Publicație străină. „Iohannis își caută activ un alt loc de muncă”

Declarația președintelui Klaus Iohannis de la Strasbourg, acolo unde a cerut practic funcții importante pentru liderii din Europa de Est, după alegerile europarlamentare, a fost preluată de publicația Emerging Europe.

Într-o analiză intitulată Locuri de muncă pentru băieți (din est), jurnalistul Craig Turp-Balazs scrie că președintele României  își caută activ un alt loc de muncă de ceva vreme.

Președintele României, Klaus Iohannis, consideră că politicienii din Europa Centrală și de Est ratează cele mai importante locuri de muncă din Europa. Cât de precisă este evaluarea lui?

În fotbal este cunoscut ca o cerere „vino și ia-mă”. Un jucător nemulțumit la clubul actual, care se apropie eventual de sfârșitul unui contract, arată foarte clar (fie într-un interviu, fie prin scurgerea unei povești către presă) că se simt pregătit pentru o nouă provocare, poate la un club mai mare.

În același mod, președintele României, Klaus Iohannis, face de câțiva ani rugăminți „vino și ia-mă”. Ales în 2019 pentru al doilea mandat, nu poate candida pentru al treilea și, la 64 de ani și crezând clar că mai are multe de oferit, își caută activ un alt loc de muncă de ceva vreme.

În diferite etape din trecutul recent, Iohannis a fost prezentat de surse prietene din presa română ca un potențial șef al NATO, președinte al Comisiei Europene, președinte al Consiliului European și președinte al Parlamentului European.

Cea mai recentă cerere a lui „vino și ia-mă” a venit pe 7 februarie, când a spus că Uniunea Europeană nu ar trebui să repete greșelile din 2019, când locurile de muncă de top ale blocului (în primul rând președinția Comisiei Europene și președinția Consiliului European) au mers la politicieni din Europa de Vest.

„Ar fi inadmisibil dacă niciunul dintre posturile de conducere nu ar fi revenit politicienilor din estul Uniunii Europene”, a spus Iohannis, adresându-se Parlamentului European de la Strasbourg. „În 2019, posturile relevante au fost ocupate de oameni din „vechea” Europe. Toți sunt competenți – nu asta este problema – dar lipsa oamenilor din Est este unul dintre motivele pentru care mulți europeni se simt detașați. Această greșeală nu trebuie să se repete. UE trebuie să țină cont de criteriile regionale.” , îl citează Craig Turp-Balazs pe Iohannis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Ioana Radu 8480 Articole
Author

63 de Comentarii

 1. „În fotbal este cunoscut ca o cerere „vino și ia-mă”…”

  In Romania este mai cunoscut: „D N A sa vina sa va ia !

 2. profesor de fizica la Sibiu ,lînga nevasta….doar de acolo a fost racolat…..mai o meditatie ,mai cumpara o casa…

 3. Poate posturi de măturători,debarasori, liftieri,…!
  Până acum niciun lider din Europa de Est n-a cerșit o funcție,un post…s-a găsit făcătorul de minuni să ceară!

 4. „profesor de fizica la Sibiu”

  Neh, Joha a fost suplinitor la fizica in Scoala Generala nr.2 din Agnita (nici macar nr.1, a remarcat un fin observator). Iar meditatii a dat pe naveta cu trenul Sibiu-Agnita si retur. Joha v-a mintit cu rasul lui de idiot tot timpul si voi, telespectatorii din partidul OTV, l-ati votat de 2x. Cred ca si analistul Coti a facut-o, tot din URA, sa nu iasa cineva de la pesede. Anul acesta veti repeta votul urii. Astept cu nerabdare a doua zi, cand veti incepe sa-l/s-o injurati. Sper sa fie Shosho, sa-mi umple diagonala ecranului tv.

 5. „la 64 de ani și crezând clar că mai are multe de oferit”
  Cui? Ce le-a promis romanilor si ce a realizat? Ce s-a ales din romania lucrului bine facut? Dar din romania educata?
  Un mai mare farsor SH politic, admirator de proprie nevasta, globtroter pe banii contribuabililor n-am vazut.
  Ce a facut ptr romani? A facut macar cat face pentru ucrani sau ptr americani?

