Răzvan Lucescu, mare ghinion

Echipa PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a ratat, miercuri, calificarea în finala Cupei Greciei, fiind eliminată în semifinale de Panathinaikos, la lovituri de departajare.

În tur, în data de 14 februarie, scorul a fost 1-0 pentru Panathinaikos. Miercuri seară, în returul de pe terenul formaţiei Panathinaikos, PAOK a dat gol în minutul 72 prin Zivkovic și meciul a intrat în prelungiri.

PAOK a făcut 2-0 după reușita lui Keziora (minutul 105), dar Panathinaikos a marcat în minutul 120+9 (prin Limions) golul care a trimis partida la lovituri de departajare.

La loviturile de departajare, scorul a fost 6-5 pentru Panathinaikos, după nu mai puțin de 18 penaltyuri executate. Panathinaikos a ratat prima și PAOK a avut șansa de a închide meciul, dar Despotov a ratat a cincea lovitură de departajare.

În ultimul act al competiţiei, Panathinaikos va întâlni câştigătoarea semifinalei dintre Panetolikos şi Aris, scor 1-0 pentru Aris în tur.

Returul va avea loc la 6 martie, potrivit Ziare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.