”Regele” Hagi. „Dacă nu eram patron, mă dădeau afară”

Farul Constanța a reușit doar o remiză cu Oțelul Galați, sâmbătă, la Ovidiu, scor 1-1, iar Gică Hagi a făcut spectacol în conferința de presă și s-a arătat de părere că postul său de antrenor ar fi fost în pericol dacă nu era tot el și patron al clubului.

„Regele” s-a arătat dezamăgit de jucătorii săi.

„Prima cauză este că nu mai facem mai mult de cinci pase. Au uitat fotbalul. Din noiembrie, am cam uitat să jucăm acasă, cu excepţia meciului cu Rapid. Acum jucăm din una-două pase, a treia nu mai vine. Pentru că trebuie să te mişti, fotbalul nu se joacă static.

Şi mai este o întrebare! Să intri o jumătate de oră şi nu mai ai benzină, după o lună de meciuri? Eu pregătesc meciul câteva zile, iar ei oricum fac ce vor.

Poate s-au plictisit de mine.  Sunt dezamăgit. Le-am zis-o şi lor. Dacă nu eram patron, mă dădeau afară. Dacă mă enervează, mă pun şi eu la antrenament.

Cu toată modestia, cred că fac faţă, cu mai multe realizări decât ei”, a declarat Gică Hagi în conferința de presă de după meci, potrivit Orangesport.ro.

Cu o singură victorie în ultimele patru runde, Farul Constanța este pe 4 și ar putea cădea pe 5 până la finalul rundei.

Are două puncte peste Universitatea Craiova, care va juca luni seară pe teren propriu cu FC Voluntari.

Oțelul Galați ocupă poziția a 11-a. Trupa lui Dorinel Munteanu are un singur succes în șapte partide.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Sa-l aduca pe fii-su ca tot lustruieste banca de rezerva in strainatate cum facea si el la Real Madrid si FC Barcelona. A fost titular la Brescia cu M Lucescu antrenor si la turcaletzi, campionat de 2 bani.

 2. Ce are Hagi cu Fotbalul ? Doar nu joaca Hagi Fotbal ! Nu este Hagi Vinovatul !

 3. La pariuri s-a castigat excelent!Campionatul nostru e o carpa in fata firmelor de pariuri, dirijate de fosti fotbalisti

 4. Să nu uităm că cel cu pariurile nu-i sîrb. Cum îl chemă, Sacha Cohen?

 5. Io dac’ aviam banii lu’ Haji, mai ghini-i plăteam lu’ Yanis penzie viajeră la o echipă di top, nu-i tocam la Faru’…Tuat’ lunghia ierea ferișită!!

 6. O vorba de duh a lui Churchill – Una e infrangerea,alta e rusinea !Adica sa te bata clar o candidata la retrogradare e de tot rasul cand ti s-a urcat la cap cu castigarea campionatului.O fi gresit si Sapunaru,dar nu era o catastrofa,au patit-o si altii,Dar ce a urmat au fost niste atacuri haotice si au mai primit doua goluri.Oare nu e cumva si vina antrenorului?
  /
  /

 7. Hagi are luxul de a fi de 2 Ori campion al Romaniei cu o echipa facuta de la zero de el!A nu se uita!
  Isi permite sa zica si sa faca orice,e la el acasa in curtea lui.
  E printre putinii Romani patrioti!
  Restul nu conteaza ca omul mai incurcat expresiile si e incoherent uneori numai uitati-va la dottore cuca si ciolanu ca la astia chiar nu e voie!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.