Radu Mazăre stă cu sufletul la gură

Judecătoria Sectorului 4 este aşteptată să se pronunţe miercuri în legătură cu cererea de liberare condiţionată a fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre.

Primul termen în dosar a fost în 19 martie, iar în 9 aprilie, pronunţarea a fost amânată pentru 17 aprilie.

Radu Mazăre are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare.

In martie anul trecut, Tribunalul Ilfov a decis contopirea a două pedepse definitive primite de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, una de nouă ani de închisoare şi alta de cinci ani de închisoare, urmând ca acesta să execute o pedeapsă de nouă ani de închisoare.

Instanţa a mai hotărât ca din această condamnare să fie scăzută perioada detenţiei din 2019 şi până la acel moment.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

10 Comentarii

 1. Ce dialog memorabil a avut loc cu ocazia primei etape de Formula 1 barci cu motor, pe lacul Siutghiol.
  Patronul circuitului de Formula 1, un seic imbracat cu un costum „saville row,”a vrut sa stea de vorba cu primarul.
  „Bodyguarzii” lui Mazare, care tocmai se dadea cu zmeul pe mare, i-au spus acestuia: SEFU’ VENITI REPEDE CA VREA SEICU’ SA VA CUNOASCA !
  Si, uite asa, s-a prezentat Mazare la intilnire, imbract in costumul de neopren. Dialogul purtat cu seicul, a ramas in istorie.
  Seicul : YOU DON’T LOOK LIKE A MAYOR TO ME ! (traducere: ba, tu nu ai fata de primar !)
  Mazare : YOU DON’T LOOK LIKE SHEIKH TO ME ! (traducere: nici tu nu ai moaca de seic !)
  Erau alte vremuri. Acum Constanta are primar de la „partidul care trebuie” si care a modificat genetic plaja de la Mamaia.

 2. Mazare si Chitac nu au moace de primari. Mai este unul care sigur nu are moaca de premier.
  Si cati si cati…

 3. Măcar eduKKatul MaZăre a făcut ceva :
  I-a dat o garsonieră (de handicapat) lu’ Stelică, uSE🌈iciul PERNICIOS cu boxă, din $Parlament, măR😜g…

 4. Adevărul este că rolul de Maimuțoiul României a fost preluat prea abuziv de Piedone, uitând să cinstească numele unor măreți înaintaşi precum Radu Mazăre! Să vedeți voi ce chermeze stropite cu zăpadă din Columbia şi deghizări gay o să urmeze, după ce îl eliberează Pensii Speciale! Poate reuşeşte să se deghizeze simultan în polițist, instalator, soldat, motociclist, cowboy şi indian şi ne cântă melodia lui preferată:

  Village People – YMCA

 5. @ Cum e și firesc , Mazăre, acest ”aliment boieresc”, acest ”Bănescu” al Tomitanului cu trena lungă, la toți ce ce doreau să se agațe să ajungă, probabil că va fi pus pe un alt plan că nu a suferit în van , cu Nicușor care adormea la televizor ?

 6. „să fie scăzută perioada detenţiei din 2019 şi până la acel moment.”

  -a fost hingherit bine rau de tot,
  l-au tinut inchis intr-un spatiu inchis presupus contaminat cu covid
  -EI au presupus-
  l-au torturat pe dl. Linte.

  reamintim ca Michael Cohen,
  Cohen cu Cheng,fostul apucat a lui Trump
  condamnat pt. frauda
  -Cohen a fost condamnat nu Trump-
  a fost lasat imediat in 2020 sa ispaseasca acasa pedeapsa,pe motiv de covid;
  nu credem ca toti detinutii au beneficiat,
  America are oricind 1,2 milioane de insi in penitenciare.

 7. @Bravos, Natiune !
  „saville”?????
  ce treaba avea sheicu cu
  Jimmy Savile – Wikipedia

  Sir James Wilson Vincent Savile OBE KCSG was an English media personality and DJ. He hosted the BBC shows Top of the Pops and Jim’ll Fix It. During his …

  -sir pedofilu!

  Savile Row este o stradă din Mayfair, centrul Londrei. Cunoscută în principal pentru croirile sale tradiționale la comandă pentru bărbați, strada a avut o istorie variată, care a inclus găzduirea ..

  daca „savile” nu e nume evreieesc
  nu mai stim ce sa credem.

 8. @ 9:57
  In opinia mea, pe vremea „Maimutoiului Romaniei”, asa cum il denumesti dumneata, Mamaia ajunsese o superstatiune, comparabila cu „resorturile” de la Mediterana (le-am cam vazut pe toate, incepand cu cele de pe insula Ibiza).
  Acum, daca te plimbi pe faleza, trebuie sa te uiti tot timpul in spate, pentru ca pe acolo se plimba in mare viteza, bicilisti si totinetisti (Village People), oricand dispusi sa-si parcheze roata din fata, la tine „in spate”.

 9. ghinionul lui, daca era PDL-ist era si acum primar ca ala de la cluj!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.