Reacții ciudate ale autorităților în cazurile jurnalistelor Gorraci și Pascal

La distanță de o săptămînă, două jurnaliste, una din Italia, Lucia Gorraci, cealaltă din România, Iosefina Pascal, au fost implicate în situații neașteptate, în urma cărora au ajuns la secția de poliție.

Ce este cu adevărat șocant este modul diferit în care au reacționat autoritățile de la cel mai înalt nivel față de cele două situații: față de italiancă – reacție exagerat de slugarnică, exagerat de empatică, iar față de româncă – reacție de totală indiferență! Merită să analizăm puțin această speță, căci sînt multe semnificații care nu trebuie trecute sub tăcere sau ignorate. Pe scurt…

LUCIA GORRACI vs. DIANA ȘOȘOACĂ, UN MECI ARBITRAT DE PREȘEDINTELE ȘI PREMIERUL ROMÂNIEI

LUCIA GORRACI, de la RAI UNO din Italia, venise în România pentru a realiza un material care să explice rata scăzută a vaccinării din țara noastră. În acest sens, aranjase un interviu cu senatoarea Diana Șoșoacă în biroul acesteia, stabilind de comun acord trei întrebări la care să răspundă Șoșoacă. Împotriva oricărei reguli deontologice, Lucia Gorraci a încălcat înțelegerea cu Șoșoacă și a-nceput s-o jignească pentru opiniile acesteia față de vaccin, ceea ce a declanșat scandalul binecunoscut, cu țipete și amenințări de o parte și de alta.
În privința sechestrării, noi am demonstrat cu imaginile filmate la fața locului că a fost o invenție a italiencei, amplificată de Mihai Gâdea la „Sinteza zilei”:

Ce a urmat ține de noaptea minții. Însuși Președintele României, Klaus Iohannis, s-a implicat în acea anchetă aflată în derulare și, total inadecvat, a „dictat” autorităților ce măsuri să ia, fiind clar poziționat de partea Luciei Gorraci, deși singur spune: „Nu vreau eu să mă antepronunț”, cu toate că exact asta face, vorbind despre așa-zisa „sechestrare”:

-a fost o reacție întîmplătoare, ci una concertată, căci, cu două zile înainte Primul ministru Nicolae Ciucă dăduse un Comunicat oficial, în care spune și el că incidentul este „inacceptabil”:

Sigur, sînt cunoscute și chemarea ambasadorului României la ministerul de Externe al Italiei, precum și reacția „presei Puterii”, toți aceștia fiind, în haită, de parte jurnalistei din Italia, ignorînd complet reacția avocatului Augusto Sinagra, profesor de drept și avocat în Italia, care o apără pe… Diana Șoșoacă!

„CAZUL IOSEFINEI PASCAL”, DEȘI MAI GRAV, NU-L PREOCUPĂ PE IOHANNIS, DEȘI ABUZUL AUTORITĂȚILOR ESTE DOVEDIT

Întîmplarea a făcut ca în urma protestului din 21 decembrie 2021, deci la o săptămînă după incidentul Gorraci-Șoșoacă, jurnalista IOSEFINA PASCAL din România a fost ridicată de acasă cu mascații la ora 22.30, polițiștii invocînd un motiv mincinos, cum că jurnalista ar fi fost implicată într-o infracțiune informatică, lucru negat apoi de purtătorul de cuvînt! Culmea este că pe înregistrare, unul dintre polițiști recunoaște că este de la secția 25 și a venit acasă la jurnalistă doar pentru a-și ajuta colegii de la secția 18 (!!!), deci nu avea nici o calitate în așa-zisul dosar invocat! Iată dialogul dintre Iosefina Pascal și polițiști, subtitrat de Cotidianul TV:

În realitate, Iosefina Pascal a fost chemată pentru protestul de la Parlament, așa cum i s-a spus la Secția 25, unde a stat doar 10 minute, după care, în miezul nopții, i s-a spus să plece acasă, jurnalista neavînd nici o legătură cu intrarea protestatarilor în curtea Parlamentului, la acea oră fiind acasă!

