Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a murit

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a murit. Avea 37 de ani. Mădălin Zamfir a stat o săptămână în comă, în spital, în urma unui accident suferit în momentul în care își ajuta un prieten. Era căsătorit și avea doi copii.

„Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat, au transmis colegii.

Mădălin Zamfir a murit încercând să își ajute prietenul care își amenaja o fosă septică. A coborât trei metri sub pământ când a văzut că nu mai iese. A rămas blocat acolo.

Un echipaj SMURD a ajuns în aproximativ 20 de minute. Cei doi bărbați au fost extrași din fosă. Prietenul lui Mădălin Zamfir a fost declarat decedat. Mădălin a fost transportat de urgență cu un elicopter la un spital din Brașov. Șansele sale de supraviețuire erau reduse…

Materialele din care a fost construită fosa au emanat gaze, iar cei doi bărbați au fost sufocați în momentul în care au coborât.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

13 Comentarii

 1. In aceasta lume patologica si egocentrista, cate unul dintre noi, constituie exceptia care confirma regula. Sa-i fie tarana usoara

 2. daca murea acum 2 ani, primea eticheta la morga „COVID19″… anul asta e la moda „Schimbari climatice”. Nu m-ar mira ca si decedatii de la Crevedia sa fie morti din cauza de „schimbari climatice”

 3. IPJ Argeș?
  -permise pt. magraoani!

  Argeşul, blocat la traseu. De la „Fabrica de permise“ a ţării la …
  Unul dintre cele mai mari scandaluri de corupţie din Argeş
  din ultimii 20 de ani este cel al permiselor auto, izbucnit în 2008, care-i are …

  Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a anuntat ca a primt inapoi carnetul de conducere, care i-a fost ridicat in luna mai.
  17 iul. 2008 — Cele 20 de persoane implicate în scandalul eliberării frauduloase de permise auto în Argeş rămân în continuare în arest, după ce Înalta …

  acolo trebuie „purtator de cuvint” UN MUT CU OCHII PLECATI IN PAMANT!

 4. Argeș, permise scandal,2008
  -ce-i facea pa vremea aia Politia Romana Bucuresti lu maxtor
  tot pt. permis,
  nu dadea shapaga….

  BLESTEME GRELE:
  este personal!

 5. Proces permise arges
  Judecatoria Pitesti a primit pana acum 284 de cereri pentru anularea permiselor auto obtinute in mod fraudulos la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de …

 6. În Argeș, toți candidații la şefia Poliţiei Rutiere au picat …
  G4Media.ro
  25 apr. 2022 — Concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului Rutier Argeş a fost un eșec,
  după ce niciunul din cei patru candidați nu a reușit …

  -nu au reusit pt. ca asa „s-a primit” ordinul,
  ramane la post cine trebuie!

 7. Cum adică chestor/colonel la 37 de ani? Prostii fara pile muncesc în armată de la 14,5 ani, termina L.M.-ul in primii 5% și ca șefi de promoție la ATM și ajung la gradul de colonel la 48 de ani! Succesuri mafioți care ați ars etapele în viața pe baza de p.c.r.!

 8. ar trebui sa fie reguli date de stat si invatate in scoli pt a evita accidente de acest tip nu se intra in incinte care pot avea emanatii toxice…avea teoretic scoala cum de nu s-a gandit ca daca colegul nu vine inseamna ca mediul e toxic…

 9. DINCOLO de Pacatele POSIBILE Insirate de CUNOSCATORI, doua Cestii :

  – A MURIT si totusi putina Decentza s-ar lovi …

  – IO zic de Ani de Zile ca Scoala GENERALA si LICEUL bine PREDATE si ASIMILATE ar ASIGURA un Alt LOC Romaniei in Lume …
  CUM sa NU stii ca din Locuri ca ASTEA ies GAZE ?

  Macar din Cazuistica Politiei, daca NU din Cartea de Generala si LICEU.

 10. @maxtor:bine ca nu au schimbat un bec, ca mureau electrocutati
  Asta e si rostul pensionarii la 45 de ani, devin pericole sociale

 11. „Materialele din care a fost construită fosa au emanat gaze, iar cei doi bărbați au fost sufocați în momentul în care au coborât.”
  Ase …imbecilitate’n gandire, mai rar Nineaca !!!
  Tu/Vita …emanatie d’alde iliescu : te mai du si’n pi.da ma-ti / cu cratima !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.