Pur și simplu, nu-l suportă pe Zelenski!

Rusia nu poate coexista cu actualul regim ucrainean şi va rezista NATO cât timp va fi necesar pentru ca Moscova să-şi atingă obiectivele, a declarat marţi un diplomat de rang înalt din cadrul Ministerului Afacerilor Externe rus, transmite Reuters.

„Actualul regim (ucrainean) este absolut toxic, la ora actuală noi nu vedem nicio opţiune de coexistenţă cu acesta”, a declarat ambasadorul plenipotenţiar rus Rodion Miroşnik, fost ambasador în Rusia al autoproclamatei Republici Populare Lugansk, în faţa unor jurnalişti la Moscova.

Potrivit lui Miroşnik, Ucraina a comis crime împotriva civililor, iar NATO a livrat arme interzise Ucrainei, însă în final Occidentul îşi va pierde interesul pentru Ucraina, iar autorităţile de la Kiev vor intra în colaps.

„Noi putem rezista NATO atât timp cât va fi nevoie pentru a atinge obiectivele pe care le-a formulat preşedintele” rus Vladimir Putin, a mai afirmat Miroşnik.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 11
Author

23 de Comentarii

 1. Parcă văd că Zely este înlăturat de la putere din interior! O lovitură de stat dată de armata care s-a săturat să moară pentru nimic. Și parcă văd cum iarăși Rusia și Ucraina se îmbrățișează frățește.

 2. „DA CINE -L MAI POATE SUPORTA-MAI ALES CĂ S-O GĂTAT ȘI RESURSELE „ALOCATE” PENTRU „KAZÎNCIOCUL PIANO-PENIAN” ȘI ALTELE NU-S-CĂ TREBUIE ȘI (LA)- IȚI-FADEI!!!

 3. De ce te minți singur bre ?? Rusia nu se luptă doar cu ukranul,..ci are proxirăzboi cu NATO,. Ceva care slăbește rusia, pune la podea europa dar mai ales Germania ..și vinde arme și gaz de șist american la triplu preț.. E clar bre.. Bufonul nazist nu e decît o sculă uzată pe clapele pianului in mîna americanului..

 4. Asta nici acum nu a aflat ca tot un actoras de mana a doua a destramat si URSS.
  Depinde ce au hotarat Tartorii aia mari la S.Francisco.
  Ca putere regionala Turcia e pe val.

 5. (editat) khazar de la Kiev a inceput sa povesteasca (cui vrea sa-l asculte, probabil ca in curind va opri si lumea pe strada …) cum impotriva sa rusii au incercat asasinate in numar chiar mai mare decit cele comise impotriva lui Castro ! Urmeaza „dezvaluiri” la televiziuni despre cum a fost rapit el de catre reptilieni si dus pe Proxima Centauri, unde s-au facut pe el experiente chinuitoare si terifiante ! Bine, s-au mai facut pe el si alte lucruri, dar revenim in episodul urmator …

 6. Pe mine ma ingrijoreaza Rusia ,nu Ucraina pentru că vor veni vremuri și mai tulburi în fostul spațiu sovietic. Văd o Rusie condusă de o elită sinucigașă, văd o țară cu un potențial uriaș cum o să dispară, pentru că, în cele din urma, asta e soarta tuturor imperiilor. Nu întâmplător, Rusia poartă acum un război de tranșee, de poziții, de tipul Primului Război Mondial. Lovitura de stat bolșevică, Războiul Civil au făcut ca Rusia s-o apuce pe alt drum în 1917, păcălind istoria. Rusia a fost singurul „imperiu” teritorial care și-a menținut în linii mari granițele. Procesul de disoluție a imperiului păruse a fi unul pașnic, odată cu colapsul Uniunii Sovietice. Însă, odată cu invadarea Ucrainei de către Rusia, procesul pașnic din 1991 va fi repetat acum, dar într-un fel violent. Asta nu se va întâmpla în câteva luni sau ani, va fi un proces care va dura. Dar asta e direcția în care vor evolua lucrurile, cu cât se vor amâna cu atât prețul plătit va fi mai mare.

 7. @Marele Urs-Occidentul poate că e mai slab și mai haotic decât îmi închipuiam. Eu însă mă refer la Rusia, și vă spun că nu e deloc de neînvins, e o țară în criză profundă, cu oameni nemulțumiți și chiar disperați, cu tineri condamnați la 7 ani închisoare pentru că au lipit pe produse în magazin cinci manifeste anti-război, care au fost văzute de trei persoane. Oameni care sunt trimiși în lagăre și condamnați pentru câteva like-uri sau postări pe rețele sociale, care sunt umiliți de o trupă de profitori care fac propagandă agresivă pe canalele televiziunilor și de niște instituții militarizate a căror principal obiectiv este să inspire groază populației. O astfel de țară poate duce un război de poziții timp de mai mulți ani pentru că are resurse, zeci de milioane de oameni, poate să trimite sute de mii de bărbați la moarte. Dar nu-l poate câștiga, pentru că războiul ei este împotriva Occidentului, nu împotriva Ucrainei. Iar Occidentul va sprijini Ucraina.

 8. Eu nu-mi pierd încrederea în capacitatea Ucrainei de a rezista și chiar a învinge Rusia. Unii definesc victoria Ucrainei ca o eliberare integrală a teritoriului său în granițele din 1991. Alții cred că victoria Ucrainei înseamnă integrarea în NATO și UE și ieșirea din zona de influență a Rusiei, cu garanții ferme din partea Occidentului. Eu încerc să văd mai departe, pe mine mă interesează ce se va întâmpla cu Rusia. Ucraina mai devreme sau mai târziu va fi parte a Occidentului instituționalizat. Problema mea este Rusia,ce se intampla cu Rusia.Stiti ca au bombe nucleare.Stiti ca au o populatie extrem de ancorata in ideologia nazista.