Așadar, avem de-a face aici cu un abuz „regretabil”, „inimaginabil”, „inacceptabil”, ca să folosim exact epitetele lui Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă în comentariile lor despre Cazul Gorraci-Șoșoacă. Numai că, în cazul Iosefinei Pascal, abuzul a fost săvîrșit de autoritățile române împotriva unui jurnalist!

Ei, bine, în acest caz, nici Iohannis, nici Ciucă n-au scos un cuvînt, n-au dat vreun Comunicat ci, pur și simplu, au tăcut, încurajînd astfel abuzurile față de cetățenii români, mai ales dacă e vorba de un jurnalist!

Este cineva atît de naiv încît să creadă că acest „Caz Iosefina Pascal” este altceva decît o acțiune de intimidare la adresa jurnaliștilor, știindu-se bine că Iosefina Pascal este cea care a dezvăluit relația de 2 milioane euro dintre Raed Arafat și Radu Tudor de la Antena 3?

Și, uite-așa, dacă mai era nevoie, se demonstrează încă o dată slugărnicia incredibilă a lui Iohannis și Ciucă, Președintele și Premierul României, față de oricine vine din străinătate, și ignoranța sau chiar ignorarea cazurilor în care sînt implicați jurnaliști români!

Nu tragem concluzii pentru că am ajunge la injurii colosale. Trageți-le dumneavoastră, stimați cititori! Cu injurii cu tot.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 56
Ion Spânu 1818 Articole
Author

45 de Comentarii

  • Nu inteleg un lucru: Cum de un jurnalist nu stie ca politia te poate ridica de acasa NUMAI cu mandat de arestare. Invitatiile la sectie la dat „declaratii” sunt pur facultative.

 1. Păi, cazul Pascal nu existăă.. Ce reacție vrei la ceva care nu are cauză. Evident vreți doar diversiune in folosul parașutei șoșoace, care a comis-o grav și sper să ia ani mulți de pușcărie cu cura de slăbire și lucrarea științifică, de le poate vita.

 2. Din acest articol eu inteleg ca autorul este INDIGNAT de faptul ca i s-a dat drumul ATAT DE REPEDE jurnalistei romance care trecuse intamplator pe acolo pe unde se producea intrarea ilegala in curtea parlamentului. Deh, fiecare cu propriile indignari.

 3. Apa de ploaie, ca de obicei. „Pia fraus” – Inselaciune pioasa. (Ovidiu).

 4. Corect! Masura dubla.
  Urata Gorraci urla si din Italia ca a fost sechestrata 8 ore, cand ea a stat de bunavoie la politie, sa faca plangeri.

 5. Sa ne traiesti Maestre si sa te faci sanatos.

  Este evident , chiar si scolarii stiu ca mare parte dintre jurnalistii romani au fost cumparati ” la snop ” , de aceea atunci cind cite unul iese din rind si doreste sa-si respecte statutul este rapid admonestat , cercetat si descurajat , intimidat si obligat sa revina nivelul impus de Politicieni , adica in front linga unii ca :Radu Tudor , Andronic , Mandruta , Bot , Tapalaga , Turturica …etc
  Aceste mizerii se intimpla de aprox 20 ani in aceasta Tara aflata in plin proces de descompunere .
  Asa ca – d-le Spinu – Maestre – eu zic sa-i sa ne bucuram de ziua de azi , ca maine nu se stie …..

 6. Nu, reaactiile politicienilor nostri nu sunt ciudate. Sunt naturale, cinice, bine calculate! Lichelismul, ipocrizia și xenofilia s-au lipit, că lepra, de lipitorile autohtone din vârful statului. Graba frenetică cu care au lins posteriorul italian nu face decât să ne convingă că politicienii mioritici xenofili, ticăloși, ignari și duplicitari, reprezintă un pericol pentru societate. Asemenea japite care se complac in postura de „dregători” de stat eșuat merita milioane de scuipături.

