Regretata Draga Olteanu, la Revelion. Va spune ceva… ”nou”

Regretata Draga Olteanu apare  la Revelion,  la Pro TV, cu un moment de comedie ”ca pe vremuri”, potrivit paginademedia. E un proiect care nu are legătură cu un moment artistic vechi, vorbim de ceva cu totul nou.

Draga Olteanu, care nu mai este printre noi din anul 2020, ne asigură realizatorii, va spune publicului ceva ce nu am văzut și nu am mai auzit până acum. Ceva ce nu a spus când era în viață, dar va ajunge totuși la urechile noastre. Ne transmite Draga Olteanu ”poante” din lumea de dincolo?

Draga Olteanu, chiar ea? 

O actriță care îi seamănă, ajutată de tehnologia „deepfake”, un program de inteligenţă artificială ce poate prelua vocea şi stilul de a vorbi al unei persoane, va spune ”ceva nou” în numele Dragăi Olteanu.

Echipa de producţie Pro TV vrea să închine acest ”moment special de Protevelion”  comediei făcute „ca pe vremuri”.  O comedie  ”veche”  fără vreo comedie în care să fi jucat însă Draga Olteanu. Nici nu o imită, o substituie.

Vasile Alboiu, care a lucrat la acest proiect, este director de creaţie la Pro TV , și spune că emisiunea de Anul Nou va avea  o secvenţă inedită cu regretata actriţă de comedie Draga Olteanu Matei.

”Am filmat pe croma cu o actriţă care seamănă cu Draga Olteanu Matei, pe care o veţi vedea la Protevelion, potrivit paginademedia.ro.

E şi o parte care ţine de scenariu, de script, care e cu totul nouă, pentru că Draga Olteanu Matei nu spune ceva ce a mai spus. S-a creat un clip special pentru asta. Cătălin a lucrat la partea de voce, care este de asemenea AI.”

 

TVR, Revelion 1996

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Sfinteasca-se numele Tau.
    Vie imparatia Ta.
    Faca-se voia Ta.
    Precum in cer asa si pre Pamant.

  2. As fi vrut sa ascult Vocea Mamei Mele daca Telefoanele erau Ascultate innainte de 1989 !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.