”Resping categoric” tehnica lui Iohannis

Se aglomerează trucurile electorale. Culmea, partidele nu sunt capabile să scoată din pălărie nimic nou. În schimb, președintele României recurge la cele mai jenante lucruri de a cîștiga simpatie pentru PNL. Nu introduc la acest capitol acuzele grosolane la adresa PSD. Mă refer la tehnica promovării vaccinului binefăcător și la defilarea carnavalescă pregătită pentru momentul în care acesta va sosi în țara noastră.

Apoi lansarea în compania membrilor Guvernului a Planului Național de Redresare și Reziliență. Ce este ăsta? Un plan făcut de ministrul pentru fonduri europene (validat de președinte, de Orban sau de SRI) solicitat de funcționarii de la Bruxelles pentru eliberarea fondurilor de sprijin în vederea redresării situației economice provocate de pandemie.

Ce conține planul prefațat festiv și propagandistic de nimeni altul decît de președintele Klaus Iohannis. Este vorba de visele albastre și roz ale ministrului pentru Fondurile Europene, anonimul și inexistentul Marcel Boloș. Este voba de o ciornă-plan pentru cheltuirea celor 30 de miliarde de euro pe care le vom primi probabil după omologarea în Uniunea Europeană a vaccinului și după adoptarea de către Parlamentul European a planului deocamdată respins de Polonia și Ungaria. Si care ciornă conține idei pentru măsuri și proiecte menite a readuce țara la o redresare economică măcar la nivelul celei care a fost în guvernarea PSD.

Dar cea mai tare farsă pe care președintele (mai corect, oamenii săi) a prins-o din zbor a fost cea cu directorul Direcției Apelor de la Tîrgu Mureș, înlocuit cu un nimeni în drum liberal. Dezvăluirea jenantă a fost făcută de presă și a avut meritul de a-l zădărî pe președinte atît de tare încît l-a determinat să reacționeze. Dar cum? Cu un ”vă arăt eu vouă!”

Președintele s-a umflat în pene că el nu permite așa ceva, că el este paznicul legii și al competenței profesionale: Un impostor uns de partid a fost debarcat spre a permite președintelui o declarație fals gosolană. A zis doar de ochii lumii că el nu permite așa ceva.

”Resping categoric orice demers de numire în funcții publice a unor persoane care nu întrunesc condițiile cerute de lege și nu au experiență în domeniul în care sunt propuse. Este inacceptabil, mai ales în perioada atât de complicată pe care o traversăm acum, provocată de pandemia de COVID-19, ca în poziții importante în structurile centrale sau locale ale administrației să fie promovați oameni mediocri, fără experiență, impostori sau alte persoane care nu dețin calitățile și calificările necesare.
Considerarea recompensei politice drept unic principiu de funcționare a statului este apanajul unei mentalități învechite și reprezintă totodată un afront adus cetățenilor și o frână în dezvoltarea oricărei societăți democratice. Sistemul bugetar nu mai poate fi cadrul în care își găsește facil locul o clientelă politică incompetent”.

Ia să punem noi lupa pe competenții validați (protejați, permiși, apărați, ignorați) de președintele Iohnnis. Întîi de toate, n-a observat că și la Direcția Apelor Sibiu s-a produs același lucru și în alte județe, cu zeci și zeci de funcții s-a procedat la fel. Trebuie totuși să deschidem lista cu înțeleapta Monica Ansie, rușinea educației în România. Apoi cu Ion Ştefan, zis Grindă, ministrul Dezvoltării nimănui.

Şi cu Costel Alexe, ministrul Mediului, post repartizat liberalilor de la Iași pentru că l-au adus pe Chirica cu postul de primar cu tot în PNL. Oricît am fi de îngăduitori, rușinea în materie de competențe stă și pe capul pleșuv al ministrului Finanțelor. Nu Klaus Iohannis l-a adus la Sănătate pe pupilul Sibiului, Victor Costache și, mai apoi, pe globetrotter-ul Nelu Tătaru? Nu știe nimic Klaus Iohannis despre secretarul de stat de la Sănătate, numitul Andrei Baciu, omul pus în numele lui Cristian Bușoi?

Era tot președintele României cînd Andrei Baciu, manechin și agent de echipamente medicale, a fost respins de pe lista guvernului Cioloș! Nu cumva și regretabila secretară și traducătoare de la Bruxelles, adusă peste noapte ministru la Justiție în guvernul Cioloș, ar trebui să-i umple obrazul prședintelui de culoarea zmeurei sau a ciumei. Nu de alta, dar este vorba de Raluca Prună!

Crede Klaus Iohannis că toată scena politică româneacă este atît de chioară să nu vadă că practicile tuturor partidelor politice în acești 30 de ani au fost aceleași. Adică să-și împingă neamurile, adepții și amantele în posturile importante.

