Publicul îşi poate lua rămas bun de la Ozzy Osbourne

Rockerul Ozzy Osbourne va susţine ultimele concerte din cariera sa în oraşul lui natal, Birmingham, a anunţat soţia artistului britanic, citată marţi de BBC.

Sharon Osbourne, care îl manageriază pe solistul trupei Black Sabbath, născut în Birmingham, a dezvăluit că soţul ei doreşte să susţină încă două concerte „pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine”, a relatat tabloidul The Mirror.

Ozzy Osbourne, în vârstă de 75 de ani, a dezvăluit în 2020 că suferă de maladia Parkinson şi a anunţat în 2023 că nu va mai susţine turnee.

Sharon Osbourne a făcut noile dezvăluiri în timpul unei acţiuni organizate pentru a promova o emisiune live despre viaţa ei.

Într-un interviu separat, acordat în emisiunea „Midlands Today” a postului de televiziune BBC One, Sharon Osbourne a spus că soţul ei simte o conexiune profundă cu Birmingham şi intenţionează să petreacă mai mult timp în oraşul lui natal.

Potrivit dezvăluirilor sale, legendarul rocker britanic, care a cântat în acest oraş la ceremonia de închidere a Jocurilor Commonwealth din 2022, rămâne „un băiat din Birmingham”.

„Atunci când visează, el nu visează niciodată că se află în Los Angeles, ci visează întotdeauna că se află în Birmingham”, a declarat Sharon Osbourne.

Soţii Osbourne locuiesc de mulţi ani în Statele Unite, dar intenţionează să se mute înapoi în Regatul Unit în acest an, a mai spus ea.

Sharon Osbourne a devenit o personalitate media datorită prezenţei sale în „The Osbournes”, un serial de tip reality-show care prezenta viaţa soţilor Osbourne şi a copiilor lor şi care a fost difuzat pe micile ecrane începând din anul 2002.

„Eu nu cânt, nu dansez, nu pot să ies pe scenă şi să distrez oamenii cu altceva decât cu experienţa mea de viaţă”, a spus Sharon Osbourne.

Ea a dezvăluit că speră, de asemenea, să finalizeze planurile de a deschide un muzeu dedicat lui Ozzy Osbourne şi o şcoală de muzică în Birmingham.

„Puteţi să veniţi şi să vedeţi toate premiile lui Ozzy şi tot ceea ce ţine de trecutul său”, a adăugat Sharon Osbourne

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

5 Comentarii

  1. super muzica. contractorii ingerilor cazuti sunt inteligenti si carismatici (brusc si dintr-o data de la semnarea „contractului”).

  2. Tu ai IQ-ul -100. Nici măcar nu știi ce înseamnă să fii „satanist” cu adevărat. Mai citește și tu scrierile lui Anton LaVey, mai documentează-te înainte de a spune prostii despre un tip care nu are nicio legătură reală cu subiectul.

  3. Ozzy e o legendă vie. Muzica lui va dăinui în timp și peste secole. Îmi pare rău că are probleme și că nu mai poate susține turnee mondiale ca pe vremuri, dar orice s-ar întâmpla de-acum, e The Prince Of Darkness și nimeni nu poate contesta asta cu argumente reale. Cel mai trist e când vezi români spurcați care nu ajung nici la degetul mic de la piciorul lui stâng, că-și dau cu părerea pe net. Fraierilor, n-aveți o chiflă în stomac, trăiți ca ultimii șobolani în garsoniere cu 2 camere, și credeți că aveți dreptul la opinie.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.