Puteți vizita gratuit Castelele Peleş şi Pelişor

Castelele Peleş şi Pelişor vor putea fi vizitate gratuit, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Este anunţul postat, luni, pe pagina de Facebook a muzeului.

„Cultura îşi deschide porţile pentru toţi românii! Expoziţii, spectacole, concerte şi multe alte surprize. Toate instituţiile culturale din subordinea Ministerului Culturii vor fi deschise de 1 Decembrie, iar acccesul este gratuit pentru toţi vizitatorii”, arată sursa citată.

Astfel, cele două obiective turistice aflate pe domeniul Peleş din Sinaia vor putea fi vizitate gratuit în intervalul orar 9,15 – 16,15.

La Peleş, ultima intrare pentru turul de parter va fi la 16,15, iar ultima intrare pentru turul opţional (parter şi etajul I) se va face la ora 15,30.

De asemenea, în intervalul 12,00 – 13,00 are loc programul educaţional „Făuritorii României Mari”, iar în intervalul 10,00 – 16,00 se fac ghidaje de specialitate în expoziţia temporară „Principele Moştenitor Carol al României”, mai arată sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Cu o singura conditie: sa pleci de seara ca sa poti ajunge pana la pranz la Sinaia!

  2. Ce să vezi acolo?…pe cine mai interesează azi aceste (editat) străine?…

  3. Hmm is ayone lse having problems with thhe pictures on this blig loading?
    I’m trying too find ouut iff its a probpem oon mmy end or iif it’s
    the blog. Anny respohses woud bbe greatly appreciated.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.