Rectorul Academiei SRI, prins cu copiatul

Altă sculă pe basculă s-a auto-plagiat.
Adrian Ivan, rectorul Academiei SRI, și-a copiat cărțile una după alta, relatează Libertatea.  Publicația spune că a descoperit 832 de pagini copiate în cinci volume.

Au fost analizate toate cele cinci cărţi pe care rectorul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul“ a SRI, Adrian Ivan, susţine că le-a scris singur.

Adrian Ivan este cel care a coordonat doctoratul lui Lucian Bode.

Citiți integral AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

15 Comentarii

 1. Acum are militianu’ Bode o scuza. De-aia a copiat si el. Toti astia care au trecut prin academia(!!!) sri au copiat. Nici macar nu trebuie verificati. Problema neclara si scandaloasa este alta: cine l-a adus cu naravuri cu tot pe acest profesor copiator de la UBB in Bucuresti pe o astfel de pozitie? S-a impuiat Bucurestiul cu navetistii astia de lux.

 2. la ce va asteptati??
  Credeti ca daca si-au tras academie, au devenit academicieni??..

 3. Propun pedepse pentru aia care nu copiaza. Sunt mai putini si e mai simplu.

 4. Nashu este tare. A scos la foc automat o gramada de doctori, mai toti ofiteri care urmau sa promoveze. O exceptie este nepoata lui Boc facuta si ea doctor de dl Ivan si apoi expediata in Bucuresti in guvernul unchiului. Helvig cu ai lui l-au uns rector pe ‘civilul’ Ivan. A fost una din marile sale realizari ca capetenie sri.

 5. Da, dar spre deosebire de Buzatu nu i s-a inscenat un flagran ca presa sa toate subiectul zi și noapte la mașină de tocat carne afumata. Asa acoperitii au și ei o scuza. Trecutul nu e domeniul lor de activitate. Pentru ei viitorul suna bine, iar prezentul exce- lent de rapid. Noi sloganuri progresiste cu orientare sexuala NATO: cine copiază nu ia condamnare: o zi fără copiat e o zi irosita: copiați, copiați: copiatul e mama intelepciunii: sa copiem; dragi tivarasi, ca să ne intelectualizam: cel care copiază e un cetățean de onoare a sistemului: sa copiem cu copiator ca să mintim poporul: copiați nota de la purtare a lui Bode, căci e exagerat de mare: plagiatorii noștri, mândria tarii: un copiat sănătos face cat o mie de bolnavi: sa facem plaja la valoare ca să copiem apa din mare.

 6. Pai mai e un serviciu romanesc? Unde e suveranitatea si independenta? Are serviciul vreun satelit de informatii? Vreun centru INDEPENDENT de information tech? SAU SUNT NUMAI CONECTATI LA RETELELE DE AFARA CARE POT FI TAIATE ORICAND. Din aceasta cauza toti acesti tradatori isi fac de cap pt.ca sunt acolo numai cu numele si pt a ocupa o pozitie, in timp ce serviciile din afara fura economia si interesele Romaniei. Asa zisul SRI este pus pt a anihila orice incercare a patriotilor romani de a isi lua tara inapoi. Se infiltreaza in partide, compromit, inventeaza dosare, sub acoperirea intereselor straine. De aceea sunt lasati sa isi faca de cap pt ca pot fi compromisi oricand.

 7. No, ca să vezi încățeleala dracului! Un magistru copiator l-a învățat pe prostănacul ucenic, la Bode Plăgiuță de referim bineînțeles, cum să plagieze și să se și asigure că e prins. Având în față exemplul luminos al lui Ivan, plagiatorul neprins până mai adineauri.

 8. se-re-i precum toate institutiile de forta angajeaza pe banda rulanda slh-oi prostalai. exact cum militienii aceia l-au ucis cu bestialitate pe baiatul drogat. de cand are mah voie asa-zisa politie sa bata oamenii? BAAAAHHH UNDE VA CREDETI VOI MAAAH? IN CHINA? afara cu voi criminalilor! analfabetilor! slugilor!

 9. Si ce daca????? Ce, parca „generalul partenerului strategic” nu a copiat??? Si ce s-a intamplat?? Nimic? Tocmai! Ia sa fi copiat G. Simion de exemplu, sa vedeti circ! In Romania se aplica doctrina Rumsfeld: O fi el un pui de …. dar e puiul nostru de …! Basta!

 10. IN ROMANIA CA IN ORICE TARA EVOLUATA NU POATE EXISTA DECAT O ACADEMIE…….Toate celalte „facaturi” de academii DE RAHAT trebuie urgent desfiintate pentru a nu batjocorii STIINTA ADEVARATA A POPORULUI ROMAN.

 11. e normal:
  -SRI lucreaza in special cu MATERIALE COPIATE……
  (si trag concluzii zbanghii
  cat sa-si creasca progeniturile cu de furat)

 12. Nu inteleg motivul pt. care cei dovediti ca au plagiat, nu raspund pt. faptele lor.In ce tara traim dragilor ,asta este Romania ,sau am inebunit cu totii si nu mai stim cum sa procedam cu acesti hoti de diplome ?

 13. Prescurtarea de la rector este rect. – puteaţi să faceţi economie de cerneală pentru un asemenea rect. impostor.

 14. Măi jurnalistul lui pește-prajit, nu mai ai despre ce să scrii?
  Omul nu a plagiat nimic, ci a reluat propriile idei și în alte cărți. 80% din autori fac asta. Citește-l pe Pleșu, istetule.
  Chiar nu mai ai pe cine împroșca?
  Sper să te dea în judecată.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.