 6. Absolut jenant! Fără pic de demnitate, acest personaj cerșește un post călduț, oriunde o fi. Să fie plătit bine și să nu trebuiască să muncească și evident venitul cât mai mare. Cum să se întoarcă înălțimea sa la postul de profesor ?! Să-l țină doar ocupat, așa de amorul artei, că poate.

 7. „În 2019, posturile relevante au fost ocupate de oameni din „vechea” Europe. Toți sunt competenți – nu asta este problema – dar lipsa oamenilor din Est este unul dintre motivele pentru care mulți europeni se simt detașați. Această greșeală nu trebuie să se repete. UE trebuie să țină cont de criteriile regionale.” , îl citează Craig Turp-Balazs pe Iohannis.
  Domnu’ Haos, matale ebvident ca traind in Riomania NU ai habar ca singurul criteriu pentru a ajunge sa ocupi o functie inalta in UE este COMPETENTA!!
  Cand matale ai spus-o clar in Octombrie 2021: „Statul roman a esuat in misiunea fundamentala de a proteja SANATATEA cetatenilor”, desi erai presedinte bagator de seama din 2014, cum crezi ca s-ar putea gandi careva sa te propuna in vreo inalta functie in UE!?
  Doamne ferește!!
  Vedea-te-aș șomer!!

 8. Cei din vest au tălîmbii lor,nu au nevoie de alții din est..Nu-s de ajuns europarlamentarii români(și nu numai) care au rol ornamental,de paiațe plătiți regește pentru nimic,acum ce să vezi ? Se vrea și chiriașul Cotrocenilor într-un post moca,ei uite ,că unii l-au citit pe turistul național…

 9. Parazitul securist Editat ciolanis muianis hot de case cauta alti fraieri dar cei de la UE ii arata usa ca nu tine sa se stea pe bani publici un asemenea trintor care sigur is va gasi ceva de munca dar la puscarie!!!

 10. Acest milog care cerșește otice de la oricine, se vede clar că a fost replasat în funcția înaltă a statului român pentru a apasă puternic pe cetățenii români din tara, dar toti s-au lămurit ce poama au agățat, sustinut din plasat! Cifra destinului e 33=profesionist, profesionist in ce? În lux nesimtit, în aroganta prostească, în plimbări personale pe motiv de interes tara=minciuni crase, pe implementat ură intre cetățeni, in susținut infractorii, în anihilarea Constitutiei și instigare la nerespectarea legii(când era în geaca roșie la debut de mandate), în controlul justiției și compromisuri cu stelarii+secu să aibă stabilitate și liniște în funcție inclusiv dupa finalizarea mandatelor? Inca nu sunt toate nemerniciile enumerate, mai sunt destule! Nu.13.06.1959=64 ani, în iunie va împlini 65. Calculăm, da? In 2024=8+13(4)=12=3, cu cat e de arogant, la dublu va plăti karmic și îi e frica de umbra lui. Garantez 100% că, după finalizarea mandatului, se va rătăci într-o afacere grasa, imobiliare sau acasă langa partenera de futelniță, sau, va pleca în străinătate, satul de umilință și cerșetorie, unde îi rămâne moștenirea de la parinti, daca nu va avea domiciliu la bulău! Banii ii vor curge masiv de pomană pentru că, izmanarul, ponta și ursarul i-au dat stimulente peste limita nesimțirii personale! Toți, dar toți din politica exterioara inclusiv cei din PNL fug de el, nu îl mai accepta pentru atitudinea sfidătoare identica cu a oricărui dictator mincinos, habotnic, plin de ură și implementator de răutate extrema! Dacă pleacă din PNL, toți colegii zic bogdaproste, își fac cruce și cu picioarele dar nu la vedere! In jurul 74-75 bastoane, dispare definitiv, cel puțin așa arată numerologic pe scurt limita individului în această lume.

