr-un costum roz, de „drag queen”, ca nevasta-sa ! …

 58. Atunci a fost o zi a „infamiei” exact ca atunci când Japonia a atacat USA la Pearl Harbour! O zi a infamiei pentru Romania și viitorul ei! Aurescovici Goldberg în numele MAI(?) a semnat ” slugărnicie la B’nai B’rith, ca ultimul om, ca ultimul vânzător de țară! Vedeți filmele pe net” MAE a semnat cu B’nai B’rith Moses Rosen pact?”. Vă închinați, vă cutremurati! Vă dați foc, foc vă dați! Cine era în 2015 șef la MAE? Cum cine? Aurescovici Goldberg! Unde ești tu, TU Plutonul de Execuție? Unde ești scaun electric, injecția letală? Vedeți filmul și încercați ” ca” să vedeți „sensul” de a mai plăti impozite la Statul Român, Statul Degeaba, Statusul lui Aurescivici Goldberg! Vă închinați de scârbă, dispreț! Tribunalul Militar București? Tractir de curve, nu patrioti adevărați…

 59. Este un pitic vânzător de țară de 1,51 cm e la Servicii de Inteligence, el fiind prostul României, nărod total și acum este în USA ca slugoi după „ordine prospete”? Un alt negru mititel de 1.53 cm este cu Bivolul African în Japan, Casetofoane Sharp , ceasuri Orient? Ăsta de 1.53 cm pute de Colesterol și de Transpirație! Trebuia ca să fie ” transpirat” în fața Plutonului de Execuție pe 5 februarie 2015 când a vandut România! Dar nu! El e viu, e treaz( Florian Pittis pe scenă cu Vinovații fără vină). Numai veceuri umane avem în fruntea Țării! Unii mai înalți( cam 1.94 m), alții mai piticanii( 1.51 m, 1.53 m) dar toți „sulfurosi”, cu scârbă de România! Bă limascilor! România vă îmbracă, România vă da ca să mâncați ca porcii, România vă apara de rele, de foc și voi o vindeți străinilor? Voi oameni? Voi bă? Să vă tarati ca viermii pe jos și să pupați picioarele țăranilor care v-au votat și care vă dau de mâncare! Porcilor, suinelor…

 60. Sunt jmecher dă jemecher! Sunt Slugoi la Marea Finanța Mondială, supozitor la Davos, cârpă de șters pe picioare la B’nai B’rith! Dar în România? Dar în România ce sunt? Am Externe- le la Scrot? Îmi pupă rumâni picioarele? Imi pupă! Tremură rumânii la „simpla” vedere a mea? Tremură! Sunt Profesor Universitar la SNSPA? Sunt! Slavă Ucraina! Slavă Insulă a șerpilor tot la Ucraina! Slavă canal al Bîstroe tot al Slavă Ucraina! Jos românii goyimi, ființe biologice inferioare! Jos cu ei! La spirt trecut prin miez de pâine goyimilor rumâni! Nasul în țărâna gândacilor! Eu un trabuc Cubanez voi în mizerie și ouă clocote! Ce bine e la MAE, ce bine e! Hop! Am făcut un pârț! O fi de la prea mușchi de Căprioară? România, pardon Mămăligă, nu face explozie! Ce bine e, ce bine e…

 61. Vizita preșului iohanniSS în japonia nu reprezintă pentru România altceva decât o excursie inutilă, organizată pentru orgoliul unui guguman și al unei țoape, o cheltuială nesințit de imensă din bugetul de pensii și alocații pentru copii țării. Leana ar fi zis: mai e state Nicule? dar am ciuruit-o și pe ea la Târgoviște.
  Care dintre cei prezenți în delegația lui iohanniSS se va ocupa de construcția reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă și cine de deschiderea ICR-ul de la Tokyo? Cât despre cel de-al enșpelea parteneriat strategic se mai poate aștepta că nu-i bai, probabil.

 62. Unul din fratii Tate cand a fost aresrat a facut semnul piramidei identic ca Johanis. Ce sa fie??? Sa insemne ca sunt oamenii dintr-o organizatie internationala cum ar fi si massoneria. Ori doar slugi la satana evvreiasca globalista.

