PSD București a stabilit cu cine merge la sectoare

PSD București anunță care sunt candidații pe care îi va susține pentru funcția de primar la sectoare.    „La primăriile de sector, au fost validați în unanimitate actualii primari: Sectorul 3 – Robert Negoiță, Sectorul 4 – Daniel Băluță, iar la Sectorul 5 s-a votat susținerea lui Cristian Popescu Piedone“, anunță reprezentanții organizației.
📝 Am decis că vom realiza sondaje și alte cercetari pentru:
✅ Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației
✅ Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2, prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu
✅ Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu
✍🏻 În București, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falșii salvatori. Bucureștenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereușite! Acest oraș trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiștii în administrație care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc și muncesc în Capitală.
🔴 Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București! Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni.
🤝🏻 Le mulțumesc tuturor colegilor de la cele șase sectoare, membrilor organizațiilor interne de femei, pensionari și tineri pentru încrederea acordată și susținere!“
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Rodica Nasar a fost mana dreapta a lui Ontanu la fel de corupta ca si acesta. Iar PSD ne propune numai corupti unul mai ceva ca altul si cu facultati facute care nu au nimic cu o primarie, nici macar la calcule.

 2. neica nimeni, n-am auzit de astia… au venit pe filiera SRI? vorbesc de aia noi

 3. @ un patriot (sanchi)
  Ontanu, asa cum a fost el, a lasat in Floreasca o fantana, da unde iau apa curata toti bucurestenii (inclusiv Sectorul Agricol Ilfov).
  Primarul USR-oid, in afara ca a inchis fantana (pe motiv de temperaturi negative noaptea), a lasat in sectorul 2 doar „urme pe asfalt”.

  ssectorul

 4. Asta e tare: “Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București! Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni.” Dacă în sigla PSD trandafirul central va fi cu Gabi Firuța, și succesul va fi garantat. Cei e nu o o agrează vor ștampila din reflex pe fizionomia ei și adunat cu cei ce o agrează voturile vor fi duble.

 5. PSD a stabilit cu cine merge la sectoare:
  -cu boii,
  cu vacile si cu oile,
  cu satanele!

  ( lady Diana nu merge cu sotzu,
  vrea sa-i supravietzuiasca )

 6. Bravos Natiune, stai la cotet si nu ai apa decat in troaca. Fantana din Floreasca a fost inchisa caci apa nu era potabila.Iar Ontanu a dat avize pt zeci de blocuri fara parcari, taiate spatii verzi, restaurante in parcuri, fara drumuri de acces, scoli, gradinite si pentru malluri in centrul sectorului 2.

 7. @ 11:06
  Oamenii iau apa de 10 ani de la fantna din Floreasca si nu s-a inregistrat nici un caz de efecte secundare, ca la vaccinurile anticovid.
  In loc sa te tot bagi in discutiile adultilor, mai bine te-ai pregati mai temeinic pentru „evaluarea nationala”, ca sa nu-ti mai dezamagesti parintii si anul asta.

 8. Parcă robert avea rând lăsat la brutărie, lăsați omu să intre !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.