 7. statul de drept ….sint curios ce spun stapinii lui johannis si a unflatului ciuca …ca sint imbecili nu-i nici vorba…ei isi fac treaba asa cum cresd ei …johannis ii va exalta cind va aduce muzeul holocaustului in romania si va face obligatorie spalarea creierului elevilor in scolile romanesti cu istoria jidanilor …sanitazed …adica fara crimele in masa si terorismul international ….ciuca si johannis plus gidea si toti traqdatorii jidanilor ,coloana a cincia a israelului si tradatorilor americani vinduti israelului sint pretul a 44 la suta analfabetism si prostie romaneasca ridicata la rang de …traditionalism…

 8. Asta se intampla cand ne conduc alogenii paraziti !
  Pentru straini muma si pentru noi poporul asuprit si umilit, ciuma !

 9. Ciuca trebuia sa faca pres si sa-si ceara scuze.
  Cand romanii erau facuti in fel si chip si presa italiana prezenta tot felul de neadevaruri sau adevaruri deformate si-or fi cerut vreodata scuze sau un politician italian, nemaivorbind sus pana la ministrii, primministru sau presedintele Italiei.

  Pentru unii muma, pentru romani … astfel de comportamente din partea statului roman, se va concretiza prin schimbarea optiunii de vot dintr-o parte in alta.

  „CAZUL IOSEFINEI PASCAL”, DEȘI MAI GRAV, NU-L PREOCUPĂ PE IOHANNIS, DEȘI ABUZUL AUTORITĂȚILOR ESTE DOVEDIT
  Politicienii puterii isi arata a cata oara singura calitate de gunoaie.

 10. Doua victime ale aceluiasi stat. Adica zici ca statul e butaforic? O fatada si gata?
  L ai uitat pe ziaristu lu peste sarat de la Constanta, care ameninta procurorii la telefon. Si pe Simion, care toarna in curte haur.
  Luaram banii pe un articol?
  Haraso,

  • Simion are interdictie de la Dodon and co. in R. Moldova.. Lupta pentru scoaterea Basarabiei de sub sfera de influenta a rusilor, pentru reunificare. Nu gasiti si voi alta placa decat pe cea cu Rusia? Si care este legatura cu articolul, anyway?

 11. noi nu avem decat ghiocei fara vertebre, doar sunt plante. Mai au si o atitudine revansarda plina de ura fata de popor. Daca li s-ar spune:” distrugeti Romania” ar face-o cu un zel de invidiat. Se intampla de cand Basescu a ”descoperit” licuricii si s-a ajuns la Ciuca, o frunza tremurand in vant, pe care-l trec toate apele/transiratiile cum remarca dl Ion Cristoiu. Noi nu mai avem personalitati, doar presuri pt prispa casei de la tara. Cat la % cred in etnogenaza poporului din unirea dintre Traian si Decebal? Citi admira cucerirea, uciderea razboinicilor si sunt incantati cu ducerea in robie a dacilor la Roma. Toata Transilvania din care se trag si unii ministri. Pt ei robia este o mare onoare, aproape o cersec prin ode inaltate lui Traian. Mai este vreo tara care sa-i proslaveasca pe cei ce au subjugat si distrus poporul? Noi chiar il slavim prin imnul national. Cati au inteles Rugaciunea unui dac? Cati l-au inteles pe Mihai Eminescu?