 11. – Ghinion! Nu scăpați de mine aşa uşor! 🤣🤣🤣

  ANUNȚ DE ANGAJARE

  Competențe:
  – joc bine golf, bag mingiuca la găurică 🏌‍♂️
  – îmi plac recepțiile, întâlnirile, restaurantele de lux, dineurile cu ştaif şi şampania fină 🍾
  – îmi plac călătoriile, vacanțele şi concediile ✈

  Experiență:
  – am prostit 20 de milioane de fraieri, între timp s-au făcut 19 milioane, de două ori că o să le dau o Românie noormaală şi Țara lucrului bine făcut, dar în realitate le-am devalizat justiția, pe care am predat-o infractorilor şi am transformat țara într-o colonie bananieră condusă de o rețea de clanuri şi triburi de boieri şi ciocoi securişti cu pensii speciale ca pe vremea fanarioților.

  Cerințe:
  – salariu cât mai bengos,
  – pensie specială şmecheră,
  – maşină BMW albă cu geanuri fumurii de cocalar,
  – 365 de zile de concediu pe an,
  – şi să îi pot lua pe mine pe Duamna Dinu şi pe Securistul Pahonțu să mă tragă de funie când vin de la păscut.

 12. Erată: Corect este „să îi iau CU MINE” nicidecum „pe mine”. Pe mine stă numai Răvăşitoarea, când fac escală la Sibiu!

  Da, chiar! Vreau şi escale la Sibiu cât mai dese!

  Şi obligatoriu cheltuielile trecute la secret, că doar nu vreau să se prindă fraierii de delapidare şi abuz în serviciu! 😉

  ROG SERIOZITATE!

 13. Activ,.?? Ăsta ?? Că și-o caută cu lumînarea, mai cred,.. Insă nu cred că există prostu, inafar de romîn, care să-i dea o funcție, de concediu,.

 14. „De munca” ?!? Ha ha ha !! N-am mai ris asa de foarte mult timp ! E adevarat, suna mult mai frumos daca era vorba de un loc de veci !

 15. Sigur i se va da ceva călduț. Răspunde repede la comenzi ,este ascultător de așa oameni au nevoie. Băsescu era imprevizibil datorita paharului😀Nu sunt pe același calapod .Apoi el este susținut de cele mai mari partide românești😂Un lucru extrem de important. Lui Kovesi, aurescu le-au fost găsite locuri călduțe. Geoană.

 16. Se poate angajza ciripitori la SRI și cucuvea la CIA. Pentru a lucra la mosad are nevoie de un transplant de creier. Dacă ar fi cu mintea la purtător si-ar deschide o Universitate de meditatori la fizica și engleza. El rector si ea decan. Câte doua mandate, prin rotație.
  PS. Poate îl angajează UBB ca profesor universitar doctor,felcer și moasa Securista la secția Turism și Navetism . Alături de Coldea ar fi atracțiile universității.

 17. @lili
  „…singurul criteriu pentru a ajunge sa ocupi o functie inalta in UE este COMPETENTA!”. Asta e gluma zilei, n-asa?

 18. ca bate si el la toate usile, are ceva care-l macina rau, din arogantul de alta data, acum e un colindator care cere si nimeni nu-l asculta…

 19. La ora actuala cam toti politicienii care si-au batut joc de tara si de romani au fost inpinsi in functii destul de bine platite de catre dictatorii lumii care au deocamdata puterea in miinile lor.Exemplul cel mai apropiat este domnul Goldman Aurescu ,asa ca la fel va primii o functie si tradatorul de tara de la Cotroceni.Cu Gioana la fel sa intimplat, cu Kovesi la fel ,asa ca exemple mai clare ca astea ,nu sint .Restul lichelelor si tradatorilor de tara au iesit la pensie datorita virstei si tot acesti conducatori ai lumii ,ii tin in brate si departe de a fi judecatati si condamnati ,pt. tot raul facut tarii si romanilor.Asa ca cel putin cam asta este situatia actuala si nu se poate face nimic.

