Răsvan Popescu peste tot

Pentru că Răsvan Popescu este un membru încremenit în Consiliul  Național  al Audiovizualului, apariția cărților sale este semnalată de aproape toate televiziunile.

Și lansările sunt redate pe larg  de ele, cu toate tămîierile de rigoare, de parcă marele oportunist Răsvan Popescu ar fi un mititel Marin Preda. Omul mediocru a produs deja  „Omul orchestră”!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Author

7 Comentarii

  1. Dacă celebrul analist politic Bogdan Chireac ar scrie o carte „Omul weceu”, oare s-ar tipări pe hârtie igienică?

  2. Tămâierile „de rigoare” arată cat de mare este „Orchestra” omului !

  3. Alt Geolog ratat, de-ar fi fost singurul…
    Evident, susținerea Pădurenilor E DE BAzĂ și aici, măRog…😜

  4. Mulți scriu cărți, unii chiar din închisoare, asta nu înseamnă că ești și scriitor.Maculatură cu duiumul din orgoliul unora care ignora total mediul inconjurător.Răsvan și Popescu nu-i o excepție !

  5. se foloseste de CNA ca sa inhatze premiul nobel,
    ce parere are Caratarascu?

  6. Razvan Popescu? N-am auzit! Am auzit in schimb de Razvan si Vidra, drama romantică a lui Bogdan Petriceicu Hasdeu. Cititi-o mai bine pe aceasta si lasati Razavan Popestii la raspopit.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.