Putin se întâlnește cu emisarul lui Kim Jong Un

Președintele rus Vladimir Putin se întâlnește cu ministrul nord-coreean de externe Choe Son-hui, aflat în vizită la Moscova.

Ministrul de Externe Choe și ministrul Lavrov s-au întâlnit deja la casa de primire a Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova și au discutat despre cooperarea dintre cele două țări și situația din Peninsula Coreeană.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat: „Ministrul Lavrov și ministrul de Externe Choe îl vor informa pe Președinte despre rezultatele întâlnirii și despre modul în care progresează acordurile la summit-ul desfășurat în Orientul Îndepărtat al Rusiei de anul trecut”.

Nu este exclus ca programul de vizită al președintelui Putin în Coreea de Nord să fie ajustat la întâlnirea de astăzi. Purtătorul de cuvânt Peskov a declarat ieri că speră că președintele Putin va putea vizita în curând Coreea de Nord și că programul specific va fi decis prin canale diplomatice.

Ministrul de Externe Choi a sosit la Moscova pe 14 ianuarie la invitația ministrului Lavrov și va fi într-o vizită oficială în Rusia până pe 17 ianuarie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

10 Comentarii

 1. Nu e nici un secret. Lui Kim i s-au promis SU-35- asa ca sa nu se joace stupid cei din Sud si Americanii. Era cam singurul lucru ce-i lipsea lui Kim.

 2. Rusia putinista a cazut rusinos la examenul de capacitate in fața lumii civilizate. Rusia autoritarista, fascista, nazistă si putinisto-imperialista imparte lumea in două: ea, o țară a crimei, sub cerul crimei obsedante, in numele crimei delirante si tarile „prietene” , adica tot atat de funeste (Coreea de Nord, Iranul) si tarile „ostile”, adică democratice, care critica războiul delirant al indezirabilul criminal Putin.

 3. @mandu 15.17- paralelismul tău cu realitatea e deja demonstrat :ce rasă sau popor e interzis(ă) în Rusia , propagandistule amerloc? Sau poate nazismul e ăla care nu dă drepturi egale rușilor în ocraina ta mult slăvită? Cine a omorât populația civilă pe motiv că sunt ruși? Cine îndeamnă să omoare cât mai mulți ruși? Vezi că cam vine timpul tău pentru încorporare, cerșinski al tău vrea să apărăm noi ocraina , asta spune acum la davos, te du mătăluță cu tot neamul tău pe front, eu vreau pace, nu război ! P.S. , nu uita să iei cu tine și cu neamul lor , cârpele conducătoare ! SLAVĂ PĂCII, amerloc spălat pe creier !

 4. o stire extrem de importanta,agenda lui Putin e foarte incarcata si de interes planetar ,liderii Hamas ,Hezbolah si houthi asteapta la coada pentru ajutor fratesc

 5. @ pro stuldin amerloca 16.04-Ce caută amerloca ta în Siria, Irak( unde parlamentul lor a cerut expulzarea bazelor militare amerloce) ? Apără cumva drepturile cetățenilor amerloci, uciși pe criterii de limbă și etnie ( ca in Donbass) ? Unde sunt armele chimice din Irak? Dar din Siria? Nu-ți stau minciunile-n gât? Du-te mătăluță la război , cu tot neamul tău, vezi că naziștii tăi azovi nu mai au carne de tun, te așteaptă cu fii și fiicele să-i aperi lui cerșinski conturile, conacele, iahturile, cerealele amerloce ! Afară cu nato din ȚARĂ, demisia cârpei de iohanus ! SLAVĂ PĂCII, tro glod iților !

 6. @Prostia ingroapă Rusia & Sandu
  alupigusBaietiAlupigus !

 7. 2/3 din planeta muheste cealalta treime. Mijto, vorba Simionului.

 8. Asa se intalneste Putina, numai cu oameni alesi ai planetei: cu tovarasa Hui.
  In curand va primi si vizita lui tov Potka…..[Rumburak]

 9. postacii Rusiei au la indemana numai jigniri ,nu argumente; bine zicea Soljenitin despre rusii lui ‘un popor fara discernamant si cu un patriotism animalic,de turma’

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.