 20. Cei din vest, vor demonstra inca o data ca linguseala – ca sa fiu elegant – nu este apreciata, dimpotriva.
  Daca vrei sa fii apreciat in vest, trebuie sa stai drept, demn, cu personalitate, cu viziune politica…
  Austria ne-a demonstrat cit se poate de clar ca degeaba le-am dat o mare parte din averea tarii, si pe zeci de ani de acum incolo, ei ne desconsidera la fel.
  A meritat „linguseala” ?

 21. Fara bascalie,un post pt.care are calificarea,experienta chiar expertiza necesara,sacoul cu papeon gata pregatit,ar fi cel de sef de sala de restaurant ( doar la Ritz ), majordom,maestru de ceremonii,sau taietor de panglici pe ici pe colo pe ude urmeaza masa si dansul.La nevoie,se va ” multumi ” si cu pasaportul American pe care se banuieste ca l-a primit dela pretinul Trump in sepcuta aia de 2 lei,la deruta .Conturile sunt doldora cu meleoane fara numar incasate ca parandarat,” comision ” pt.meleardele achitate antecepat cu plata jos,pt.comenzile paguboase de armament,aveoane F35 etc. ce vor ateriza la pastele cailor.Urgenta mare,razboiul , Putina bate la use.Putinaaaa,asteapta baaa sa primim armamentul,si apoi ne duelam,fii domn,ce pusca mea.

 22. Fara bascalie,un post pt.care are calificarea,experienta chiar expertiza necesara,sacoul cu papeon gata pregatit,ar fi cel de sef de sala de restaurant ( doar la Ritz ), majordom,maestru de ceremonii,sau taietor de panglici pe ici pe colo pe ude urmeaza masa si dansul.La nevoie,se va ” multumi ” si cu pasaportul American pe care se banuieste ca l-a primit dela pretinul Trump in sepcuta aia de 2 lei,la deruta .Conturile sunt doldora cu meleoane fara numar incasate ca parandarat,” comision ” pt.meleardele achitate antecepat cu plata jos,pt.comenzile paguboase de armament,aveoane F35 etc. ce vor ateriza la pastele cailor.Urgenta mare fraierilor,razboiul , Putina bate la use.Putinaaaa,asteapta baaa sa primim armamentul,si apoi ne duelam,fii domn,ce pusca mea.

 23. Fara bascalie,un post pt.care are calificarea,experienta chiar expertiza necesara,sacoul cu papeon gata pregatit,ar fi cel de sef de sala de restaurant ( doar la Ritz ), majordom,maestru de ceremonii,sau taietor de panglici pe ici pe colo pe ude urmeaza masa si dansul.La nevoie,se va ” multumi ” si cu pasaportul American pe care se banuieste ca l-a primit dela pretinul Trump in sepcuta aia de 2 lei,la deruta .Conturile sunt doldora cu meleoane fara numar incasate ca parandarat,” comision ” pt.meleardele achitate antecepat cu plata jos,pt.comenzile paguboase de armament,aveoane F35 etc. ce vor ateriza la pastele cailor.Urgenta mare fraierilor,razboiul , Putina bate la use.Putinaaaa,asteapta baaa sa primim armamentul,si apoi ne duelam,fii domn,ce pusca mea.Eo am plecat,ma astepta aveonul,cina de 5 stele,patul labartat si cucoana prima hoata.La „Maeami ” birjar,pardon,pelot.

 24. La Chișinău să vină. Maia Sandu oferă multe job-uri bine plătite cetățenilor străini .. Moldovenii îl iubesc.. La taiet frunze la câini..

