Răzvan Lucescu, exact ca tatăl său 

 PAOK Salonic a pierdut cu 2-1 un meci extrem de important în lupta la titlu în campionatul Greciei pe terenul lui Olympiacos Pireu.

Acum, echipa lui Răzvan Lucescu se află pe locul 2, la cinci puncte de liderul AEK Atena, dar cu un meci mai puțin. Meciul de duminică al liderului AEK a fost ciudat și a stârnit mânia fanilor lui PAOK, care își acuză rivala de oraș, în fața căreia a pierdut neașteptat, că după ce a condus la pauză a dat deliberat meciul în a doua parte. AEK a câștigat la Salonic cu 2-1. Răzvan Lucescu, eliminat și din Conference League în sferturi, cu două eșecuri în fața lui Club Brugge, a găsit vinovatul pentu rezultatul cu Olympiacos.

Acesta este arbitrul partidei, portughezul Miguel Nogueira, despre care spune că a venit cu lecția învățată, pentru a ajuta pe Olympiacos să ia cele trei puncte. Virusul victimizării în fața arbitrilor, de nenumărate ori prezent la tatăl său, Mircea Lucescu, de-a lungul îndelungatei cariere a acestuia, s-a transmis și juniorului.

Răzvan Lucescu a atacat dur arbitrajul, care, în opinia sa, a dus la vicierea rezultatului. El susține că dacă ar fi arbitrat în campionatul țării sale lusitanul nu ar fi comis aceste erori, știind că îl poate aștepta o pedeapsă aspră. Așa, pentru că era în afara țării și-a putut permite orice.

Lucescu Junior reclamă în special acordarea penaltyului din care Olympiacos a deschis scorul, considerând că este un contact cum sunt cu zecile de-a lungul unui meci.

 „Nu este ușor să obții un rezultat bun aici, când arbitrul ia asemenea decizii. Nu cred că a fost un fotbal bun jucat de niciuna dintre echipe. A fost un meci de luptă. În orice caz, acest penalty nu poate fi acordat. Am văzut 10.000 de contacte identice, cred că este absolut excesiv. În țara lui nu l-ar da. Astăzi, acest arbitru a venit aici cu tema de a ajuta o echipă.

Iar al doilea gol pornește de la un fault asupra lui Sastre (n.r. – fundașul dreapta de la PAOK), care a trecut de adversarul direct. Nu pot să înțeleg de ce nu l-a acordat. Mai este un caz de fault care nu a fost acordat, cu arbitrul care a alergat cu spatele la minge și nici măcar nu a văzut jocul.

Pe partea de fotbal a fost un meci slab. Chiar și așa, lucrurile ar fi stat altfel dacă nu era acel arbitraj jenant” – a tunat și fulgerat antrenorul român la conferința de presă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.