Paul Iacob Recalcitrantul din vestiarul Rapidului!

În acest sezon, care mai are doar trei runde până la final, la Rapid s-a produs o schimbare majoră în sistemul defensiv. Cuplul tradițional de fundași centrali, alcătuit din veteranii Cristi Săpunaru și Dragoș Grigore, a devenit istorie iar vinovat între ghilimele de acest lucru a fost Paul Iacob.

Introdus în primul unsprezece într-un moment în care Dragoș Grigore se accidentase Paul Iacob a profitat din plin de oportunitate, mai ales că fostul dinamovist a stat destul de mult pe tușă și a devenit alături de cel poreclit Săpun al doilea fundaș central al giuleștenilor.
Și, cu mici excepții, jocul său a fost constant bun, de multe ori prestațiile sale ridicându-se chiar peste cele ale căpitanului echipei, colegul său de compartiment, Săpunaru, ajuns la 40 de ani, având o imensă experiență profesională.

Din păcate, poate pe undeva și ca urmare a faptului că a fost mai mereu unul dintre jucătorii remarcați, Paul Iacob a început să se transforme dintr-un jucător disciplinat, care nu crea nici un fel de probleme în vestiar, într-o problemă din cauza caracterului mult prea irascibil.
Primul moment în care a ieșit în evidență această latură negativă s-a produs în mandatul lui Cristiano Bergodi, după meciul pierdut acasă de Rapid în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe. Atunci, extrem de nervos, în vestiar a comis o faptă care putea duce la o altercație fizică, dacă nu interveneau colegii la timp.

A luat perechea de ghete a golgeterului echipei, kosovarul Albion Rrahmani și fără să ezite a aruncat-o în coșul de gunoi. Rrahmani s-a ridicat amenințător, deranjat vizibil de gestul lui Iacob, dar a fost oprit de coechipieri în încercarea de a rezolva bărbătește problema.
Al doilea episod s-a consumat la finalul ultimei partide, eșecul de acasă cu Universitatea Craiova, când a fost la un pas de a se încăiera cu un suporter în tribune, dar din nou a fost oprit la timp. Astfel, calitățile sale indiscutabile, pot fo ușor anulate de acest comportament agresiv.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. a început să se transforme dintr-un jucător disciplinat…
    -dar nu trage pe nas ca Mutu!
    (club mai mare,
    stricaciune mai mare)

  2. Cu tot respectul pentru Săpunaru(mare fotbalist și cu caracter)acesta ar trebui să se retragă ! Gata nu mai ține cum ținea,?Rapid a pierdut 3 meciuri în play-off din cauza acestuia !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.