 25. Ai pus politia in pandemie pe romani.
  La ce le trebuia sa fie retinuti in casa noaptea cand golanii umbla noaptea hai-hui? Si oamenii liberi pot umbla noaptea daca au chef, dar nu au.
  De ce trebuia sa intri peste drepturile golanilor sa-i bagi in casa, nu stiu. Nu e de competenta ta sa le dictezi ce sa faca ei noaptea in parcuri sau pe campii sa bata pe unde se duc.
  Probabil ca n-ai fost niciodata revolutionar, ci doar ai dat din gura despre Ceausescu. De aceea nu intelegi dreptul de a iesi al romanului din casa.
  Astfel statul politienesc de la tine a inceput.
  Ai facut instructie cu ei, civilii. Masurile tale neobisnuit de aspre i-au facut pe toti ferali de nu se mai intelege nimeni de vorba buna cu ei. – Greseala mare! A ta e!
  Daca in ’89 au iesit sa infrunte moartea, in pandemie i-ai impins indarat in casa ca un papa-lapte.
  Nu esti bun psiholog, nu cunosti despre altii mai nimic.
  Ai fortat intra-atat nota incat apoi considerandu-te pe tine deasupra lor te-ai afisat fara masca la intruniri cu alti ipocriti ca si tine.
  Standarde duble?
  3. Despre Kovesi scrie ca tu ai demis-o sub presiunea publicului.
  Daca stiai ca este amenintata si nevinovata, daca aveai incredere in ea si in munca ei, in relatia cu ea, trebuia sa ii fii alaturi, nu s-o dai in gat.
  Kovesi a scapat cu viata din Romania iar tu n-ai ridicat un deget s-o aperi.
  N-ai facut nimic desi stiai ca sub amenintari putea sa nu mai iasa intreaga din tara.
  Nu ai acelasi finish ca ea.

  Mergi la Ursula si cerseste! Sa te duca departe de Romania sa nu mai ai motiv sa te vezi vreodata cu tara care te deranjeaza atat de tare ca n-ai miscat un deget pentru ea in tot acest timp cat ai fost presedinte!
  Esti nici 10% din ce face Zelensky.

 26. Eu am sa comentez asupra altui aspect.Priviti dvs ce fete de criminali si tradatori au cei 4 maimutoi din spatele dulapului.cei care incearca sa-si ascunda moacele cu cozoroacele.Aia numai iubitori de patrie nu sunt.

 27. Lui Craig Turp-Balazs : Luati-l cât mai repede posibil, aceasta NULITATE este un clown, o marioneta, un dezastru pentru România.

 28. @Conul:
  „Eu am sa comentez”
  Comenteaza cat vrei! Nu trebuie si serpii sa manance? Sau vrei sa-ti arat bufonule semnul international al foamei? Cu mana la burta arati ca ti-e taiata de foame.
  Degeaba marsezi pe bunatate iubitoare si compasiune daca nu o practici tu intai ci ii iei la cenzura pe altii ce gandesc.

  LIBERTATE! LIBERTATE!

 29. @Conul:
  LIBERTAE BA! FREEDOM! FREEDOMMMM!!!!

  NOI DE AICEA NU PLECAM,
  NU PLECAM ACASA
  PANA NU NE CASTIGAM
  LIBERTATEA NOASTRA.

  PUIE MSD cu toate târâtoarele sale!

 30. La paralela 45 a incercat? Are deja 10 ani de „experienta de munca” in turism, are sanse chiar la un post de line manager…

 31. La cât de puturos s-a dovedit în funcțiile ocupate până acum cine cutează să-l arvunească nicidecum să-l angajeze. Pe lângă puturoșenie mai este și încet la minte, ca să nu zic altfel, din motive lesne de înțeles. Cum să te duci tu, uzurpator al funcției de președinte al României să cerșești o funcție în Parlamentul European ?. El, arogantul, îngâmfatul, infatuatul, înfumuratul, fudulul, ( mai sunt alte adjective, pentru a fi un pleonasm desăvârșit ?) să se coboare atât de jos, s treacă peste orgoliul său nemăsurat și să cerșească, acesta este termenul, să cerșească un post pe la UE, măcar ușier la madam Ursula. Desigur are o motivație foarte serioasă pentru acest gest. Numai dacă mai ține minte ce a pățit Băsescu și este suficient. Nu că bețivanul a plătit suficient pentru măgăriile făcute, pentru un orgolios ca el, numai convocările la DNA sunt suficiente, dar dacă o fi să dea socoteală pentru toate „ghinioanele” pe care le-a avut de-a lungul timpului, îi trebuie ani multi de trai ca să onoreze condamnările prin vreun beci domnesc, poate în Dumbrăveni, că-i din județ. Un temei puternic că se poate întâmpla așa ceva îl constituie marile răsturnări politice care se petrec sub ochii noștri, și care îi vor arunca la tomberon susținătorii și stăpânii pe care individul ia servit cu mult sârg, iar noi veniți vor face ceva curățenie, nu de dragul curățeniei, ci pentru a da ceva exemple că ei sunt altfel. Și cine poate fi Păunul de serviciu, decât acest ins șters, neimportant, dar bun de scos țap ispășitor ?.