  „Nu lumina
  Ce în lume-ai revărsat-o, ci păcatele şi vina,
  Oboseala, slăbiciunea, toate relele ce sunt
  Într-un mod fatal legate de o mână de pământ;”

  Din Scrisoarea I https://www.versuri.ro/versuri/mihai-eminescu-scrisoarea-i-_8ad2.html#

 12. Ati spus Justitia din Romania ? Va rog sa trageti apa ! Ma mir ca nu ati vomitat cand ati pronuntat
  Cineva a semnat eliberarea din functie a tuturor procurorilor ca sa nu mai ramana nici unul
  Ma duc sa vomit

 13. ce nu inteleg este aparitia scandalului care nu ar fi trebuit sa existe. vine un reporter, nu conteaza ca e din italia, si pune intrebari, haituieste, aplica diverse tactici ca sa scoata ceva de la cel intervievat. Dar astea sint lucruri normale la un reporter bun iar cel intervievat ar fi trebuit sa stie sa faca fata la asa ceva. Aceasta ziarista, am vazut filmarea, il intreaba in Kabul, dupa plecarea americanilor, pe un taliban inarmat ca de ce nu vrea sa raspunda la intrebari. As zice ca trebuie sa ne plecam cu respect in fata unei astfel de ziariste neinfricate. Si ce se intimpla la noi? e absolut ridicol ca a intervenit politia unui membru UE la un interviu care nu ar fi trebuit sa aiba nici o problema…..

 14. Sunt de fapt un Mare Bou care presteaza ca postac pro vaccinare si voi manca maro pana in panzele albe desi nu mai pune nimeni botu la vrajelile mele in favoarea Big Pharma.

 15. propagandist de doi bani
  Hai sa traiasca sase case si betivul puscarias care a bagat Romania in cele mai mari datorii din istorie
  o sa mergi la cules capsuni si sparangel , tu si toate generatiile viitoare si la produs si cersit sa platiti miliardele imprumutate de inconstientii actuali ! Banii NU au fost dati pe de-a moka

 16. Adica palestinianul Arafat a dat 2 milioane euro piticaniei Radu Tudor? Cand a dat Palestina milioane de euro ca sa le imparta Arafat? Si in afara de „hai vaccinare” si „cumparati fiare vechi” ce servicii a adus Radu Tudor? Nu-i asa ca si „vaccinul” si fiarele vechi (de a devenit Armata Romana un REMAT) au un „furnizor” comun? Prin urmare: pentru cine tradeaza Radu Tudor si in favoarea intereselor carei tari actioneaza Arafat?

 17. De ani de zile Radu Tudor intra in stare de panica si ne anunta cum rusii ne ataca si fac razboi cu vestita noastra escadrila, unii spun ca inca zace prin Portugalia, etc.

 18. Eu am tras concluzia că în spatele regiei celor două evenimente stau chiar premierul și președintele. Nimeni altcineva. Amândoi bine finanțați de bigpharma. Domnul Aleksandr Grigórievich Lukashenko ne poate explica de ce este așa pentru că și domnia sa a fost momit dar a refuzat să pună botul. Așa sunt patrioții, un tip de cetățeni care în România nu există. Sunt întru totul alături de Josefina Pascal și împotriva slugilor băloase ale bigpharma.

 19. Romania „un stat esuat”!! dupa ce l-a condus timp de 7 spre „stat esuat” „esuatul ” sta tot in fruntea statului !!Nici demisia nu-l scapa de rusine pe presedintele „esuat „!! URGENT DEMITEREA „ESUATULUI”DIN FRUNTEA STATULUI !!

 20. Noi
  Klaus Intaiul Godak Navetist de HermannStadt am Luat Akt de Atitudinea Ostila a Olteanului Ion Spinu fata de Regimul Nostru Fanariot Criminal.
  Kamarad Hellvig are in Lucru Dosarele Penale ale numitului Spinu in vederea Tragerii pe Roata in Garnizoana Bals.
  Cimpanzeul Nostru cu 4(patru) Stele Nikulaie Magnificul se va ocupa cu Aducerea Gloatelor la Executie cu Arcanul.
  Diana Sosoaca va fi Deportata in Desert la Dabuleni pentru 40 de Ani.
  Nikulaie fii Vigilent !!!
  Simion Asculta…

