Răsturnare de situație. Patronul Fermei Dacilor, parte vătămată

Răsturnare de situație. Patronul Fermei Dacilor se consideră parte vătămată. Avocatul lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a anunțat că reprezentanții complexului au formulat o plângere penală.

„Nu se putea ajunge în acest tragic incendiu decât ca urmare a unui act criminal”, spune avocatul Iancu Toader.

„Noi nu cunoaștem tot materialul probatoriu. Am formulat cerere să ni se acorde acces. E drept procedural, având în vedere calitatea domnului Dinicu.

Vom putea să facem și noi niște afirmații, nu concluzii cu caracter…cum văd că se aruncă în spațiul public, când vom lua la cunoștință materialul probatoriu”, a afirmat avocatul, citat de Digi24.

Acesta a acuzat apoi faptul că „se încearcă niște interpretări trunchiate și scoase din context”.

”… s-au dat șase puncte care să facă obiect al intrării în legalitate. Le-a întrunit… Dacă nu era branșat și nu avea acces la curent. Cum făcea reclamațiile în care a învederat tot timpul existența unor fluctuații de tensiune?”, întreabă avocatul.

„Nu este o plângere îndreptată împotriva unei persoane, este subsumată tezei conform căreia aici nu se putea ajunge în acest tragic incendiu decât ca urmare a unui act criminal”, a explicat Toader.

Într-o discuție anterioară la un alt post TV, avocatul a invocat în apărarea clientului său documente, plângeri și sesizări, despre care spune că au fost trecute cu vederea.

Toader a mai spus că încearcă să refacă o întreagă corespondență,  pentru a convinge instanța de buna credință a clientului său.

Este vorba, în mare parte, de solicitări adresate autorităților, prin care avocatul încearcă să demonstreze că a existat o lipsă de interes pentru orice fel de dialog cu Dinicu, clientul său.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

21 de Comentarii

 1. rasturnarea de sitiatie a fost stabilita de avocatul lui Dinicu
  am ras cu lacrimi

 2. „DA,DA,-CAM ÎNCEP SĂ SE RĂSTOARNE MULTE -ALE PUTREDULUI SISTEM „ ATÂT DE TÂNĂR -DE NUMAI 34 DE COTOLANI”

 3. Doar in Romania este retinut 30 de zile cineva fara sa cunoasca probele ? Deh, justitie alcoolica marca makovei/kiorvesi.

 4. Patronul Fermei Mafiotului stie cum sa-i duca de nas pe nanaci. Acum se da victima. Imbecilii sunt invitati sa-l creada. Inghetuieti-va!…..[Rumburak]

 5. nu trebuia retinut,sa decida daca sa fuga din tara sau sa fuga din tara
  unde mai este libertatea de a alege, daca justitia te baga la bulau pentru doar 8 victime arse de vii
  cerem demnitate,sa fim tratati ca in Franta

 6. Saracutul de el!!! A omorat 8 oameni si acum se da victima?!! Dar curentul cum il platea, avea contract?!! Dar stabilizator de tensiune avea?!! Un golan care se crede mare afacerist?!!

 7. N-avem domne rabdare sa se faca o investigatie. E un privat nenorocit televiziunile l-au condamnat deja toti urla ca n-avea autorizatie e deja la puscarie ca omu e periculos hai gata ca opinia publica ar putea crede ca statul nu-si face datoria! Desigur e acelasi stat care n-are autorizatii la incendii pentru mii de unitati sanitare si scoli.

 8. Atâtea „răsturnări ” de situație încât avem de a face cu niște rostogoliri de toată frumusețea. Nu mă refer la situația în sine, mai ales că este vorba de o asemenea tragedie, ci la felul în care mass media noastră cea deontoloagă transformă orice veste/știre în ceva nemaipomenit, nemaiîntâlnit, dacă poate numai superlative, doar, doar cineva le mai citește/vede/ascultă narațiunea, cea fără de interes, decât pentru clienții tip OTV-Elodia.

