Râsu, plânsu! Se-ntâmplă la Bacău!

Ce să mai spună locuitorii din Bacău? Acum că bănci au… Cum? Nu sunt așezate c-a lumea?

De parcă autobuzul  nu poate fi așteptat… și cu spatele.

Stai pe bancă și fie ești foarte atent, fie te-o anunța cineva!

Măi, nene, hai sus, c-a venit autobuzu!`

Te întorci cu fața, te uiți, îl iei bine, dacă nu, te-ntorci la loc…

Val de discuții?

Normal.

Pe rețele sociale?

Normal.

Dorel a făcut asta?

Normal.

Păi dacă totul e normal, de ce vă mai văitați?!

Acesta e doar unul dintre proiectele de amenajare urbană derulate pe fonduri europene, dar se mai lucrează haotic, pardon, cu spor, și în altele. Toate stringente, desigur. Astfel, de voie, de nevoie  se vopsește… pe ploaie, și se pun și flori ori gazon… pe temperaturi cu minus!

Există o explicație. Banii europeni vin pe exercițiul bugetar POR 2014-2020 și singurele plăți se mai fac până la finalul anului 2023.

Se vor pierde aproximativ 30 de milioane de euro, bani neatrași și nedecontați în proiecte.

Și noi nu vrem să se piardă!  Numa` graba, bat-o vina, strică treaba!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

  1. Ca lumea, NU c-a lumea !!! (vezi explicatiile de sub primele doua fotografii). Asa ca mai usor cu criticile catre altii…

  2. Don Viziteu, USR! Traiasca! A fost ales de Bunicii care se bucura de o banca/doua , in Bacau. Asa au zis nepotii sa voteze, asa au votat. In 2020!!!!! Au banci? Daaa!!

  3. OREL RĂSPUNDE:NU VĂ PLACE-? MUTAȚI ULIȚA ! DE FAPT BĂNCILE SUNT PENTRU CEI CARE VOR SĂ EXERSEZE CITITUL!

  4. Bai nene eu stiam de Caracal pe primul loc la gafe de genul asta. Macaraua uitata in interiorul blocului, stalpul de iluminat care trece prin balconul unui locatar, etc etc. Carutza cu prosti s-a rasturnat la Caracal nu la Bacau. Doreleeee fusesti la mare ai?!

  5. Bancile au fost bine asezate. La amplasarea acestora s-au luat in calcul pensionarii din zona care abia asteapta sa stea la o barfulitza despre lumea care trece pe ulita si admira vitrinele. Calatorii nu au timp sa stea pe banca, ei se inghesuie pe bordura cu minute bune inainte de sosirea autobuzului in statie. A trecut „distantarea sociala”, ne-am reluat obiceiul de baza al romanilor, acela de a se imbulzi cand sta la coada. Eu chiar nu vreau Schengen, caci vor disparea cozile si ambuteiajele, condimentate cu scandaluri si vorbe „dulci” de sorginte romaneasca.

  6. primar idiot numai la Bacau:)))))a intrat in cartea recordurilor

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.