Putin, mesaj către președintele chinez

Președintele rus Vladimir Putin i-a transmis condoleanțe președintelui chinez Xi Jinping în legătură cu urmările tragice ale cutremurului din China, potrivit site-ului Kremlinului.
„Stimate domnule președinte, vă rugăm să acceptați profundele mele condoleanțe pentru consecințele tragice ale cutremurului din provinciile Gansu și Qinghai. În Rusia, ei împărtășesc durerea celor care și-au pierdut rudele și prietenii ca urmare a acestui dezastru și speră într-o recuperare rapidă a tuturor victimelor”, se arată în telegramă.
Un cutremur cu magnitudinea 6,2 s-a produs luni, la ora 23:59 (18:59 ora Moscovei), în provincia Gansu din nord-vestul Chinei. Marți, tremurături (magnitude 5,5) au fost resimțite în regiunea autonomă Xinjiang Uygur din China, în nord-vestul țării.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

8 Comentarii

 1. Vai, sangerosul peChinez, uitând de propriile grămezi de morți din Ucraina, plânge ritualic, de plâng sardonic până și fiarele cele mai atroce din îndepărtata junglă. Ce vrea să transmită Lucifericul Dictator? „XI, Xi, nu mă părăsi!”.

 2. ,,Stau capra, da-mi armament”……[Rumburak]

 3. Și care-i deznodământul dramei.. ? Ce a vrut să ne spună autorul?
  Pentru unii de mai sus..
  Putin și acum poate vinde armament tututor doritorilor.. Dacă acest lucru nu este cunoscut de „anaListii de divan”inseamna ca o duceti prost cu cunoștințele în gândirea strategică a rușilor…

 4. @Năvrăpăscu: problema ca nu prea mai sunt doritori de armament rusesc. Indonezia, Egiptul, India si se pare ca si altele, deja si-au anulat comenzile de SU-35 si nu numai. Felul in care s-a comportat in conflictul din Ucraina arata calitatea acestui armament.

 5. Cerea de echipamente rusești – SU-35, Ka-52, TOS, T – a explodat după evenimentul de la Dubai; cererea a fost determinată în special de rezultatele excelente obținute de ruși în conflictul din Ucraina.
  Părerea majoritară a specialiștilor în armament este cp SU-35 este cel mai bun avion de generație 4 și 4+ iar Ka-52 cel mai bun elicopter de atac din lume; singura observație vine de la reprezentanții GB, care afirmă că există confirmări pentru peste 20 de elicoptere doborâte, însă după ce aceștia n-au fost capabili să-și probeze afirmațiile, restul reprezentanților i-au tratat pe britanici ca pe niște idioți (adică exact așa cum s-au arătat a fi fost).

 6. Lui Adrian ..12’26”.
  Avioanele nu-s jucării..Indienii au făcut mofturi cu SU35 pentru niste reduceri..Daca ați vândut unui tigan vreun cal, s-au ați cumpărat de la el, înțelegeți despre ce merge vorba…Ostin deunăzi fusese la Kiev să-l roage pe Zelenschyi sa nu folosească în lupta tancurile SUA căci ard prea spectaculos…!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.