Rareș Bogdan ”oracolul” din PNL. ”Țineți minte asta!”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan i-a avertizat pe jurnaliștii de la Antena3 CNN să fie atenți că urmează o informație în exclusivitate. 

După ce s-a asigurat că toți sunt ”ochi și urechi” i-a și somat: ”Țineți minte asta!”

Previziunea europarlamentarului nu a emoționat însă audiența,  ba dimpotrivă. Anunțul că „Nicolae Ciucă va fi președintele României” a fost mai mult o nucă în perete.

Și cine  îl va susține să ajungă președintele României? Cum va fi convins PSD-ul și ce se va întâmpla cu Marcel Ciolacu au fost doar câteva întrebări la care răspunsurile s-au lăsat mai mult așteptate.

„Nicolae Ciucă va fi președintele României. Îl aleg 100%”, a spus europarlamentarul Rareș Bogdan la Antena 3 CNN fără să producă însă vreo emoție.

În schimb a atras atenția ceasul pe care îl purta și pe care l-a și dat jos la un moment dat.

”Ăsta e doar 10.000 de euro…”, a răspuns cu falsă modestie Rareș Bogdan, care a găsit prilej să-și reitereze numeroasele și ”profitabilele” afaceri și oportunități de viață, între care și soția.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. bre cum mai dai cu pumnul in masa sa sustii exportul de patrunjel???
  nu strici facatura(ceasul) ?
  pe general,pe Isarescu ,..(mai stiti pe cineva?).. ii mai votam ca presedinti..
  pe altii ba!
  cand dai cu pumnul in taraba ai grija sa nu strici patrunjelul cu tinicheaua aia cu pret supraevaluat(doar ptr fraierii care se inghesuie sa ia ceva de 100$ la 10000)

 2. Băi papagalule, iar manipulezi ? De data asta nu mai ține, vă duceți TOTI DIN PNL LA GUNOI împreuna Ciucă si afganii ce vreți să-i importați din Austria în România. CINE V-A MANDATAT PE VOI SA LUATI ASEMENEA DECIZII ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI ? Să vină alegerile si o sa vă plătim toate aceste mizerii, să fiți convinși.

 3. Presa din Romania este la fel ca sanatatea, educatia, CFR, politia: pe pierdere, supravietuind pe bani de la buget/guwern/partide.
  O presa puternica ar fi titrat:
  R. Bogdan, 2021: „Florin Citu presedinte!”
  R. Bogdan, 2023: „Nicolae Ciuca presedinte”.
  O presa puternica si unita, lucrand pentru democratie, drepturi si cetatean, l-ar fi facut cu apa si cu otet pe robotul de la Cotroceni care toaca banii mei pe avioane private (si tine cheltuielile clasificate!).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.