Provocare inedită pentru Florian Coldea

VIDEO Cristoiu

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

 1. Desigur e parte a șoului; de fiecare dată o poză cu altcineva. Au aruncat grăunțe de toate felurile, pt toate gusturile.
  Show must go on (Queen)
  Minciuni și fraze-i totul ce statele susține (M Eminescu)
  Lumea-ntreagă e o scenă şi toţi oamenii-s actori (cel sau cei ce semnau Shakespeare)

 2. Cristoiu isi prezinta oferta ocupatiei sale din toate vremurile: spalator de cadavre. Inutil, derbedeii pensionari nu mai pot santaja si pretinde taxa de protectie, s-a inchis pravalia. Viitorul lor nu mai intereseaza pe cineva, decat pe cei din partidul URA, creatie a acestor derbedei. In mod voit si dezinformator se vorbeste de „stat paralel” pentru o grupare pur mafiota. Sediul „statului adanc” se afla intr-o ambasada care foloseste si alte ambasade, la nevoie. Comsiliul Europei este o forma autorizata a „statului paralel”, pe care ne-am ales-o singuri ca inlocuitorul CAER-ului, statul roman al politicienilor fiind lipsit de demnitate si de sange in instalatie. Doar continua prezenta a utecistului Cristoiului si a unei intregi bande de utecisti de la Cluuuj in pozitii de „influenteri”, dupa 34 de ani de la Marea Schimbare, este ferma dovada de transformare din informator in colaborator, multi exploatati in orb, obisnuinta fiind a doua natura. Continuati, pentru ca meritati !

 3. Către dl. Cristoiu , de ce ne ”consumați” timpul cu mediocrii SRI , gen Coldea . Suntem în plină campanie electorală , dacă doriți ca România să prospere încercați să treziți neamul ăsta românesc să voteze altceva pe care încâ nu îl știm . Ar fi de datoria voastră a jurnașiștilor consacrați să ne prezentați ALTERNATIVE. De istoria mediocrilor pe care ni i-ați tot adus în paginile jurnalelor ne-am săturat. Banii nu au miros și cancanul se vinde bine , dar poate e timpul să faceți și ce trebuie. Am vazut interviul acordat lui Simion , e un punct de plecare , dar mai sunt și alții nevăzuți și neauziți de către dumneavoastră, noi cei care votăm nu avem nici o șansă să auzim de ei dacă dumneavoastră nu îi aduceți în prim plan , chiar și METEORIC !

 4. Eu m-am adresat unui ”Cristoiu” , dar ca el sunt mulți în România. Cineva trebui să înceapă , nu neapărat Cristoiu.

 5. Mda, nste canalii cu totii. Iar in incheiere, un gand pt.cel care i-a plamadit pe nenorocitii astia care au distrus vieti si cariere doar ca puteau, respectiv canaliei supreme basescu, informatorul securist dovedit. Intr-un cor sa-i dorim sa moara in suferita, uitat de toti intr-un azil imputit unde bataia de joc si umilirea sa-i fie la ordinea zilei. Amin, țațo!

 6. Cristoiu a spalat-o si pe Udrea, care este pe punctul sa devină o victima a statului paralel si nu un membru al clanului ce a jefuit România, clanul Basescu.

 7. Te ferească D-zo să meargă Coldea la Cristoiu; își face rău și lui și nouă prin Cristoiu. Prinde de veste Cristoiu că SRI nu prea există, că e total aservit DGIA, că intervievatului i s-au refuzat la timpul lor responsabilitățile care să-l mențină treaz, că de-aia blogul lui Helvig e un epitaf din marmură neagră și probabil o să ne transfere atroce încrederea spre alde sadicul Băsescu&copreședinți de urmat alaiului lui Antonescu și alte amăgiri.

 8. Cristoiu e cel care spala infractorilor si cel care contribuie cu mult sarg la dirijat votacii astora care ne-au furat si ne fura de 30 de ani.De la scanteia,revolutia l-a propulsat la escrementul zilei,redactie cu staf cu origini sanatoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.