PSD discută joi despre candidaţii la alegerile locale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că a fost convocat Comitetul Executiv (CEx) al partidului în care se va discuta despre sondajele interne ale USL pentru alegerile locale şi despre viitorii candidaţi. Întrunirea are loc joi.

Recent, liderii USL au anunţat că finalizarea discuţiilor pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale se va face până la 15 septembrie, când vor fi anunţaţi în mod oficial candidaţii USL, informează realitatea.net.

În ce priveşte candidaţii pentru Bucureşti, termenul pentru a fi convenite candidaturile este 15 octombrie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.