Pușculița Gazprom s-a mai micșorat

Profitul net al Gazprom, calculat conform standardelor de contabilitate din Rusia (RAS), a scăzut cu aproximativ 7% anul trecut, la 695,6 miliarde de ruble (7,51 miliarde de dolari), a informat compania energetică de stat, transmite Reuters.

Profitul nu include rezultatele financiare ale subsidiarelor.

De asemenea, veniturile Gazprom s-au redus cu aproape 30% anul trecut, la 5.620 miliarde de ruble.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Asta pentru că e condusă de KGBiști. Ăștia la cât sunt de proști or să ducă Rusia cu cinci sute de ani în urmă că tot vrea Putin să fie un fel de Petru cel Mare.

  2. Tu, leana popii, oricum ești cu vreo 3000 de ani in urmă așa că ciucu’ mic, deștele pe tastatură și fuga la casierie că se termină mărunțișu’

  3. Incepe sa se imbolnaveasca si capra lor?? Ehei, pana sa crape mai curge multa,m multa apa pe Dunare! Asa ca in loc sa va bucurati mai bine vedeti-va de hoitul caprei voastre!! Ca pute din ce in ce mai rau…

  4. India a redus masiv importul de țiței rusesc, după doi ani in care a cumpărat la greu cu preț redus, dacă se dorește pot apărea și rezultatele, trebuie doar pe termen mai lung decât poate rezista Rusia.

  5. # Teddy…Hai ca minti…Rudia nu mai sccepta rupii contra petrol. Rupia nu e convertibila….India ar vrea sa cumpere mai mult petrol, ca il rafineaza si vinde motorina in Vest…Petrolul si gazul metan vor fi AUR in 2050.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.