Răbdarea lui Șucu e pe final

Convins de Victor Angelescu să vină lângă el pentru a pune umărul din punct de vedere financiar la crearea condițiilor pentru performanță la Rapid, mai ales că giuleștenii serbează împlinirea unui secol de existență, omul de afaceri Dan Șucu a acceptat și se implică serios în noua sa activitate.

La început, când a sosit, a fost o perioadă mai puțin reușită pentru alb-vișnii, dar aceasta a durat puțin și a urmat o serie extraordinară care a propulsat echipa italianului Cristiano Bergodi în lupta la titlu, dar având ca obiectiv și câștigarea Cupei României. Din păcate, soarele a dispărut din nou de pe cerul Giuleștiului și cum rezultatele negative s-au cam înlănțuit iar Cupa a fost primul obiectiv ratat., Dan Șucu s-a decis să pună piciorul în prag și să trimită un mesaj din care se poate înțelege multe atât pentru jucători și staff dar și pentru suporteri, deranjat vizibil de scandarea acestora de la finaul partidei cu CFR Cluj din Cupă, Afară cu mercenarii din Giulești.

„Sigur, orice echipă se bazează pe fani, pe inima cu care ei se alătură. Dar ne uităm şi la o altă echipă de tradiţie din Bucureşti, cu un număr mare de susţinători, dar care, cu resurse insuficiente, se luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării”.

„Ne-am propus ca Rapid să devină cea mai puternică, serioasă şi respectată din România, pentru mulţi ani de aici înainte, şi vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat. Suntem hotărâţi să avem şi să păstrăm sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajaţi care înţeleg această exigenţă, o respectă şi o adoptă! Cine nu-şi doreşte să fie cel mai bun, cine nu-şi doreşte să fie campion, nu are ce căuta alături de noi!”.

„E vorba despre exemplul personal. Dacă eu fac tot ce depinde de mine, învestesc ca să fiu cel mai bun, mă aștept la același răspuns din partea celorlalți”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

3 Comentarii

  1. Sucule,te-ai bagat in tarate,te mananca porcii ..aveai bani de pierdut

  2. POSIBIL ca d-aia a plecat prima Nevasta.
    Nerăbdător poate însemna GRABIT … 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.