 63. Cine-i mic și pitic, și scrie ca Tic(ă) , dar nu este Tic(ă) , semnează charlie, dar nu este charlie? Cin’ să fie, cin să fie? un peda (gogu), nervos, nici fraier, nici bomfaier, doar un tiriplic impotent, peltic și doarme pe preș la o televiziune amendată din cauza lui de CNA? Gazeta de Sud, Berceanu, Blaga… Bă soid de soi…

 64. Ba eu cred ca e semnul pe care-l faceau fetele de la Crucea de Piatra, cind stateau in fata intrarii bordelului sub felinarul rosu si incercau sa-si atraga clientii … Daca fotbalistii nationalei, de cite ori reusesc sa dea cite un gol, fac gestul debil care imita inimioara, dom’ „prezident” (zexe !) se pare ca ne arata alt organ …

 65. Un Editat vrea să fie belea, să scoată fum cornel Nistorescu, iar Cotidianul să între în atenția „organelor”, ca vehicol al antisemitismului. Când semnează „Charlie”, din puțul gândirii sale răsar „legionarii”.
  Folosirea repetată a unor cuvinte cu tentă sexuală, dezvăluie tragedia unui violator(este o figură de stil), invidios pe frații infractori Tate. Dominat de veceul existenței sale imunde, se excită la imaginea unei doamne Firea, sau a doamnei Carmen, care joacă în Basic instinct. Orgasm intelectual, beneficiar eventual de grațieri. prezidențiale.
  Prietenii și președintele Constantinescu,… Îți aduci aminte, Darie? nici fraier, nici bomfaier? Amator de B(rom) pentru fraieri.
  Interesant, cum stilul trădează prostacul , iar charlie se da apărător al evreilor.
  Este o operație hibridă, homeopa(Tică), de a băga în ceață cititorii ocazionali, x are vor fugi ca dracul de tămâie și vor duce vestea ca acest cotidianul este un focar anticonstitutional.
  Un „Dorel” multiplicat pe forum, ce ce doarme pe preșul unei televiziuni, ghici cine, care, de ce, unde…

 66. marin Sa fie sanatos din partea mea si sa aiba tot ce ne doreste el noua.

 67. „Pe 9 martie marcăm Ziua Deţinuţilor Politici Anticomunişti din perioada dictaturii instalate la 6 martie 1945. Este un moment în care cinstim memoria celor care s-au opus unui regim criminal şi odios şi care au pus libertatea ţării mai presus de libertatea lor personală. Cunoaşterea trecutului este necesară pentru a nu mai repeta aceleaşi greşeli şi pentru a putea avea un viitor în libertate şi democraţie. De aceea, susţin studierea aprofundată a ororilor comunismului, a crimelor făcute de aparatul de opresiune, a suferinţelor îndurate de cei care au trecut prin gulagul românesc. Generaţiile viitoare trebuie să ştie adevărul despre suferinţele acestui popor greu încercat. Aducem astăzi un omagiu tuturor celor care au ţinut vie în România flacăra democraţiei şi dorinţa de libertate!„, a afirmat Nicolae Ciucă, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 68. Și tot astăzi, în bună tradiție românească este și ziua bărbatului , despre care doamnele nu spun nimic , cum n-am prea spus nici noi de 8 Martie, cu o singură și meritorie excepție, așa că rog să faceți o excepție și să dați drumul unei postări ce cuprinde o melodie ce sunt sigur că va plăcea tuturor . Mai ales că astăzi tradiția spune că se beau câteva pahare , ca să ne meargă bine tot anul. Și să recunoaștem că avem nevoie și de asfel de clipe :
  https://www.youtube.com/watch?v=lMN_mQI6mRs

 69. @ Radu Humor – sigur a scris maCiuca asta ? n-a fost „conselerul onorific si olograf „ION ?

 70. 17,25 și 18,13 același Gunoi Uman, rătăcit în Meandrele Concretului! Bă slugoi pezdist, Bă limaxule! Io ca inginer service la Bagdasar Arsene, când ai AVC sau accident, io îți dau Oxigen fraiere, slugoi pezdist! Charlie, Tică? Ești muștar fraiere coclit! Pute saitui de voi, slugoi pezdisti! Sunteți existente ” efemere” din scrotul Varanului! Marș în bălegar! Am studii cât tot neamul tău…. Împotriva prostiei chiar și zeii sunt neputincioși ( Schiller). Același prostovan, aceleași idei…

 71. 1,51 m are slugoi pezdist pe aici? SeCURitatea doarme dar nu se preda? Popor erbivor, țară bogată, 4 mese țară mică ( Dinica la Șarpele Roșu) pe Vasile Lascar, str Galați, linia fostului tramvai 5! Hellvig analfabetul, dă cu boltă peste rumâni și este un pezdist de aici care mă urecheaza? Haita sau unu’ singur? Ziariști rupți în cur de foame, de partea cancerului,? Nimic nou în Rumânia, Mihail Viteazul jupuit de viu de Valonii generalului Basta și rumânii adică garda, dormea dusă beată moartă? Viermi a fost, Viermi este în Rumânia! Sunt monitorizat? Am sau nu am dreptate, slugoi pezdisti? Slugoi sunteți! Nu știți macar formula ozonului, nici Chimică, nici Biologică….