 32. Am o cunostiinta care spunea ca gunoiul de la quattroceni o sa fie alegerea pentru Prim Ministru dupa ce fura alegerile… exclus, asta e ca Michelle Obomber, un lenes care nu munceste, o arde in concedii, sta dupa fusta neveste-sii, etc. Pozitia de Prim Ministru implica prea multa munca, sedinte de guvern la prima ora, sa fim seriosi… Ciolanis o sa primeasca o functie calduta de frecator de menta la nivel EU, in niciun caz comisar sau ceva care sa implice munca… o sa fie un rahat de ambasador al UE pentru Africa, America Latina, dar in realitatea o sa stea 90% din timp la Bruxelles, cu nevasta-sa pe la un ONG Sorosist sau ceva gen UNICEF, UNESCO, etc. O sa fie cam cum sunt majoritatea fostilor tradatori, lucratori pentru CIA din Asia, Africa si America Latina… atata doar ca nu-s fugiti cu avionu’ plin cu bani, cum a fugit ala din Afganistan.

 33. Fa Miorito,da tu esti stresata rau detot,fa! „Serpii”tai au distrus tari intregi,Argentina fiind numai un exemplu.Dar stii tu fa ce a facut Nayib Bukele in Salvador cu „serpii”? Stii tu fa,ca N.B.este primul care a introdus adevarata democratie in Salvador si ca „serpii”sunt dupa gratii,unii pe viata? Stii tu fa ca „serparia” mondiala a sarit la gitul acestui om,acestui lider, ca nu cumva sa existe pe planeta un exemplu de democratie autentica? Stii tu fa proasta dracului,ca in UE,U.S.A si in alte locuri nu mai exista de multa vreme ceea ce tu numesti democratie si freedom?

 34. Ha, ha, sa fim seriosi Iohannis nu-si cauta niciun loc de munca. Media sorosista vrea sa manipuleze lumea ca Iohannis ar fi vreo valoare curtata pentru expertiza ( ha, ha sa mor de ras) sa! Iohannis vrea sa stea degeaba si mai departe, tradafiri, tenis, plimbari, barfe cu Carmen.

 35. Frământările lui werner în aș găsi un loc călduț dar și cu imunitate,nu sunt din considerentele financiarae,mai degrabă de imunitate să-și scape piele,știe Omu că îi se pregătește ceva după modelul Petrov

 36. Veți vedea că nu pleacă nicăieri, ca nu are nimeni nevoie de un parazit care nu știe să facă nimic. Gasește el un culcuș tot la noi, și-l vom hrăni până moare. Porcu-i porc până la cuțit!

 37. Nu are șase case cu grădină , are de tuns iarba ,de dat cu var , doar a fost întâiul gospodar al Sibiului în tinerețe. Ce îi mai trebuie job , are destul omul de lucru . Datorită politicilor lui minunate nu mai găsești pe niumeno să angajezi pentru construcții, așa că trebuie și tovarășuș ăsta să se plieze la noua realitate ( aia glorioasă făcută de coaliția de prostovani pe care a creat-o, el și securiștii lui ”luminați”).

 38. orbazul subtire cu chletuiala se tine… obrazul gros cu si mai multa…

  frica de viitor …. ha ha ha ha ha ha

  iohannis, aceasta cumplita pierdere de timp… disperarea vine din faptul ca nimic din ceea ce i s-a promis la un moment dat nu pare sa se concretizeze… s-au schimbat prioritatile stapinului iar iohannis fiind doar la mina lui beteaga, e cuprins de frici si panica.
  ce semeni, aia culegi!

