(VIDEO)Râsu-plânsu`! Drogat la examenul auto. A încurcat și plicurile…

Foto: banatulazi.ro/

Un tânăr de 20 de ani din Cluj  s-a prezentat la examenul pentru obținerea permisului auto în timp ce era drogat. Când i-a înmânat documentele polițiștului care îl examina, tânărul i-a întins plicul greșit…,  scrie Dejeanul.ro.

Tânărul  are 20 de ani, este născut în județul Neamț și locuiește la Cluj-Napoca. Acesta susținea proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

Examinatorul i-a cerut cartea de identitate și permisul de conducere categoria B. Între cele două documente tânărul avea însă și un plic cu un praf alb. Le-a înmânat polițistului examinator ca atare.

Polițistul, Gabriel Crișan, cu un gest firesc, a pus plicul în dosar cu celelalte acte, apoi  și-a anunțat colegii de la Rutieră, printr-un mesaj discret. La capătul străzii, pe tânăr îl aștepta ”dezastrul…”

Tânărul a fost testat atât pentru alcool, cât și pentru droguri, iar la cele din urmă rezultatul a fost pozitiv, mai scrie publicația locală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

 1. Clujul orasul drogatilor ,lasa sa si bage in ei pina le crapa inima in ei

 2. Colcăie cluj-ul de traficanți și consumatori, cumva😉? Boc, Boc, Boc, ai intrat în troc😂😂😂.

 3. Cred si eu ! Probabil ca, in loc sa scoata din buzunar plicul cu spaga, l-a scos pe cel cu cocaina … Trebuia sa fie pus sa dea proba de slalom in poligon ! As putea paria ca ar fi mers in linie dreapta ! …

 4. Generația #rezist, dopați de multinationale și folositi intensiv pana la 40 de ani. Apoi… tomberon scrie pe ei!

 5. erau alte timpuri:
  prin Ferentari injuram „examinatoru”
  -fmm de tzigan….tzigan…tzigan…tzigan….tzigan…tzigan…tzigan….tzigan…tzigan….
  (ne-am plictisit si am plecat de la locu faptei)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.