Rapidiștii, pară și foc pe arbitraj după derbyul cu FCSB

Rapidiștii, pară și foc pe arbitraj după derbyul cu FCSB. Sâmbătă seară nu a mai fost loc să arunci un ac pe Arena Națională la derbyul FCSB – Rapid.

Fanii roș-albaștrilor au luat cu asalt stadionul sperând în revanșa favoriților lor după acel umilitor 4-0 pentru giuleșteni pe același stadion în ultima etapă a sezonului regulat.

Nu au văzut acea victorie scontată, mai ales că Rapid s-a prezentat pe bancă având un tandem interimar după demitrea lui Cristiano Bergodi: Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi. La final tebela avea tot patru goluri ca numerotare, dar un scor egal, 2-2 și cei care au fost furioși de acest rezultat au fost giuleștenii, cărora li s-a anulat un gol valabil care ar fi dus atunci scorul la 3-1 pentru ei. Este clar că FCSB va fi campioană, dar trei puncte pentru Rapid ar fi însemnat enorm pentru echipa de lângă Podul Grant, pentru că ar fi apropiat-o mult de obiectivul clasării pe unul dintre primele trei locuri și a prinde o cupă europeană.
Din acest motiv toată suflarea alb-vișinie era foc și pară după meci la adresa lui Marcel Bârsan, conducătorul partidei. Ambii acționari, Dan Șucu și Victor Angelescu au fost foarte vehemenți în intervențiile lor, pur și simplu considerând rezultatul drept viciere de rezultat.
Dan Șucu a transmis un mesaj prin intermediul jurnalistului Horia Ivanovici, care l-a citit în direct la Prima Sport 1: „Este pentru prima oară când înțeleg ce înseamnă «Rapid, singuri împotriva tuturor».
Nu îmi arog merite de specialist, dar a fost un arbitraj de partea FCSB, cel mai prost pe care l-am văzut. Sunt extrem de dezamăgit. Pentru mine, Rapid a câștigat, în condițiile unui stadion ostil, în condițiile unui arbitraj ostil”.
La rândul său Victor Angelescu a fost la fel de acid. El l-a arătat cu degetul nu doar pe „centralul” Marcel Bîrsan, ci și pe Radu Petrescu, arbitrul VAR.
„Nu sunt mulțumit de rezultat, pentru că sută la sută este viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate așa ceva! Am avut gol valabil la Hasani, la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă.
La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty. Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 și se termina meciul. Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru.
Radu Petrescu numai așa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi. FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi așa astfel de faze”, s-a dezlănțuit Angelescu, la Prima Sport.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Acum ce facem, fosta ciuca a batailor,Rapid,dicteaza si arbitrajele ca e securistul Sucu, presedintele clubului?

  2. Niste cârnățari care se dau specialiști în fotbal ! Jucătorul lor s-a ferit de minge și la derutat de Târnoveanu,deci participa la faza ! Toți ofticați pe FCSB o dau cu raza vizuală! În repriza 2 Rapid nu a jucat nimic,au obosit teroriștii kosovari ! Au faultat de au rupt piesele importante de la FCSB(Olaru,Coman, Șut) Au fost provocatori și actori ieftini pe teren ! Nu știu dacă mingea centrată de Olaru a fost auto de poartă sau nu ! FCSB a avut multe ocazii în rep 2 și putea marca ! O conducere de infractori,cu minți bolnave,care pactizează cu clanurile de rromi din București,pentru a produce dezordine pe stadion ! In cutiuță Giulești evacuarea este foarte dificila făcându-se doar pe două laturi ! La incendiu este dezastru !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.