Reacţia lui Victor Ponta după ce numele său a apărut în dosarul Microsoft

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că, dacă este chemat la declaraţii în dosarul Microsoft, se va prezenta şi va da explicaţii, transmite REALITATEA.net.

„Niciodată nu a vorbit nimeni cu mine despre acest subiect pentru că nu aveam nimic în atribuţiile legale. Nu ştiu despre ce este vorba în dosar. Nu am avut niciodată vreo funcţie în care să am legătură cu achiziţii. Dacă mă cheamă cineva la declaraţii, mă duc şi explic tot ce ştiu. Informaţii despre toate controalele pe care Corpul de control le-a făcut în urmă cu 12 ani le găsiţi la Guvern”, a spus Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.