 21. Dupa cum puteti constata,Esuatul penal cocotat la varful statului mafiot,si sluga prea plecata MaCiuca,au sutinatori,dible smucite din vrej ca si ei.Nu este prima data cand schiorul de lux al patriei se trezeste buimac vorbind impotriva adevarului si a romanilor,iar cand trebuie sa ia atitudine ca in cazul Pascal,tace semnificativ. Acest pierde vara tocator de bani multi dela Buget,s-a mai trezit vorbind si la CSM,cica nimeni nu este deasupra Legii.Cu exceptia lui si a neveste-si,prima penala a Tarii.In acest caz al lui,in cazul Caracal,in cazul zecilor de Dosare penale privind jaful in numele covidului,tace chitic,nu vrea nici o cercetare,darmite ” la sange „. Cum sa ceara si in cazul ziaristei Pascal,nu-l entereseaza pt. ca este un abuz grosolan al ” militienilor mei „,ai lui Bode,care si asta,alt „aparator ” al romanilor,l-ar fi vrut arestat pe sotul lui Sosoaca.Toate abuzurile,ilegalitatile,jafurile la buget,si asupra cetatenilor in care trebuie bagata spaima,se petrec evident sub inaltul patronaj al ” Sefului statului ” mafiot.Cazul Doamnei Pascal ar putea fi un inceput de teroare pas cu pas impotriva ziaristilor. Doar traim intr-un stat mafiot.

 22. Domle Singur și-n plus prost/de ce măcăni fără rost/eu cred că chiar de tăceai/tot un prost îmi rămâneai/ și pe prost de nu-mi făceai/deștept tot nu rămâneai.

  • Toată lumea (și nu numai din țărișoara noastră) știe de ce. Pentru că asta este misiunea, pentru asta au fost pusi acolo unde sunt. Pentru asta și pentru mult mai multe, trecute și viitoare. Dați filmul înapoi și o să înțelegeți cum și de ce s au întâmplat atâtea și în anume fel. De ce el, președinte, de ce x prim, y prim, z prim? De ce Dragnea, de ce Viorica, de ce PSD ciuma atunci, de ce PSD muma acum, de ce A erou atunci, de ce A de neînlocuit acum? Și aș putea enumera până mâine. In final, un ultim DE CE? DE CE toți vorbesc dar nimeni nu face nimic? DE CE? PANA CAND? De ce toți stau și stați cu capul in nisip? Oare, subiectul zilei, asta fantasmagoric și diabolic, câte DE CE uri ar trebui sa ridice, din gura și din condei? Asta nu va preocupa? NU. Din aceleași motive, din cauza de ordin. Care i diferența între ei și voi? Oricum ai lua o ASTA i CAUZA MOTIVULUI. Nu i asa, domnule ziarist? Restul e tăcere….atunci când nu e manipulare. E abia începutul. Nu va mai mirați.

 23. Normal ca statul trateaza discriminatoriu cele doua cazuri, italianca e o „ziarista” militanta pro-sistem care glorifica pseudo-vaccinul in timp ce ziarista Romanca e anti-sistem deci trebuie hartuita de servicii si milititie.

 24. Bey @ dorinteodor,un ziarist poate sa fie curajos,dar nu obraznic incat, peste intrebari,sa se apuce sa-i faca morala si reprosuri intervievatului, pentru ca astfel,obligatoriu,iese cu scandal si chiar o incurca rau cat este el,sau ea,de curajos,sau curajoasa,pentru ca obraznicia nu mai inseamna jurnalism.Ce crezi ca ii se intampla „curajoasei” jurnaliste italience daca se apuca sa-i faca morala talibanului si sa-i mai spuna ca talibanii sunt niste primitivi,sau ticalosi,etc,vinovati de decedati nevinovati? Asta asa cum i-a zis lui Sosoaca ca incurajeaza anti-vaccinarea care a dus la mii de decese, facand-o pe aia,indirect,iresponsabila.Pentru ca jigodia asazis jurnalista,vroia ea sa arate lumii o vinovata de servici,la concret,pe care sa se canalizeze urara lumii,de parca Sosoaca a facut ca sa fie sute de mii de decedati in toata lumea.Iar asta ca sa se abata atentia oamenilor de la adevaratii vinovati care abia ca au intins pandemia si mai tare,cel putin cu incompetenta,dar si cu lacomia lor de a profita de necazurile omenirii intr-o asa oribila situatie.Asa ca cum crezi tu ca sa nu se declanseze un scandal cu Sosoaca ce s-a simtit,ca orice om in asa o situatie,agresata in casa ei cu o facatura de asazis reportaj care se voia,clar,denigrator.