 9. I loved you even more than you’ll say here. The picture is nice and your writing is stylish, but you read it quickly. I think you should give it another chance soon. I’ll likely do that again and again if you keep this walk safe.

 10. actiuni criminale de tip interlop. sunt arse peste tot proprietati si paduri pentru a face loc securimii din imobiliare. de-ne-a mana in mana cu criminalii, sefi la Romania (dupa un „clasic” in viata)…

 11. Are dreptate – trebuie sa fii idiot sa crezi ca nu s-a ocupat sa fie totul bine, sigur si fara pericole.
  Nu-ti trimiti copilul la moarte!
  Nu mai condamnati fara sa stiti despre ce evorba, ce s-a intamplat in realitate!

 12. Mana criminala care a pus focul a fost prostia ta! Fara școală, ai putut să-i fentezi pe toți! Nu ai putut să fentezi legile fizicii,criminalule prost! Prostia se plătește în viața! Păcat că mor oameni nevinovați din cauza prostiei tale, criminalule!

 13. @ Și nea Nistorescu zice să se scoată serviciile secrete din instanțe, necrezând probabil nici în Moș Crăciun, care de sus de unde este , scrie cu condei de argint despre purtările celor minori supravegheați pentru recompensări, cum spunea Octavian Goga, pentru cei cărora li se explica cu Moș Crăciun, deci care nu aveau vârsta cu serviciile secrte, ? Bre nea Nistorescule , cu serviciile secret este pentru maturi, dacii neajungând la nivelul cu serviciile secrete, prin ”involuție istorică”, ?

 14. @ În incendiul de la Colectiv au zis că a fost de la petardă, după care și în India a fost un incendiu cu petarde, ?
  A ars mocnit de nu au ieșit din clădire, incendiul fiind dimineața, ?
  La cabluri alimentate electric este puțin probabilă arderea mocnită, s-a oprit alimentarea cu energie electrică la izbucnirea incendiului, ?
  Monoxid de carbon la cei care au scăpat din incendiu, concentrați de monoxid de carbon în funcție de distanța până la sursa de incendiu, alte victime la care se poate stabili concentrația de monoxid de carbon, dacă persoanele din amplasamentele unde s-au găsit victime carbonizate au încercat să iasă din incendiu, sau dacă au fost găsite pe pozițiile pe care erau locurile de dormit, ?

 15. & La incendiul din clubul Colectiv aprinderea și arderea sunt asemănătoare celei a unui cablu electric aflat sub tensiune electrică , eventual de la un scurt circuit la o înădire de cabluri electrice, eventual cu conductori, pe care era un consum de energie mare, cabluri peste care s-ar fi aplicat materiale ușor incendiabile, ?

 16. Sigur ca e parte vatamata, pentru ca autoritatile romane, de la diverse niveluri, de la agentii, organizatii, ministere, directii, nu si-au facut treaba si l-au lasat sa functioneze in ilegalitate, infruptandu-se de la acea unitate care functiona in afara legii, pe care ei trabuiau sa o puna in aplicare. Ce vina are el? Nici una. Vina apartine celor mentionati mai sus, care ar trebui sa infunde puscaria.

 17. O tzine si el acum cu ,,mana cremenala” ptr ca a vazut ca prinde la prosti.
  In realitate individul s-a vatamat singur, ca si ala care si-a dat cu tesla-n nuci……[Rumburak]

 18. & Deci este vizibil totuși că nu pricep ăștia multe chestii de la Liiceanu și de la Marga, filozofi cu anvergură, ?

 19. Cică Dinicu arunca vina pe copchii care au fumat și s-au drogat. Tăticule, pentru orice crimă care se întâmplă în parohia ta, răspunzi jigodie! Prostia distruge Romania! Pune mana pe carte jigodie care-i omorât 8 oameni nevinovați din cauza grandomaniei tale și a lipsei de răspundere si de carte! M-am saturat de pe prosti cu „spritu Haret” la baza! La sapa, ba criminalule!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.