Rebelul tenisului: „O decizie care îmi frânge inima”

Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios, cunoscut pentru spectacolul său de pe teren și din afara lui, a anunţat sâmbătă că nu va participa nici în 2024 la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.
„Este o decizie care îmi frânge inima. Stelele ar fi trebuit să se alinieze pentru ca eu să fiu apt pentru Australian Open în ianuarie. Este dezamăgitor pentru mine, eu la acest turneu am reuşit să fac lucruri uimitoare, dar asta este. Mai am nevoie de timp”, a spus Kyrgios,

El a marcat o lungă absenţă din cauza accidentărilor.

Luna trecută, directorul Australian Open, Craig Tiley, îşi exprima rezervele cu privire la prezenţa pe teren a lui Kyrgios.

Kyrgios, finalist la Wimbledon în 2022, s-a confruntat cu accidentări la genunchi şi la încheietura mâinii după forfait-ul său la ediţia trecută a Openului Australiei şi a disputat un singur meci în circuit de la Openul Japoniei din octombrie 2022.

„Am vorbit cu Nick şi, evident, vrea să facă tot ce este posibil pentru a avea cea mai bună şansă de a juca în ianuarie. Fie că va juca, fie că va face altceva, Nick va fi aici în ianuarie, iar să-l vedem jucând ar fi grozav. Dar trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt, iar el trebuie să se asigure că are grijă de sănătatea sa”, spunea, la finele lunii trecute, Tiley.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Vorbiți de limba romana , dar în Ungaria, Serbia , Italia, etc unde sint comunități mari de români este respectata? Sau numai în Ucraina ați observat ?

  2. Da dar ungurilor,italienilor şi sârbilor nu dăm 270000€ /pe zi plus cazare,chirii plătite în vile şi pensiuni,mâncare,etc cât dăm ucrainienilor!!!… Din 9% inflație în Romania, 6% e finanțarea cu arme şi muniții a Ucrainei…Sunt nişte javre, pe astea le ajutăm !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.