Radu Berceanu nu mai știe dacă e membru PNL

Radu Berceanu a afirmat  că nu ştie dacă mai este membru PNL. Fostul ministru liberal al Transporturilor pare decis  să  nu mai revină în politică cu atât mai puțin să candideze.

„Nu am niciun gând să mă întorc în politică, nu am niciun gând să candidez la ceva, politic, nici pomeneală de aşa ceva. Chestiunea asta e clarificată. Ţin legătura cu colegii, ne mai întâlnim, mai discutăm, (…) nu sunt în contact direct”, a declarat Radu Berceanu, duminică, la Prima News.

Somat să-și plătească cotizația

„Nu ştiu, că la un moment dat am primit o chestie că dacă nu plătesc cotizaţia până nu ştiu când sau ceva de genul ăsta, nu o să mai fiu membru, mă refer la mine la Dolj.

Cred că, dacă am cumpărat sediul şi mobilierul de acolo şi care e şi acum acolo, o fi de ajuns. Nu ştiu ce sumă trebuia să plătesc. Nu ştiu dacă mai sunt membru sau nu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Nici Petrov Băsescu, Walter Roman, Generalul Iulian Vlad, Tudor Postelnicu sau Gheorghe Gheorgiu-Dej nu mai ştiu dacă sunt membri PNL!

 2. E FSN din care se trag toate partidele din Romania! Omul și-a văzut sacii în car precum Videanu și își face mendrele cu toți din politica românească.

 3. acest berceanu este oglinda vie al politicianului postdecembrist; amatorin toate ..el si multi atii ca el…au fost recrutati , impinsi acolo unde dera nevoie si in cateva cuvinte erau initiate in criteriilepoliticii pe care trebuiau sa o sustina..atunci cand derau intrebati ..caci politica o faceau papusarii pe care boboru nu I vedea , nu I auzea..bashescu era ceva mai avansat …asa se explica cariera daaa ..toate or trecut si teama mi este ca viiotrul ne va fashe sa I regretam peee….amatori.

 4. Poate sa inceapa sa guitze shi el ca a fost „vandut”, ca tov.Laufer ce acum depune icrele la alta Banka. Asta da grijania lor…, pentru bobor, din tatal Lenin in fiul rromica Ylici Y., care l-a invatzat cum se sug banii de la mamaligari.
  O zi buna.
  Con

 5. „acest berceanu este oglinda vie al politicianului postdecembrist”. Catzu ,Raluca Turcan ,Barna , Ciolos ,Chichirau …sunt cei antedecembristi …..

 6. un derbedeu, ca toata gasca securista cocotata la putere dupa 89. Priceput la transporturi mai ceva decat Besse, Boagiu si compania

 7. Omul si-a facut suma asa ca …
  Pe mine unul m-a pagubit de niste miare(multe) cand a falimentat fabrica de seringi de unica folosinta de la Arad. Pe altii de milioane. Si cate astfel de tunuri o mai fi fost …

 8. despre IAR 99 poate spune ceva?
  Sau luam de bun ce spunea Magureanu, în Parlamentul României?..
  Încă unul ce iese de la conserva?

 9. Nici o paguba. Destule i-a facut, în schimb, individul, membru al unei bande de gangsteri, tarii. Cu toate urarile mele de-a ajunge-n iad, si repede.

 10. La câți bani au furat, nici n-ar trebui să îl mai pasioneze…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.