S-a petrecut o stopare a fenomenului? A început președintele războiul împotriva proștilor de pe funcțiile publice? Ce să spun! Eventual, s-a mai rafinat. Declarația de mai sus președintelui cu ”resping categoric” este o simplă și banală prefăcătorie politică, menită a mai agăța cîțiva fraieri să voteze PNL în 6 decembrie!

Așa de tare ”respinge categoric” încît s-a grăbit să-i decoreze pe generalii de la STS, implicați în gestionarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 26

87 de Comentarii

 1. Ovidiu Ianculescu este inginer și, la numai 36 de ani, a ajuns directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș, o instituție cu peste 400 de angajați, care gestionează infrastructura de apă din șase județe. Nu a fost niciodată membru al unui partid politic și și-a câștigat funcția exclusiv pe baza pregătirii profesionale: a terminat o facultatea de construcții hidrotehnice, a condus șantiere și a dat un concurs pentru care a fost nevoit să stăpânească o bibliografie stufoasă și sute de pagini de legislație.

  La începutul acestui an, după ce conducerea Apelor Române a fost preluată de liberalul Ervin Molnar, Ianculescu s-a trezit cu trimișii acestuia în birou: i s-a pus în față o coală albă și i s-a cerut să-și dea demisia pentru că postul său era promis unui membru PNL. Ovidiu Ianculescu s-a consultat cu colegii mai experimentați și cu un avocat, dar toți i-au spus același lucru: „Copile, astea sunt vremurile. Nu te pune cu partidul aflat la putere, că te vor face praf”. Așa că și-a dat demisia.

  Când a ajuns acasă, Ianculescu a fost întrebat de fiul său de șase ani de ce și-a pierdut funcția și n-a știut ce să-i spună. Atunci și-a dat seama că nu vrea să țină capul plecat și s-a hotărât să riposteze.

  Mărturia lui ne arată cum funcționează, de fapt, depolitizarea instituțiilor publice promisă de Ludovic Orban în momentul preluării mandatului de prim-ministru: în domeniul gospodăririi apelor, 13 membri PNL fără nicio expertiză în domeniu au primit funcții de directori în ultima perioadă.

 2. Ca mai intotdeauna Dl Nistorescu dupa o „disectie” exemplara uita sa coasa „cadavrul”…Cu ce ne-am ales dupa demantelarea
  trucurilor ordinare ale Secu-iului? Cu constatarea deconcertanta ca se repeta o parodie veche de 30 de ani si astfel, prin
  accentul pus pe „clientelism si nepotism”, uitam de Directiile rebotezate ale Securitatii care CER OFITERILOR ACOPERITI din Partide, Guverne si Administratii Locale SA NUMEASCA OAMENI DE INCREDERE, aceasta fiind ADEVARATA EXPLICATIE!!! O fi uitat Dl Nistorescu cum il blasmefia pe Dragnea ca-si numeste „apropiatii”, facandu-se ca nu observa ratiunea procedurii, evitarea CONSERVELOR Securitatii, dar fiind un simplu aspirant al instituitiei criminale nu a scapat de ce-i era teama…
  Dovada, cominternista deplin conspirata Danceala i-a facut figura cu toate ca o crescuse la san…

 3. Si culmea culmelor, Johannis dupa ce joaca rolul de presedinte al PNL nu al tuturor romanilor mai are si tupeu sa-l invite pe presedintele PSD la festivitatile de ziua romanilor. Huuo!

 4. Când o campanie de vaccinare, curentă sarcină de servici a celor din Ministerul Sănătății și de organizare și monitorizare a reprezentanților ministerului în teritoriu, a ajuns să fie obiect de analiză în Consiliul Superior de Aparare a Țării este edificator unde am ajuns, și care este nivelul de înțelegere a celor care ne conduc.

 5. Planului Național de Redresare și Reziliență este solicitat,cum spune dl Nistorescu de UE,sa blagosloveasca birocratii cheltuirea celor XXXL miliarde !Pentru cei care nu le au cu „rezilienta” in economie,dar si in altele, inseamna revenire la o situatie anterioara,nu au gasit alta rima !
  Planul poate este bun,chiar exceptional dar in Romania de azi e un VAX domnilor,doamnelor,fără supărare :cand eram copil,condusul carului cu boi era o arta,acum disparută!Daca strigai „Cea”boii o luau la dreapta(la PNL),daca strigai”hăis „boii o luau la stanga(la PSD); Ceahais era un limbaj universal,cunoscut doar de boi si de conducatorul atelajului!Astăzi Romania este exact in situatia carului cu boi,de la clasa poolitica la media,peste tot,unii strigă „hăis”si altii”cea”!Ce nu pot obtine părerologii,poolitici si media,insirati ca randunelele pe sărmele de telegraf,atente la transmisii,este sa bage in viteză carul cu boi!La boi nu tine vrăjeala cu biciul,ca la cai,boii au viteza constantă!

