Rapid pregătește alte două lovituri: portarul Ionuț Radu și un japonez de la Sibiu

Ionut Andrei Radu of AFC Bournemouth. Swansea City v AFC Bournemouth, EFL Carabao Cup, Second Round, Football, Swansea.com Stadium, Swansea, UK - 29 Aug 2023,Image: 801310034, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Șucu nu are deloc astâmpăr. Pare cel mai decis dintre acționarii de la cluburile de top din SuperLiga să formeze la Rapid un lot extrem de puternic.

Deja i-a adus și sunt în cantonament cu echipa pe kosovarii Florent Hassani și Ermal Krasniqu precum și pe atacatul sârb Borislav Burmaz și deja se află în negocieri intense pentru alți jucători.

Croatul Damjan Djokovic de la FCSB este una dintre ținte, dar aici afacerea nu se poate realiza decât după ce jucătorul își încheie socotelile cu FCSN și devine liber. Deocamdată Djokovic negociază cu FCSB banii pe care trebuie să îi primească înainte de a pleca.

A doua țintă devine una foarte importantă prin faptul că actualul titular al postului de portar, Horațiu Moldovan. și-a exprimat dorința de a se transfera în străinătate, cu FC Basel foarte interesată de serviciile sale.

Pentru a nu rămâne descoperiți cei de la Rapid au luat legătura cu un alt goalkeeper care a fost la naționala Romîniei, acolo unde acum Moldovan e titular. Ionuț Radu, cel aflat sub formă de împrumut în Premier League, la Bournemouth, dar unde a jucat puține minute, este alesul, dar aici va exista și concurența lui CFR Cluj, pentru că titularul ardelenilor, Răzvan Sava, are oferte din Bindesliga, de la Koln și de la Mainz.

Al treilea jucător, cel mai ușor de luat, pentru că a intrat în ultimele șase luni de contract cu FC Hermannstadt, este mijlocașul japonez Mino Sota, pe care antrenorul Bergodi l-ar vrea de acum.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.