 9. Adevarul e ca piticania scirboasa e enervanta, reuseste sa scoata din titini pe cel mai calm dintre paminteni ! Mare minune ca n-am spart pina acum televizorul, cu toate miile de aparitii ala acestui (editat) care cere palme cu piciorul, asa cum le tragea Chuck Norris !

 10. Cu Putin nu se poate face pace, cei care cred asta sunt fie agenți, fie idioți utili ai Rusiei. Este o iluzie că economia rusească merge bine, pentru că nu merge. Da, tehnocrații din guvernul condus de Mișustin au reușit să stabilizeze rubla, în ultimele zile chiar s-o întărească, iar economia rusească a beneficiat de sprijinul major al Iranului, Coreii de Nord, și mai ales Chinei și în mai mică măsură Indiei.

 11. Jurnaliștii de la The Sun l-au întrebat pe Zelenschyi dacă va avea o ocazie îl va ucide pe Putin la care el a răspuns afirmativ :da, este război..
  Zilele ăsteia se împlinește 10 ani de la Maidan.. De la distanță de ani f. bine se vede cine si ce rol a avut în răsturnarea puterii din Ucraina și care era scopul.. Păcat că iarăși Europa a încercat desființarea Rusiei cu mâinile ucrainienilor.. Suntem in așteptarea unor evenimente extraordinar de negative pentru bătrâna Europă..

 12. @ Fara alogeni paraziti in functii publice ..Păi nene.. Rusia, rusul, știe că se află in război, și nu doar cu rudele sale, cu neamul său, ci practic cu NATO,. In mod normal, in actuala situație de escaladare, de provocare neincetată, rusul are o răbdare de invidiat..Altul in locul lor ar fi scos arme de care știut dispune și ar fi făcut deșert poate nu doar pe neamul lui ukran. Are reținere și are vizibil grija civililor ukrani..Compară un bombardament rus, cu unul din Gaza.. Ce concluzie tragi ?

 13. Rusia este pe picioare de nu va imaginati.Inflatie ioc.Viata isi continúa cursul normal,fara tulburari si fara motive sa se traga cu petarde.Nu mai scrieti din inchipuiri.Sanctiunile impotriva Rusiei s-au luat fara sa sa se tina cont de distrugerea económica a UE cu toate ca sionismul mondial a stiut de asta din primul moment.Scopul de a ingenunchea Rusia le-a iesit pe dos.La asta nu s-au ateptat psihopatii.

 14. Zelensky îl pune la punct pe Zalujnii și se demasca cine e șeful care a făcut tot Raul Ukrainei.Se v.a termina rau pentru Jelensky,se termina cu o jupuială.

 15. Nu îl suportă? De ce?
  1. Pentru că se opune noii impartiri globale prin acaparări de țări?
  2. Pentru că își apără teritoriul întreg din ziua în care a preluat mandatul de președinte al țării lor?
  3. Pentru că, e din generația tânără care știe ce vrea de la viață din cum ar trebui sa arate o tara performanta?

 16. Garantați că dacă Zelenski nu mai candidează , vă retrageți din Ucraina? Eu nu cred așa că rezistați NATO cât puteți. Și când nu o să mai rezistați ce-o să faceți?

 17. Nu-l suportă nimeni dar, deocamdată, doar rusu’ i-a trimis gărzi de corp sub formă de Azovi eliberați de Erdogan cu misiune expresă să-l apere ca să nu-l omoare ăia care-l păpușeaza.

  Pentru ruși, Zelensky are valoare viu la incriminarea lui… Bibi!

 18. Occidentul nu are nicio treaba cu Zelensky: extinderea UE in Est este necesara, si nu va fi impiedicata de un piticot cracanat si cacacios, care joaca in comedii proaste, calare pe ursi impaiatzi! Spre deosebire de rusi, care sint obligati sa apere banii ciorditzi de Marele Ratat, ucrainienii nu lupta pentru Zele, ci pentru Ucraina! daca s-or fi saturat unii occidentali de fitzingaul de la Kiev nu are vreo importantza: presiunea asupra Rusiei va continua pina la retragerea definitiva a trupelor rusesti din teritoriile ocupate, precum si din Transnistria, unde este elementul cel mai sensibil si periculos al acestei expansiuni criminale rusesti.
  Propagandistii platiti sau fortzatzi de Moscova tot urla ca e vorba de Zelensky, Hunter Biden sau Soros in acest razboi, si nu aduc niciodata vorba despre invadarea Moldovei in Transnistria, care era chiar baza acestor atacuri duse de cotropitorii rusi spre vest. KGB a pregatit aceste razboaie inca din ’90, si cei care lupta cu rusii sint europenii, nu americanii, cu tot NATO-ul lor de trei lalele!

 19. Bateti campii de zor.Si fara argumente.aruncati minciuni.Cine minte este un mincinos-https://www.youtube.com/channel/UC_qkDuqfvhnPJHvkeVqO7YA

 20. Are dreptate Rusia!
  Măscăriciul criminal jîd merită spînzurat de prima cracă pentru ceea ce le-a făcut concetățenilor ukraineni prin Legea Marțială decretată la ordinu’ Marelui Lickurici……[Rumburak]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.