  În perioada 1 inuarie 2007 – 31 decembrie 2018, România a primit de la Uniunea Europeană fonduri nerambursabile de 50,13 mi­liarde de euro și a contribuit la bugetul UE cu aproape 17 miliarde de euro. Potrivit datelor centralizate la Ministerul român al Finanțelor, țara are astfel un plus de 33,17 miliarde de euro, soldul pozitiv în relația cu Uniunea Europeană în 12 ani de apartenență la blocul comunitar. Pe ce s-au dus,cine stie:))

  Concluzia este ca pe termen mediu,”hai ca se poate”,pe termen lung,greu de imaginat!

 6. resping categoric orice afirmatie a acestui antiroman sparanghelist,incompetent
  da fu votat si isi permite sa puna toate gainile galbene in functie
  gaina galbena-termen pe care l-am auzit prima data in piata cibin-sibiu cu referire directa la raluica turcan,de la un vinzator de legume

 7. Gesturile de normalitate ale unui neonazist sadea, au fost si raman fente, simple sau duble, de depășire a adversarilor, pentru a inscrie în poarta adversă, ca apoi spectatorii fanatici si cei naivi sa aplaude la scena deschisa si sa-i scandeze numele, iar presa obedienta sa-i elogieze meritele tehnice sau si mai mult, măiestria sportiv politică.
  – Oameni falși sunt asemeni florilor din platic. N-au nici miros si nici gust. Au, în schimb, o culoare care poate fi schimbată cu orice ocazie.
  – omul fals e precum mâncarea artificială. Consumat, produce obezitate, boli cardiovasculare, psihice, diabet si Gusa Bazrdow.
  – omul fals e asemeni sasului. Are înălțime, dar n-are anvergură, are trup, dar n-are inima, are egoo supradezvoltat, dar n-are suflet, are neuroni, dar nu are sinapse, are prompter, dar n-are minte sa-nteleaga ce citeste si-nfine, are adulatori pupincuristi securisti neomarxisti si neonazisti,statut de sclav, vasal si pres din carpe, tesut mecanic.

 8. Un personaj PENIBIL prin el insusi, NU POATE FI CAPABIL decat de gesturi/vorbe PENIBILE. Stati sa vedeti cum se vor inghesui romanii la vot! Ca pe astia PENIBILI ii adora romanii.

 9. Pe mine ma enerveaza casca lui din ureche bine camuflata cu dop imitatie de piele.
  Lumea se mira ca johanes vorbeste parca citeste.

 10. Ca orice președinte ”competent” și ”patriot” român-minoritar german, Iohannis va ține discursuri ”mobilizatoare” în fiecare zi a săotămânii viitoare, inclusiv joi, după ședința CSAT, în care, cică, se va aproba strategia de vaccinare a populației.
  În fapt, își adună oastea de strânsură de esență opresiv militaro-medicală, pentru a pune la punct strategia pentru ca ziua de Sfântul Nicolae să-i aducă Parlamentul Său.
  O abureală idioată, prilej pentru alt discurs în care, atacând PSD, ce va mai lua din procentele PNL.
  Era să uit, jurnaliștii vor fi între primii vaccinați contra virusului, ca parte a unei prese ce atentează la siguranța națională…
  Vaccinuri eficiente, sau vaccinuri ce vor accelera comorbidități…

 11. „marius”, Natzimann nu e neonazist fiind un nazist de vitza veche, din tata-n fiu! Si ca sa-ti fie si mai clar, taticul lui
  a fost legendat de Comintern in cadrul GEG. Feciorul a continuat traditia BOLSEVICO-NAZISTA,aspect pe care daca il insusesti
  iti vei largi libertatea analitica. Stiu ca cere un mare efort si renuntari, dar crede-ma, totul o sa-ti apara mult mai clar
  decat ai putut identifica in aceasta ceatza propagandistica…Mi-am permis recomandarea intrucat iti apreciez majoritatea comentariilor, cu atat mai valoroase cu cat sunt intuitive, pentru ca cunoasterea nedublata de intuitie bate pasul pe loc!

 12. Cu propagandistul Jardan se rezolvă pe hârtie orice. Se vede de la o poștă că nu pricepe nimic, dar îi dă cu banii de la UE. Nota bene: în UE România a fost dusă de Convenția Democratică a lui Constantinescu și Psd-ul lui Iliescu. Ca să fim onești – ceea ce nu se poartă de lichele ca Jardan și ortacii lui. Nu înțeleg de ce un ins vulgar și prost ca Jardan nu-și vede de treburi în Ferentari sau unde-i place.

 13. pe cine slujeste iohanis ca nu face nimic pentru poporul nostru. acest individ faca caracter dezbina poporul in stil divide et impera. ordinele le primeste de la globalisti, acest individ e dusmanul tarii.

