Rapid bochează transferul lui Horațiu Moldovan la Betis Sevilla: Pleacă doar dacă se achită clauza de eliberare!

După ce că atmosfera la Rapid nu e deloc roză, echipa pierzând toate meciurile test din această perioadă, deși i-a folosit pe noii veniți și a reintrat și golgeterul Rahmani, acum vestiarul giuleștenilor tinde să devină un butoi cu pulbere. Portarul Horațiu Moldovan a primit o ofertă din La Liga, de la Betis Sevilla, a bătut palma imeciat cu ibericii, dar aceștia nu sunt dispuși să plătească decât 500.000 de euro pentru goalkeeperul naționalei României iar Rapid îi va drumul numai dacă se achită clauza de eliberare de 800.000 de euro, situație în care conducerea giuleșteană e legată de mâini și de picioare și trebuie să-și lase portarul titular să plece. Moldovan face presiuni, susținând că nu este lăsat să plece iar șefii Rapidului spun clar că jucătorul e liber doar prin achitarea integrală a clauzei. „Nu există altă variantă. Cine plătește cât e trecut acolo îl ia și noi nu putem face nimic. Altfel, nu vor exista negocieri. Nu negociem deloc.
Această intransigență a șefilor Rapidului are și altă explicație. Dacă Betis va decide că Moldovan este o investiție importantă pentru club și va accepta să plătească suma de 800.000 de euro Rapid se va trezi într-o situație cu adevărat dificilă, pentru că în scurt, pentru prima dată, prima divizie va reveni în acțiune în cursul lunii ianuarie și timpul rămas pentru a aduce un alt portar de calitate este mic și de asemeni pentru a-l aduce trebuie din nou umblat la conturi, pentru că un portar nu are prețuri ușoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Sclavia modernă!
    …acum în fuțibol se numește „clauză de eliberare”!
    Vă mai amintiți de liberții din Imperiul Roman? …tot așa, erau obligați să plătească bani, și din sclavi ai patricienilor deveneau „liberți”! Eventual își puteau cumpăra și nevasta… Deci pentru azi mai există „rezerve” și pe linia asta.

  2. Că portar titular al echipei naționale clauza e mica,asa că Rapid are dreptate!Pe de altă parte și Betis are dreptate cu suma pe care vrea sa o plătească,asta pt.greselile făcute în campionatul intern,când Rapid a pierdut multe puncte.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.