 72. Pt voi pezdisti ” atenti” la barfa de pe acest Minunat Forum, plecați, plecați, plecați! A mai ramas un singur trandafir în Media și voi vreți ca să îl spurcați? Sunteți scarnavii fără suflet? De ce nu A3? Jurnalul Național! Fugiți de aici infecții mediatice! Nu spurcați sufletul d-lui Cornel Nistorescu! Vai de Karma voastră, limacsi analfabeți…

 73. Și dă-ne Doamne, pâinea noastră cea de toate zilele! Și ne izbăvește de cel rău, Amin… pâinea noastră cea de toate zilele? Lătrau, slugă Pesedista sau vultur? Român, urmașul lui Decebal? Sau slugoi la cocina Varanului! Tratat de Descompunere de Mircea Eliade! Postaci ” nimiti” cu bani , „mânjiți” cu fecale umane? Cine e postacii? Cine e? Ii vedeți aici 24h din 24h! În România vânzătorii de țară, lingăii vor fi până la Apocalipsa! Șanse României? Zero Tăiat în Opt! Căței, curve, slugoi, tot tacâmul…

 74. Popa Petru, Porcurea Nataraul nu-si da seama ca e prizonierul unor ,,ticuri” lingvistice si locuri comune abordate, dar continua sa posteze cu doua maini de pe 4 useri diferiti. Haurescu ridica mingea la fileu, vanatorii de antisemitizi trag la poarta, marcand. Dupa aia vine eli vizel, amusina marcajul monstruozitatilor si latra acuzator ca in boxe la Nurnberg

 75. Hellvig vinde România pe zeamă de varză și io contribuabil cinstit, care dau miliarde de lei vechi bugetului, sunt ” urecheat” de slugoi pezdisti? Și dacă postez ” accidental” ca Charlie? Omor pe cineva? Io muncesc, nu gândesc….

 76. Cine este ” adevaratul” Tică? Cine este? Jurnaliști adunați sub ” același” pumn? Invariabil ” La Paștele cailor” lasă urme în postări, precum Limaxul? Cine postează la Paștele cailor? Mă/ne amuzam! Proștii „noștri” sint mai puțin proști decât ” proștii” legați cu „simbrie” de cancerul generalizat PSD-PNL! Ne amuzam pe seama voastră, slugi pezdiste! Ne amuzam!…

 77. ROMÂNIA, LA UN PAS DE INVAZIA RUSĂ

  La Kremlin s-a discutat cum să fie bombardată România! Pentru prima dată Putin se simte neputincios.

  Putin cu Medvedev: Bombardăm România ?

  – S-o bombardăm naibii, domnule președinte. Cu ce să-ncepem?

  – Păi, Mitea, eu zic să-ncepem cu infrastructura, să le distrugem fabricile. Uite, asta de tractoare din Brașov.

  – S-a închis, și s-au închis toate, domnu’ președinte.

  – Păi, obiective nevralgice – Institutul ăsta de vaccinuri, Cantacuzino.

  – Închis de zece ani, domnu’ președinte.

  – Spitalul de arși, că le-ar trebui în caz de război.

  – Și-așa nu funcționează, domnu’ președinte. Iau foc spitalele singure.

  – Spitalul de copii din Timișoara să-l bombardăm!

  – Tocmai a fost restituit bulibașei Vișinel Cîrpaci.

  – Parlamentul! Casa Poporului cu deputații!

  – O să se bucure tot poporul român că scapă de ei.

  – Să le bombardăm cartierul Primăverii, Rahovei, Ferentari!

  – În primul stau țeparii mari, parlamentarii, în ultimele două, hoții de buzunare. De ce să le rezolvăm noi problemele interne?

  – Rafinăriile de petrol!

  – Domnu’ președinte, le-am cumpărat noi, sunt ale noastre, ale Rosneftului.

  – Nu știu, Mitea, ții cu noi sau cu românii! Vrei să-i bombardăm sau nu?!

  – Da, domnu’ președinte. Să-i bombardăm. Să le bombardăm autostrăzile.

  – Alea-s autostrăzi ? Care se prăbușesc la o lună după darea în folosință sau la prima ploaie?

  – Nu știu. Pădurile. Codrii României. Să ardă ca un snop de paie.

  – Le-au tăiat singuri. Nu prea au mai rămas.

  – Moldova! Să bombardăm toată Moldova.

  – N-o să se observe, domnu’ președinte. Au avut anul ăsta niște alunecări de teren de n-a rămas piatră pe piatră.

  – Mitea, trebuie să bombardăm ceva. Ceva mic.

  – Degeaba domnu’ președinte! De 20 de ani practică tactica pămîntului pîrjolit. Ne-au luat-o înainte, au prevăzut tot.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.