Recepție la Cotroceni. Mai cald de 1 Decembrie. Temperaturile în Dubai, 29-31 de grade

Recepția oficială organizată la Cotroceni de Ziua Națională a României va începe la ora 14.00, mai devreme cu câteva comparativ cu anii precedenți.

Klaus Iohannis s-a întors din turneul de zece zile în Africa, unde a fost cu Carmen Iohannis,  și va pleca în Dubai, pentru patru zile.

Administrația prezidențială a publicat agenda oficială de Ziua Națională a României.

Vineri, de la ora 11.00, Klaus Iohannis va participa la parada organizată la Arcul de Triumf.

De la ora 14.00, este programată recepția oficială oferită la Cotroceni de președinte, care va susține și un discurs.

După recepție, Klaus Iohannis ar urma să plece în Dubai.

Administrația prezidențială a anunțat că Iohannis se va afla în Dubai în perioada 2-4 decembrie, pentru a participa la cea de-a 28-a Conferință a Statelor parte la Convenția Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP28). Iohannis ar urma să susțină la COP 28 un discurs de aproximativ trei minute.

În aceste zile, temperaturile în Dubai sunt de 29 -31 de grade.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

11 Comentarii

 1. ce mai conteaza,tot nu sunteti invitati,nici Turcescu macar

 2. Vezi ca ciolanis m uianis pleaca la Dubai sa isi puna spaga de la vaxx si arme vindute Romaniei de tra datorii sp agari, ce face trintorul asta acolo 4 zile, isi aranjeaza conturile in off-shore cu sec uristii chiar nu vezi asta?

 3. sa le stea sarmaua-n gat, ca vor manca pe repede-nainte!
  Sărăcuții de ei dar un spor de sarmale nu propune cineva?

 4. Am fost la o patiserie saptamana trecuta sa-mi cumpăr gogoshi si nu mai fac gogoshi . Cred ca nu am mai mâncat Gogoshi din anul 2019 de la Carrefour

 5. Ce vrei ma, provincial conducatorul nostru, 10 ani de concediu bineveniti, de ce sa nu profite si el acum si-si ia gumari din Dubai? O statiue pentru toti # rezist, o reprezentare statuara a sictirului,ca datorita lor, il avem pe el, ce ce ne detesta. Vivat !

 6. Cand eu spuneam ca Johannis este tradator de neam si tara, toti rezistii sareau cu placutele suedeze!

 7. ca pe net circula stirea ca Iohannis face o scurta vizita in Romania…este o onoare pt Romania sa fie vizitata de un asa Mare Om.

 8. „În aceste zile, temperaturile în Dubai sunt de 29-31 de grade” – cam răcoare, să fie atentă să nu facă ‘apă la genunchi’ că, deh, și acolo începe iarna…

 9. Solicit drept la replică.
  De ce ziarul permite incitarea la violență precum comentariul de la 19:02?
  Mâine este Ziua națională si a românilor din România si a celor din afara țării.
  Dacă Iohannis a fost ales, a fost ales de o majoritate. Lasand la o parte ceea ce s-a dovedit a fi Iohannis, provocările unei persoane împotriva unei majorități, contestarea alegerilor validate nu își au rostul și mai ales exprimate în stil de criminal scăpat de la închisoare cu referiri la propriile excreții.
  Ce vrea de fapt? Nu-si mai încape in piele de bucurie că e român?
  Are si el lumea la dispoziție, nu numai să fie constrâns fără a fi constrâns să aibă reședința in Romania. Dintre diasporenii care nu au plecat din tara, de ce vorbește așa părtinitor față de cei care au folosit această carte la îndemâna lor? Cu ce e mai grozav ca s-a abținut?
  De ce nu încearcă să simtă pe pielea lui cum e exilul? Să știe si el cum e sa fii prins intre, scuzați expresia străină, intre o piatra si un loc tare? De ce face o mare problemă pentru mine din problema lui? Îl pun eu pe el la cazne? De 1 decembrie?
  Incredibil! Nu poate respecta democrația pentru ca are ceva personal cu votanții.
  Mai are ceva de care să mă acuze? Sau doar a dat cu piatra si apoi a plecat clamând ca din cauza mea a trebuit sa se comporte atât de hain?

 10. Plăcuta suedeză e foarte bună încă.
  https://www.youtube.com/watch?v=RvR48l_2EMI
  Mulți încă apărați baronii locali din obedienta fata de Iliescu iar știri pe surse are editorial cu Dana Budeanu, soția lui Radu Budeanu, acuzat de complicitate in dosarul Hidroelectrica. Ea doar se plânge sărmana in fața a cât mai mulți că s-a învățat cu finețuri. Deranjează adevărul?
  Si pe mine mă deranjează ca nu am avut timp datorita luptei pentru a supraviețui sa verific cine este Iohannis. La momentul alegerii perspectiva ar fi fost atunci Ponta, pisicelu’ plagiator al lui Băsescu.
  Sa privim din perspectiva corecta! Voi ați votat Ponta adică sunteți pro plagiat, pro-furt.
  Vreți bal de 1 decembrie, bal va fi.
  Ne dansam unii cu alții pana la ziua sau pana rămâne doar unul in picioare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.