Putin are încă 60 de generali și amirali

Putin a acordat gradele de general la peste 60 de ofițeri ai Forțelor Armate Ruse și ai altor departamente. Președintele rus Vladimir Putin a acordat 67 de grade de general și amiral ofițerilor Forțelor Armate Ruse, Gărzii Naționale, Serviciului Federal de Grăniceri, Serviciului Federal al Penitenciarelor și Serviciului Federal de Executori Judecători, potrivit presei ruse.

Gradul de general locotenent a fost acordat celor opt militari ai Forțelor Armate Ruse, gradul de viceamiral – unui ofițer, general-maior – a 20 de ofițeri, iar contraamiral – patru ofițeri, se arată în document.
De asemenea, gradul de general locotenent a fost acordat șase militari ai trupelor Gărzii Naționale Ruse, general-maior șapte ofițeri, gradul special de locotenent general de poliție a fost acordat la două persoane și general-maior de poliție două persoane.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

10 Comentarii

  1. De pe Net…Rusia are 80 la suta din Forta aero – spatiala intacta….A folosit doar 300 de avioane de lupta din 1500 apte de lupta, in total Rusia dispune de circa 4.000 de aeronave…Le pastreaza pentru Interventia NATO in Rusia care va urma…Atunci va mobiliza 10 milioane de soldati. Rusia e tara mare, dar jumatate e greu de locuit, munca in Rusia e grea, in Siberia te lupti cu noroiul sau gerul. Rusia are populatie foarte mica, dar nu da drumul la migratia din sud – est.

  2. adica 9,67 generali noi in NATO, partea Romana
    -putzin,chiar mizer!

  3. Daca pana mai ieri ma straduiamsalamuresc niste insi ca in spatele ukrainei ii USA…azi vedem ca USA a trecut in fata UKRAinei siiistangacia si dezinteresulmujiculuipentru idealurile lui JELINSKY tara ma face sa cred ca USA V A LUA PE CONT PROPRIUMCONFLICTUL,VA DECLARA ADEVARUL siii v a incepe marele spectaco;de EXTINCTIE <<<<DOAMNE FERESTE si asta tocmai acum cand voiculescu I hirotonisit sa ne cante prohodul..

  4. i-a fidelizat,zici ca e Iliescu care-i facea generali pe banda rulanta;armata romana are mai multi generali decat capitani

  5. PĂI ,ROMÂNIA ARE MAI MULȚI GENERALI-AMIRALI CA RUSIA -AȘA CĂ VOM ZICE„-AM ÎNFRÎNT”!

  6. axoane ti-am mai spus: este adevarat ca nu ati folosit decat 20% pentru ca nu faceti altceva decat sa lansati rachete DIN AFARA SPATIULUI AERIAN UCRAINIAN. Pentru o flota de 1500 de avioane cum te lauzi tu (s-o crezi tu ca atatea sunt capabile de zbor) , dupa 1 an si 9 luni sa nu detii suprematia aeriana asupra Ucrainei arata cat de buni sunteti. Dealtfel, s-a vazut foarte clar cat de buna este antiaeriana occidentala. IRIS-T, NASAMS au eficienta de 100% adica fiecare racheta lansata si-a atins tinta, pana si constructorii sistemelor au ramas surprinsi. Acum cateva zile sistemul Patriot a doborat un SU-24 in dreptul Insulei Sarpelui. Nici Kinjal si nici SU-35 nu au facut fata sistemului Patriot. 31.05.23 1 Su-35, 1 Su-34, 3 elicoptere lovite intr-o singura lansare de 5 rachete Patriot. Asta este motivul pentru care ati sarit de fund in sus cand ati auzit ca ucrainienii vor primi Patriot. Nimeni nu contesta ca nu faceti avioane bune. Dar nu atat de bune precum F-15, F-22 sau F-35. In plus nu aveti nici un avion de generatia 5. Pana si avioul invizibil Su-57 nu este decat 4++ (este numit invizibil pentru ca nu l-a vazut nimeni pana acum si a fost retras de frontul din Ucraina pentru a nu fi doborat de Patriot). Ca fapt divers, toate comenzile externe de Su-35 au fost retrase.

  7. Generali peste generali asa ca presa „libera” sa nu se mai ingrijoreze de sanatatea lui Putin ca are cine sa-l inlocuiasca!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.