Rareş Bogdan, bani de pe urma metroului din Cluj-Napoca

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan primeşte 1,6 milioane lei de pe urma metroului din Cluj-Napoca, relatează gazetadecluj.ro.

Printre cei care vor primi bani de pe urma exproprierilor care urmează să se facă în Cluj-Napoca pentru proiectul metroului se numără şi Rareş Bogdan sau familia milionarului Ovidiu Turcu, potrivit  sursei citate. Cel mai mare beneficiar al exproprierilor este Primăria Cluj-Napoca, care deţine cele mai multe proprietăţi. De asemenea, firmele Ursus, Kaufland, Universitatea Babeş Bolyai figurează pe lista exproprierilor. Peste 70 de proprietari neidentificați, care deţin parcele de teren în cartierul Mănăştur, ar putea primi peste 2,2 milioane lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

18 Comentarii

 1. iar TZOPIRLANUL asta ??
  OM FARA NIC O MESERIE
  GURIST DE PROFESIE
  din ciclul TZOPARLANI la Bucuresti

 2. traseul viitorului metrou a fost ales cu grija; de vazut initiatul RB cand a cumparat proprietatea

 3. Avem nevoie de un presedinte autoritar care trebuie sa scape tara de aceste capuse ce speculeaza vidul de putere in Tara Romaneasca. Avem mare nevoie sa ne luam tara inapoi de la acesti Rolecsi si ignoranti ce speculeaza un sistem legislativ creat pt a-i imbogati. Vor fi multi ce vor plati pt datoria acestei tari si pt crimele supuse la infometare. Unul dintre ei e acest infect ce ne igora crezand ca va scapa de mania viitoare. Asta imi spune cat este de cultivat. El..Si multi altii ca el.

 4. Trădătorii,trădătorii! Așa le-au strigat cetățenii din Alba Iulia liberalilor cu Ciuca in frunte! Niste hoți!

 5. Uăi țuopârlaniluor! Voi încă n-aț’ ințălies? Dupe Dulap, potopul…

 6. Uite așa crește profitul celor de la Rolex…!
  Iar a apărut arâtarea !…

 7. Rares Bogdan este mascota oportunistilor care s-au bagat in politichia inputita pentru a-si rotunji averea, asa ca astept o noua dictatura pentru a le lua tuturor milionarilor de tranzitie, toate bunurile obtinute ilicit, asta este valabil si pentru papusarii securisti inputiti, care au devalizat tara, ALO deServiciul roman de dezINformatii, luati aminte, sa va fereasca sfantul de mania populimii!

 8. evident si inevitabil. lipitoare mai mare n-ati vazut. ori canalie cu mai mare bulan la bani nemunciti decat pacostea asta sclifosita. mult nu mai e, domnilor. se misca Țara…

 9. Bine ca a luat banii! Scamatoria cu metroul Bocului s-a impotmolit. Romania nu mai are bani de pensii iar kolhozul european este pe marginea gropii. Borfasii aia ai Bocului se uita dupa banii bucurestenilor.

 10. Bravo lui! Își rupeau hainele de pe ei să-l voteze😂Au crezut teatrul jucat de acest ipocrit la R+. Cum sa crezi aceste specimene?! Pentru că sunt f multe.Cred că rade cu lacrimi de naivi 🤪

 11. Spagofagia Liberala, un partid de nimic ! Iar mancrutul asta chel, e doar un vierme ce se adapa de la buget

 12. Ar trebui verificat de cand are acele terenuri, nu cumva cu putin timp inainte de a se stabili traseul ? Asa s-a intamplat cu expropierile de pe traseul autostrazii Buc-Ploiesti unde prietenii lui Basescu(care au stiut informatia si au cumparat in prealabil de la tarani pe nimic)s-au imbogatit !

 13. Astia de acolo au mare experienta in domeniu. Cand dupa ’90 s-a largit drumul national de la Cluj la Zalau, toate neamurile militienilor si securistilor (numai atat pot) au fost anuntate. In satele de pe traseu au plantat noaptea ca hotii pruni pe marginea santului care urmau sa fie taiati. Pentru fiecare prun taiat primeau ceva firfilici.

 14. Deci nu înțelegeam de unde metro la Cluj oraș răspândit aiurea pe lângă Someș mai multe dealuri total nepotrivit pentru așa ceva mai ales că nu mai zone industriale de care să legi cartierele de blocuri monstru Gheorgheni, Grigorescu, Mănăștur, Florești. Sau vor face metrou pentru casele din Borhanci sau de pe dealurile centura Vâlcele-Apahida. Dar acum e clar! Megalo proiectul mititelului Boc este ca stațiile de metru în proiect să fie fix unde are Rareș Bogdan și alții ca el terenuri nefolositoare. Așa a fost la început și cu autostrăzile când se plătea cu 9 euro metru pătrat și toate au trecut pe unde aveau soacrele securiștilor și turnătorilor pământ. Acum sunt batjocură banii primiți pe expropriere.

 15. Tocmai asta e toata afacerea: sa piarda fondurile gratuite si sa angajeze orasu la imprumuturi gigant care NU vor putea fi acoperite din taxe. Scopul este ca orasul sa fie condus direct de bancheri! Nici nu mai conteaza ce se mai voteaza, nici nu mai trebuie sa fure voturi, pentru ca indiferent cine vine la primarie va fi ingropat in datoriile bancare si va asculta ordinele creditorilor.
  Piticusecurist nu va fi mutat la brusel pana cand nu preda total orasul. Se va implementa oras de 15 minute (s-a votat deja PLXul!), vechile blocuri vor fi rase si inlocuite cu ghetouri cum e floresti/baciu. Orasul va trece de 1 milion de locuitori (datorita sursei de apa din subteran). Anual vin peste 200.000 de asiatici/africani in colonie. Este prevazut ca pana in 2050 pop ul atia asiatica/africana din europa sa se tripleze.
  cotidianul.ro/fost-sef-al-informatiilor-germane-vom-ceda-in-fata-islamului/

 16. Afacere brevetată de Stănoiu Rodica care a mai încasat și „despăgubiri morale” pentru „casa părintească” pe care tocmai o cumpărase.Era ministra justiției pe atunci.Iaca specialii….ai trăiește goanga, mI papă speciala?

 17. Boc si Inchipuitul cu Rollex pe cai mari si-si frece mainile. Le intra banii din contracte cu statul.
  In Bucuresti statie de metrou cati ani a durat pana la terminare. La Cluj pana va fi pensionat Bocul, la adanci batraneti si multe mandate.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.