Rareş Bogdan votează împotrivă: „Este singura şansă a PNL”

Rareş Bogdan se opune listelor comune cu PSD la alegerile din 2024.

Europarlamentarul PNL consideră că liberalii au o singură şansă, aceea de a merge singuri.

”Susţinerea mea şi a altor colegi este prin noi înşine. Eu când am venit în PNL, partidul era undeva la 18% sau 20% şi am reuşit să duc partidul, eu, împreună cu referendumul preşedintelui, e drept, la 28% la europarlamentare, eu le spun colegilor mei că singura şansă a PNL este să meargă singur şi să conştientizeze forţa pe care o are”, a spus europarlamentarul Rareş Bogdan, într-o intervenţie la Prima News.

Potrivit europarlamentarului, PNL ar putea obține peste 20 la sută din voturi.

„Eu spun extrem de clar – Prin noi înşine, ne-a adus forţă în urmă cu 100 de ani şi prin noi înşine ne va aduce la peste 20% la alegerile din 2024”, a spus Rareş Bogdan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

21 de Comentarii

 1. Aveti doar o sansa. Aceea de a intra in istoria negativa ca pntcd. Alegatorii se certau si voi aveati afaceri impreuna. Poate nu va mai tine vrajeala

 2. Liberalilor le vor trebui două runde de alegeri parlamentare să totalizeze însumat 20% cu jivinele lor de pe liste. P-ăsta l-a prostit aerul tare de Parlament European, unde nu tot ce zboară este în meniul imbecilului! Hai la vale de-a dura ca PNȚ-CD!

 3. Tu bă (editat) crezi că salvezi ciuma galben-albastră!…La coșul de gunoi al istoriei (editat)!…praful să se aleagă de voi…

 4. Haha, e buna. Dati i ainte duoa trogloditi precum pensatul asta ridicol si ajungeti exact langa PNT. Si rapid!

 5. Altă (editat) transilvană. Rujată şi pensată. UN PIPERNICIT CU UNGHII LĂCUITE!
  Mai există Partidul Liberal?

 6. Pe fond Rareș roz jos are dreptate .

  Era și mai util dacă avea dreptatea asta Acu 2 ani când s-au stricat la mațe cu USR ul și declanșau alegeri anticipate .

  Acu 10% e un scor ambițios, ba poate chiar și mai puțin.
  Pleașca se răzbună

 7. Si daca „liberalul” sef vrea la umbra deasa a PSD, fiindca altfel transpira? O sa ramaneti fara primari la umbra si apoi,kaput!

 8. sa-si duxa lucratura in punctul unde sa zica el Rarea Bogdan si Nicusor Dan am votat noi cu noi insine si n-am intrat in Parlament.
  PDLul basist si PNLul iohannist sa se duca-n zero, doi dintr-o lovitura.

 9. Grindă,apendicită îţi spune ceva?Şi alţii ca ei.O să se vadă la vot.Oamenii iartă da nu uită bătaia de joc.

 10. Peneleu e pus în situația în care orice alege pierde. Mă bucură enorm chestia asta. Practic după Antonescu liberalii și-au pierdut orice urmă de caracter. Au fost înghițiți de băsiști, așadar decesul partidului e ceva nu doar logic ci si necesar.

 11. Dacă spun că e un ticălos sadea, oare, va trece comentariul de cenzură? Păi, băi, Bogdane batistuță, veșnic pensat și rujat, în 2019 băgai mâna în foc că tu și ai tăi veți elimina pensiile speciale imediat ce veți ajunge la guvernare. Așa-i că au trecut patru ani de-atunci, veșnic mincinosule. Marș, măi, de aici cu „prin noi înșine”, când tu, Dulapul, Alinuța trecătoare prin așternuturi, Perdoiu
  și alte nimicuri vă închinați la porți străine. Bogdănele, ești nesimțit fără margini, pesemne te-ai gândit să concurezi Universul. Sictir din tot sufletul pentru așa lepădătură că tine!!

 12. Numai gargara de trompetist minciuna are Rareș, el votează împotriva dar merge cu blocul democratic. Așa a făcut și cu shenghen, istericale prin Consiliul european după care a închis ciocul când a fost vorba de taxa de solidaritate

 13. Mah ,nu mai aveți loc de întors. Doar serverele va mai scot din buda. Din punct de vedere al alegătorului sunteți un floc in dreptul p…..

 14. Bogdan abureste. Stie ca ai lui nu vor trece de 10% dar fiind liste proprii va avea si el locul asigurat.

 15. maine il vad vice prin PSD. Vorba aia, ciuma rosie se va combina cu ciuma galbena si va da, CIUMA CACANIE.

 16. At i crepat hotiilor… at i ajuns un numeni in drum si fuge n tufa. Mars maaaa!!!

 17. Jos cu această creatură mincinoasă. Asta nu trebuie sa mai fie votat în viața lui . A mințit, minte de îngheață apele. Este un impostor și politic ,și profesional. Crede că dacă se lipește acum de acest zurbagiu de ceausescu vor sa fie votat. Băi ceausecule, ăsta după ce s-au dat jos din mașină ta s-a dezinfectat ca de ciumă. Rama a început să se târască, dar lasă o dară băloasă.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.