Putin, cel dintâi protector al sturionilor

Vladimir Putin a trecut în rol de ecologist. Liderul de la Kremlin s-a întâlnit în Rusia cu omologii săi din Azerbaidjan, Iran, Kazahstan şi Turkmenistan pentru a vedea cum pot împărţi mai bine bogăţiile din Marea Caspică, potrivit Vocea Rusiei.

Cei cinci preşedinţi au profitat de ocazie şi au eliberat mai mulţi sturioni în râul Volga, ca semn al conservării resurselor biologice din Marea Caspică.

Putin şi ceilalţi preşedinţi s-au întâlnit într-o atmosferă relaxată la Astrahan. Cei cinci lideri au semnat un acord privind conservarea şi folosirea responsabilă a apei din Marea Caspică, dar şi un document de colaborare hidrometeorologică. Liderul de la Kremlin s-a declarat încântat de atmosfera de la şedinţe.

Acesta este al patrulea summit Caspic organizat din 2002 până acum. Următorul va avea loc în Kazahstan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.