Ratează meciul. Fotbalistul a înghițit o albină!

Javi Serrano, mijlocașul lui Sturm Graz, a înghițit o albină la antrenamente. Este și motivul pentru care va rata meciul cu Sporting Lisabona de joi din grupele Europa League, a anunțat Kleine Zeitung.

Fotbalistul spaniol în vârstă de 20 de ani a înghițit o albină la antrenamentul lui Sturm Graz. A primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi a fost dus la spital, potrivit Azscore.com.

Medicii au exclus ipoteza unei alergii la albine. Chiar și așa, Serrano nu va putea să joace în meciul cu Sporting Lisabona. Cele două formații se vor întâlni joi seară, la Graz, în prima etapă a unei grupe de Europa League din care mai fac parte Atalanta și Rakow.

Tot joi seară vor intra în acțiune și echipe ca West Ham, Marseille și AS Roma, dar și Liverpool, altădată o prezență obișnuită în Liga Campionilor.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.