Rapid, învinsă acasă de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul croat Gabriel Debeljuh (90+5), din centrarea lui Marius Ştefănescu.

Oaspeţii au dominat finalul de partidă şi au ratat o mare ocazie, prin Roland Varga (90), singur cu portarul Marian Aioani. Sepsi OSK a avut şi un gol anulat pentru ofsaid, marcat de acelaşi Debeljuh (90+1).

În minutul 51, Rapid a primit penalty, iar Isnik Alimi a văzut al doilea cartonaş galben, însă ambele au fost anulate, din cauza unei poziţii de ofsaid la Florent Hasani.

Suporterii Rapidului au cerut în finalul meciului demisia antrenorului Cristiano Bergodi.

Sepsi OSK a obţinut prima sa victorie în play-off, după un eşec şi două egaluri.

Rapid a pierdut toate cele patru partide jucate în play-off.

Ambele meciuri directe din sezonul regulat s-au încheiat cu acelaşi scor, 0-0.

FC Rapid Bucureşti – ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-1 (0-0), Giuleşti Superbet Arena – Bucureşti
A marcat:
 Gabriel Debeljuh (90+5).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Andrei Antonie (Bucureşti)
Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Florian Alexandru Vişan (Galaţi)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Dan Potocianu (Bucureşti) – LPF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Haoleu mo!…se moară de ciudă Editat…mo!..de ce bateți toți la black bird?…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.