 39. Va mai aduceti aminte cun vuia presa internationala cand in Peru a fost ales presedinte un japonez, Alberto Fujomori? Toata lumea era in extaz si vorbea despre ‘miracolul peruan”, despre cum se va dezvolta tara sub conducerea unui japonez. Rezultatul? Dupa 10 ani de abuzuri, in special incalcari ale drepturilor omului, japonezul mai voia un mandat de presedinte. Mai mult, chiar l-a castigat, dar a renuntat la presiunea populara. Iata ce spune HotNews despre mandatele japonezului:
  „Pe parcursul celor doua mandate ale sale, Fujimori a fost criticat in urma masurilor fiscale adoptate, pentru cenzurarea presei si pentru folosirea fondurilor guvernamentale in a-si sustine campaniile electorale. El a fost acuzat ca s-a folosit de serviciul secret condus de Vladimiro Montesinos pentru a-si intimida si spiona rivalii.”
  Nu vi se pare ceva ce ati trait pe pielea voastra in ultimii 10 ani in Romania, sun conducerea neamtului ales de popor? Realitatea a aratat ca in 2007, Fujimori a fost acuzat si condamnat la sase ani de inchisoare pentru mita si abuz de putere. In 2009, el a primit inca 25 de ani de inchisoare pentru abuzuri privind drepturile omului comise in timpul mandatului sau.
  Deci, rabdare ca se poate. Intrebarea este ce va face ravasitoarea Carmen vesnica profesoara de engleza cu fusta scurta si pletele in vant, care refuza sa iasa la pensie, desi a implinit deja varsta?

 40. UE nu are suficienți bani să sponsorizeze orgiile cu golf şi avioane personale ale acestui grof scârbos. Numai în coloniile africane poți să furi ca în codru, pentru că în colonie nu există magistrați capabili să judece delapidarea, abuzul în serviciu şi subminarea economiei naționale.

 41. @ Dezechipați toți și trimiși acasă, angajate gagici, nu le mai ajunge gacicilor să-și cumpere haine de pămpălăi viteji care cer bani de haine și de buzunare doldora , ?

 42. & Care sunteți de acord ca gagicile angajate la armată să beneficieze de îmbrăcăminte personalizată, care să exprime personalitatea fiecăreia dintre angajatele din structurile militare, ?

 43. STRAINOII HOTI SI TEMBELICI-au furat de 550 ani-SA
  NE LASE IN PACE.NOI,RUMANII,AVEM INSTITUTII AB
  ILITATE DE PCR SI UTM,IN DOMENIUL RENTABIL AL RECICLARII GUNOAIELOR SI RESTURILOR DE MANCA
  RE SI MENAJERE DIN UE.SE NUMESTE..oficiul national al reciclarii sandramalelor de alte originicapitaliste.zilnic pu
  bele sunt pregatite cu cifru ue-mue-nu e..VA FI REGE AL
  TUTUROR GUNOAIELOR DIN LUME. CE-I AIA..PRESDIN
  TE AL GUNOAIELOR.NIMIC.!!!AUZI,OHA,R-E-G-E..NU…R
  -A-G-E..IN PUSTIII.
  DOAMNE AJUTA,SA APROBE PSD,LA CONGRES.URA

 44. ioha s-a ” dus cu miloaga” sa ceara o ” fonctie” cât de mica doar sa scape de scaramaneala care îl așteaptă după terminarea slujbei de la Cotroceni. Dar îl știu toti ca nu e bun ” nici de baieri de toba” asa ca îl așteaptă ” o garsoniera cu paza si masa gratuite ” pentru 8-10 ani de leneveală și privit cerul prin fereastra. Succesuri@

 45. Fatalau anglo saxon care ai distrus RO merita puscarie pe viata cu tot PNL la munca zilnica dar cred ca este problema numai timp sa se intimpla asta

 46. Angajam suplinitor de chelner, bun cunoscator in ale somnului la servici, avand o imensa abilitate de a da vina pe altii, cand el nu face nimic, bun doar la opertaiunea de scadere, avand un caracter deplin esuat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.