Răzbunarea care a șocat lumea

Un incendiu criminal a distrus parţial joi dimineaţă, fără a face victime, un cămin pentru fete la Karasabai, în Guyana, în apropierea frontierei cu Brazilia, potrivit poliţiei, la mai puţin de două săptămâni după incendiul dintr-un internat pentru fete care a provocat 19 morţi la Mahdia şi a traumatizat ţara, transmite AFP.

Cele 19 fete cu vârsta cuprinsă între 11 şi 16 ani au reuşit să scape din incendiul provocat de patru tineri care doreau să se răzbune pentru că au fost alungaţi din incintă, a explicat poliţia care a fost alertată de paznic la ora locală 02.30 (06.30 GMT).

Cei patru suspecţi au fost audiaţi de poliţie (…) în prezenţa părinţilor şi toţi au mărturisit că au planificat şi executat crima”, a declarat poliţia guyaneză.

În noaptea de 21 spre 22 mai, o adolescentă nemulţumită că i s-a confiscat telefonul mobil a dat foc căminului ei de fete la Mahdia, un oraş minier izolat din această mică ţară din America de Sud. În total, 18 eleve şi un băieţel au murit, neputând scăpa din clădirea ale cărei ferestre erau prevăzute cu gratii.

Preşedintele ţării, Irfaan Ali, a decretat trei zile de doliu naţional, iar Ziua Independenţei, pe 26 mai, a fost transformată într-o zi de omagiu şi rugăciune.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. Scoala lu’ DREACUU’ din filmele tembele si criminale cu care SE infecteaza Lumea, mai ales de cand au scapat de Comunism …
    Avea MULTE rele, da’ NU avea FOARTE MULTE din Relele Diavolesti de DUPA …

  2. Ruptă din teritoriile lui Bolivar, fostă colonie strategică britișă, ajunsă la sfîrșit de secol XX tot strategică , da’ la remorca pocăizmului amerloc imperialist! Lada-de-gunoi șpirituală BeLeMizdă a S.U.A., și locul crimei în masă ce a șocat o lume întreagă:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jonestown
    Da’ amerlocii de la Washington a’ lu’ $$oroș ne fack să ‘lim-okii p’în Latrina3-CNN la „abuzurile”, cică, radio~ chinezești……[RumBurak Rishi]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.