Rapidul, transformat în marfar

Rapid are o constanță de invidiat în acest play-off. Numai că nu în bine. Echipa intrată acum pe mâinile tandemului intermediar Bogdan Lobonț – Adrian Iencsi colecționează eșec după eșec, nereușind să facă nici măcar un punct în play-off. Ce s-a putut întâmpla la echipa din Giulești după ce în ultima etapă din sezonul regulat pur și simplu strivise sub ghete campioana FCSB cu un halucinant 4-0 ține mai degrabă de dosarele X.

Rapid a pierdut cu 2-1 pe teren propriu în ultima rundă, meci jucat luni seară pe arena proprie de lângă Podul Grant, beneficiara noului pas fals fiind Universitatea Craiova, care s-a logodit cu zeița Fortuna pentru că lovitura de KO a dat-o chiar la ultima fază din meci, în prelungiri. Per ansamblu victoria oltenilor este meritată, pentru că oaspeții au avut o idee de joc foarte clară, traseele lor au găsit de cele mai multe ori adresantul, așa încât chiar dacă au marcat pe fluierul de final au meritat cele trei puncte.

Cu ele juveții din Bănie sunt la luptă cu CFR Cluj pentru a prinde locul 2, care duce direct în turul 1 preliminar al Champions. Este evident că în vestiarul Rapidului tensiunea a atins cote maxime, iar reacțiile unor jucători după meci nu fac decât să confirme acest lucru. Fundașul central Paul Iacob și francezul Jayson Papeau și-au pierdut complet busola și au sărit să se bată cu suporterii care îi înjurau iar căpitanul Cristi Săpunaru, întins pe gazon, s-a făcut că nu vede mâna întinsă a lui Bogdan Lobonț, care a vrut să îl ridice.

În tribune principalul acționar, Dan Șucu, s-a transformat într-o stană de piatră, orgoliul său de om de afaceri de succes suferind lovitură după lovitură de la intrarea în play-off. El a anunțat o ședință de urgență, în care cel mai probabil se va discuta cazul președintelui Daniel Niculae, care este de acum inculpat în dosarul materialelor pirotehnice pe stadion și despre variantele numirii din vară ale noului antrenor.

Oricum, un lucru este cert. Suporterii sunt un pachet de explozibil după evenimentele din acest play-off, jucătorii sunt cu moralul la pământ și sigur vor fi mari schimbări la final de sezon, pentru ca Rapid să poată fi capabilă în viitoarea ediție să devină o forță reală în lupta la titlu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Atâta timp cât analfabetul ăla de și muzică e în țară și cât mai e viu ,Rapidul nu vă merge nici că marfar!…Asta e cancerul echipei rapid…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.