Rareș Bogdan, în apărarea bogaților

Rareş Bogdan nu se dezminte. Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susține că trebuie găsite „formulele optime” ale măsurilor fiscale care să nu afecteze sistemul privat.

„Cu un stat gras nu poţi să mergi înainte. Statul român este un stat foarte gras. Trebuie să găsim formulele optime, în special care să nu afecteze sistemul privat. Motorul economiei poate fi, în prezent şi în viitor, economia privată, companiile atât străine, cât mai ales companiile româneşti care trebuie întărite şi ajutate. Nu cred că trebuie să ne gândim la creşterea impozitului pe dividende în niciun caz, la scăderi de plafoane la microîntreprinderi”, a spus Rareş Bogdan la sediul central al PNL.

El a susţinut că PNL nu este de acord cu impozitul de 1% pentru locuinţele mai scumpe de 500.000 de euro. „Exclus”, a mai spus Rareş Bogdan.

Liberalii s-au întâlnit, luni dimineaţa, la sediul central al partidului, cu ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, pe tema măsurilor fiscale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

16 Comentarii

 1. Bogatasii de teapa lui Rares Bogdan se dovedesc si foarte lacomi. Peste tot in lume proprietatile de lux sunt taxate suplimentar, luxul se plateste, pentru ca cei foarte bogati nu muncesc efectiv pentru toata valoarea averilor lor, isi sporesc averile luand mult si din munca altora, pe principiul ca cine imparte parte isi face. Nu sustin ca un patron de firma care face afaceri si risca trebuie sa aiba venituri cat ale salariatilor sai, dar trebuie sa existe o reglementare, un raport bine stabilit intre veniturile patronilor si ale angajatilor care sa evidentieze meritele fiecaruia.

 2. Camizy Asa va zice voua la tb si credeti orice. Daca erau taxate suplimentar, patura aceea subtire de oameni putrezi de bogati, nu erau putrezi de bogati si noi nu eram din ce in ce mai saraci. Si Rares nici macar nu face parte din acea casta, e doar un pretendent plin de ambitie si marlanie.

 3. Cand vezi media romaneasca citand sau avand articole despre astfel de nevertebrate.
  Cu cat va coborati mai jos sa le luati interviuri, cu atat ajungeti si ramaneti mai jos.
  Ce stardarde are presa din Romania?

 4. Se simte putin bogat dupa anii ca europarlamentar si, vin alegerile, ii trebuiesc sponsori si, daca e vorba de semnaturi, nu sta el la coltul supermarketurilor si prin piete sa adune semnaturi, au tot ce trebuie firmele si patronii.

 5. astia care „mor” de grija saracilor nu sint dispusi sa dea nici macar un leu din avutia lor. Impozitul de 1 % la case de peste 500 mii. Cine au asemenea case, cei BOGATI printre care si batistuta rujatul care acum ceva timp murea si invia la tv de grija poporului si a tinerilor care erau gata gata sa fie mincati de hidra comunista. Acum a uitat isi baga picioarele in fraierii pe care atunci i-a manipulat aparindu-si averea lui adunata de pe urma minciunilor si manipularile lui. A „muncit” omul. El cu manipularea voi cu telefoanele sus.

 6. Nu pot sa inteleg : cum a fost primit acest om in P.N.L.? ,,urmasul lui MIRCEA IONESCU QINTUS”? Sa-ti faci cruce!!!!!!

 7. Buna ziua,
  Este un punct de vedere asumat de acest politician si pentru aceasta trebuie sa fie respectat, are curajul sa si-l asume spre deosebire de omerta instalata ca mijloc de comunicare intre clasa politica si cetatenii Romaniei !!
  Privit din alt punct de vedere acest Rares Bogdan se devoaleaza in toata splendoarea incompetentei profesionale / atitudinale si in materie de asumare efectiva acului efectiv de Guvernare, de care acest europarlamentar a fugit sau s-a acoperit prin discursuri titirambice de tipul personajului Agamitza Dandanache. Iar pentru cei aflati la butoanele de putere din statul numit Romania – ar trebui sa fie un serios semnal de alarma cu privire la scopul real urmarit de combinatorii in zona de shadoww ce l-au promovat pe acest Rares Bogdan pe scara sociala in ierahia de putere din Romania !!!

 8. Trompeta asta jegoasă liberală are tot felul de mafioți de protejat, cum erau ăia din dosarul Otopeni și alții. Este o jivină coruptă, parvenită ca orice moderator inept de televiziune ajuns în politică!

 9. mascarici de doi bani, el ce a facut conret pentru acest popor? NIMIC!Se batea cu pumnul in piept ca pensiile speciale vor fi taiate iar acum ii pupa undeva pe toti cei cu pensii speciale!

 10. sistemul privat inseamna bogatii Romaniei?
  Bogatii se gasesc la bugetari neica, ati ramas cu sindromul davai boi, davai mosie, halal tovarasie!
  Datoriile tarii le-au facut bujetarii, privati doar incearca sa mai carpeasca sacul!
  Pana si-or lua si astia lumea-n cap si vor pleca.
  Sa ramaneti voi puturosii tarii sa va mancati!

 11. Raresoaia, informator Secu, bugetar de lux cu firme de lux asa-zis private, mulgand pe ascuns bugetul de stat! Prin interpuși! E clar ca e de aceeasi speța cu Base! Nu se știe cine îl mai voteaza! Pentru fundul ascuțit al lui și al Monicăi Tatoiu ( si asa adduce crème de poêle fara nicun effect, ce nu trebuie comparâte)… se ruinează turismul românesc! Cine se duce la prețurile de groaza din Romania. la hoteluri ale emanațiilor, gen Roboțelul Steal Danube S? In loc sa se duca in strainatate la preturi pe jumatate!? Iar C. e de acord! Alt naimit de Secu! Cand apar dosarele de informants ale celor doi?

 12. De ce se impoziteaza ? Sa manance parazitii ? Doar ca sa se bucure saracii ca moare capra vecinului ? S-au facut autostrazi, sosele, sistematizari de cursuri de apa ? Prostime unde sunt banii ???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.