Rapid, la prima înfrângere din 2024, în Superligă

Rapid Bucureşti a suferit prima sa înfrângere din acest an, sâmbătă seara, după ce a fost învinsă de Politehnica Iaşi cu scorul de 3-1 (0-0), în Copou, în etapa a 27-a a Superligii de fotbal.

După o primă repriză prea puţin spectaculoasă, Rapid a reuşit să deschidă scorul prin kosovarul Ermal Krasniqi (52). Ieşenii au egalat la scurt timp, prin tunisianul Adel Bettaieb (55), după o gafă de proporţii a lui Cristian Săpunaru.

Finalul a fost unul incandescent, în care Rapid a căutat golul victoriei, însă Poli Iaşi a reuşit să marcheze două goluri.

După ce englezul Shayon Harrison (83) a avut un gol anulat pentru ofsaid, Poli Iaşi a preluat conducerea prin reuşita lui Alin Roman (87), cu un şut fără preluare, din pasa brazilianului Allanzinho. Echipa antrenată de Leo Grozavu a mai ratat două ocazii mari, prin Allanzinho şi suedezul Kevin Kabran, singuri cu portarul Marian Aioani, iar Harrison a închis tabela (90+4), din pasa brazilianului Jatoba.

Lovitura de start a fost dată de Ionuţ Mihai Bâlbă, fostul atacant al Politehnicii, care a colaborat în 2009 la Iaşi cu Cristiano Bergodi.

Rapid venea după cinci victorii obţinute în acest an şi două egaluri la finalul anului trecut.

Poli Iaşi obţinuse un singur punct în ultimele trei etape.

În tur, Rapid s-a impus cu 3-2.

FC Politehnica Iaşi – FC Rapid Bucureşti 3-1 (0-0), Stadion ”Emil Alexandrescu” – Iaşi
Au marcat: Adel Bettaieb (55), Alin Roman (87), Shayon Harrison (90+4), respectiv Ermal Krasniqi (52).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti); al patrulea oficial: Claudiu Marcu (Constanţa)
Arbitru video: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitru asistent video: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) – CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) – LPF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Dacă vrei să câștigi campionatul(alegerile locale), trebuie să faci ce face jiji!…adică să arunci cu bani unde trebuie!…la cei care stau în autobuzul var!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.