 25. Lasind la o parte scandalurile in sine si faptul ca si Iohannis si Ciuca, alaturi de haita de potai din jurul lor, se baga exact ca musca in curu’ calului, dindu-si aiurea cu parerea, nu pot sa nu remarc, ca barbat, diferenta fizica dintre cele doua : in stinga o oratanie, un transgender care cind trece pe ulita incep sa urle toti ciinii din cartier, in dreapta o adevarata femeie frumoasa ! In stinga o buruiana de pe marginea santului (sint totusi, sa recunoastem, si multe italience frumoase, da’ nu sperietoarea asta !), in dreapta un trandafir !

 26. Gog si Magog – astia-s vinovatii… Nu noi mindria tarii si mai ales „mari”misogini. Saraca de la rai1 care a fost „sechestrata „de Shoshoaca si pitulicea romaneasca … ce a fost sechestrata de poulitea romana .Cu dubla masura ne-am invatat ( nu obisnuit ) asa ca noi ce sa le cerem onor „conducatorilor „nostri ? Eventual neimplicare in probleme minore ce tin de politie si parchet . Dar ei nu sunt mai ceva ca bourii lui dragos si Stefan , e sunt crema boilor .Si asa din „vrem o tara ca afara „am ajuns o tara de sclaveti ! Uitati-va cine se „antepronunta „si ce premier avem .. Spor la sparanghelit sclaveti romani !

 27. Pe vremea lui Ceausescu cu Securitatea te mai intelegeai, pe vremea lui Johannis, va fi asmutire pe toti romanii, mai rau ca-n comunism

 28. Performanta Presedintelui zice-se al României se datorează și votului cu sau făra fraudare tot a primit milioane de două ori. Cu puterea acordată și permite practic orice el, nefiind român.

 29. Scuzați că mă repet: Stau JohanNIX și cu Fritz (Tim)/ în tavernă la un șpriț/ Fritz: de români mă doare-n șpiț? Johan: noa eu sunt gata să jur/ de români mă doare-n koor/ de mă-ntrebi și de Gorracii/ aia de-o mânâncă d(c)racii/ te asigur, nu-i de joacă/ i-o dau lu madam Șoșoacă/ să văd dac-o mai provoacă/ trei neveste și-un cal sur/ românii mă pupe-n kkoorr/ și mai vreau ca-n 22/ să ne pupe-n cur pe noi (cei care ne-au ales!)

 30. ce vrajeala ieftina si proasta. de ce o transformati toti in mare eroina? si eu am fost jurnalist independent la fel ca ea, am avut de 10 ori mai mare impact, fara ajutoarele pupincuristilor sistemului securistic, sistemul a abuzat de putere si am patit faze de 10 ori mai periculoase. ati facut atata tam-tam pentru o invitatie la sectie dramatizand si exagerand atat, ce o tot transformati pe-asta in martir?Cearta dintre Sosoaca si Italianca e un fake. Sosoaca e a sistemului. Va victimizati si transformati tot felul de personaje fake, impostoare, nulitati absolute in eroi. Practica asta am mai vazut-o in 2013 ,cand iosefina citea si dsitribuia articolele in care deschideam publicului ochii cu privire la strategiile astea ieftine practicate pe vremea aceea de viitori HASTAGISTI! militantii lui Soros. e fix aceeasi practica. sunteti jalniti, patetici, prefacuti si mincinosi manipulatori. nu o mai martirizati pe nimica asta in urma unor regii fake.

 31. Mai relevant decat defierenta de aspect este faptul ca un cetatean roman este tratat cu c*rul de statul roman in prorpria tara. Practic executata.

  In schimb una care se da sechestrara este aparata de la del mai inalt nivel. O face si Iohannis si Ciuca parte, cu buna stiinta, din regia pusa in scena de italianca. Ea a venit chitita din Italia sa plece musai cu un scandal inregistrat. Cat sa creeze unul sa le-o trag la antivaccinisti la ei acasa, in casa. De unde si scandalul monstru acasa la Sosoaca. Vaccinistii puterii au aparut imediat sa o apere pe italianaca prea-rapita, la fel si Antele si restul televiziunilor.

 32. @deeper, ziaristii pot fi si obraznici in limitele legii, pot fi oricum ca sa oblige pe intervievat(a) sa spuna si ce nu ar vrea sa spuna. Un ziarist bun stiind ca cei intervievati au tendinta naturala sa se foloseasca de ziaristi ca sa-si faca propaganda, va folosi orice mijloace chiar la limita legii pentru a afla si arata cine este cu adevarat persoana intervievata. Si chiar nu inteleg care este problema. Un politician stiind toate acestea ar fi trebuit sa stie cum sa faca fata la ” atacurile” unei ziariste de calibru international. Din nefericire Sosoaca a aratat ca nu este politician, asta e tot!.

 33. Ca sa fii patriot precum Lukashenko de exemplu trebuie sa ai minte si cunostinte or de la ai nostri, de unde? Sunt prosti mai intai si apoi lacomi si ticalosi. Ce va spune duhoarea unui radutudor cel sfatos, mai nou McCiuca asta care se lupta sa-l depaseasca pe iohanus in lentoarea exprimarii, altceva decat slugarnicie prosteasca? Ei nici nu stiu ca agoniselile lor din tradare depuse automat prin offshore-uri se vor topi peste noapte.

 34. Eterna problema romanesca, multe, mult prea multe cozi de topor(in cazul de fata Iohannis, Ciuca, Bode si slugile din mass media).

 35. De cand a ajuns „jurnalista” Iosefina asta, ultimul ei loc de munca era la Grapini, pe 3000 de euroi, bani buni, ii (editat) pesediste.
  Anterior locul de munca era cu ciocu la ciuhapi, pe (editat)
  Lansata pe tzeava puic de latrinele ventilatoare de rahat ale securistului puscarias care l-a lichidat pe Marin Ceausescu si a ciordit banii Aportului Valutar Special la care pompa fratele lui Ceasca banii din tranzactiile cu armament.
  Voiculescu (editat), Iosefina la fel,poate asta o fi legatura intima dintre ei, plus desigur oleak de militieni. Acum lantu de amor s-a rupt ca (editat) lui Grapini a migrat catre alti sefi, l-a inervat pe Voiculescu.
  Absolut tot ce are (editat) pe sait este ciordeala de la altii, fara ghilimele fara citat fara nimic are asta de-a face cu presa cat are Sorin Rosca Stanescu cu deontologia – poate ar trebui ca promovarea (editat) de catre un cadru Secu sa lase loc de intrebari din alea de nu isi au locul in capetele seci 🙂

 36. Gtapini asa fato, ori băiete! Arată-ne că știi cine sunt dusmanii Systemului! Va vine rândul și vouă s-o luați la bot cu rindea, să lingeți unde scuipați!

 37. @Felix Roncea….Ba tapitzerule, tu n-ai fost jurnalist niciodata…fata asta e curajoasa si are dreptate…si mai ales trebuie sa i se faca dreptate … hai, cara-te si sorcoveste-n alta parte !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.