 14. Bre, voi ati vazut ce vad eu in seara asta pe aljazera(de aici vad orice canal strainez), sobolanii negri transportati cu madinile la gropile de gunoi dupa testari, si destui albi pe care au facut teste M.B. si occidentalii! De ce nu arata si in Romania pe canalele tv? Daaaa, oare de ce?! Se arata doar traseul aerian cu vaccinurile dar cum? De aici arata clar, pornesc la minus 70° cu avioanele nemturiei si ajung in Romania la minus 2 grade?! Voi chiar credeti ca romanii sunt prosti? Cat de prost te poti considera tu cetatean roman sa accepti un vaccin fabricat si obligatoriu mentinut la minus 70 grade si tie cetatean ti-l face la minus 2 grade? Voi va inchipuiti ca acel vaccin la minus 70-80 grade la momentul introducerii in organism poate distruge celule? Sau, nu cumva exista o grava problema de la -70/80° la -2° pentru eficienta acelui vaccin?! Upssss!, logica mea e cam dura dar realista si poate bolnavicioasa pentru multi caposi pusi pe decimare! Inchipuiti-va acesti latrai de lux pe o scena cu parul valvoi sau tepos de nervi, cu mustata si podoaba capilara alb negru, cu spume la gura in drum spre containerul de gunoi, schelalaind cu satisfactie:”AICI TREBUIE SA AJUNGEM”!, si au ajuns cu brio!

 15. SIBIU?
  Ieri a semnat un individ cu numele de TIMISOARA, evident, în dorința nătângă de a se substitui unei comunități ce nu pupă moaștele prezidențiale, comunități dotate cu spirit civic si conștiința apartenenței la poporul român.
  Evident, Sibiul înseamnă mult pentru România, dar nu înseamnă doar Iohannis, Turcan, Barna…
  Așa că postați mai răsfirat, băieți, mai răsfirați!

 16. Refuzul vaccin rus ieftin Acum de GUW trimete la moarte sute Ro pînă la primăvară!..

 17. Lua-v-ar dracu de tampiti, de idioti profesionisti ce va dati, scarbele dracului! Asa tratati, asa respectati voi bolnavii, tacnitii dracului? https://m.dcnews.ro/persoana-morta-de-covid-bagata-in-sac-de-fata-cu-alti-pacienti-infectati-care-e-explicatia-imaginilor-terifiante_787080.html
  Dar primesc salarii marite si bonusuri ca ucid cu buna stiinta intentionat! Cat despre malpraxis, sa nu crapati vai tacnitilor pana nu veti trai si indura ceea ce au vazut, trait bolnavii din salon cand ati bagat mortul in sac in fata bolnavilor din salon! Nici in kenia sau in timpul razboiaielor nu se practica asa ceva!

 18. Pentru Jardan Durais…desi de multe ori nu sunt de acord cu tine..de data asta uite..daca folosesti creierul si nu vomiti lozinci idioate hastagiene..SUNT DE ACORD CU TOT CE AI SPUS!
  Bine ..mai este un musteriu..TICA..ala e PARANOIC..nu ai ce sa te astepti de la un RETARDAT..ca si JOHANNIS!

 19. Dezastru liberal si in administrarea pandemiei incendiul de la Piatra Neamtz, in Bucuresti valori record de mult timp.
  Dezastru in economie sub guwernare liberala. Se poate si mai rau de asa. La americani incepe sa se resimta ca foamete. Cand o sa ajunga si pe Planeta Romanica cu Mandolina si Werner la butoane atunci sa te tii, ei sunt veniti la furat.

 20. Orban, despre instituirea unui lockdown după alegeri: O minciună gogonată. Economia nu ne permite, oamenii au nevoie de locuri de muncă
  Prima masura dupa casigarea alegerilor lockdown generalizat 🙂 🙂 🙂 si sta armata pe strazi.

 21. Generalii STS avansati iar si iar? Zici ca au luptat pe front la Stalingrad! Cand colo ei se ocupau de alegeri ca asa e in democratiile gen junta militara aranjate cu generali.

 22. Si totusi avand in vedere dezastrul uluitor in care se zbate domeniul sanatatii (zeci de mii de morti) depasit total de fenomenul COVID, reiese ca singurul om pregatit din guvernul ‘meu’ a fost doctorul Costache. Poate de aceea s-a si bucurat cand a fost ‘ajutat’ sa plece din acel cuibar de nepricopsiti. A ramas necompromis si cu o amintire favorabila.

 23. ‘În țara lui Nu_cunosc_dar_o_să_mă_informez …’ totul este posibil ! Liderul ‘ascuns’ al ‘PeeNeeLee’ nu era ( declarativ) de acord cu racolarea unor membri ‘PeeSeeDee’ pentru ca apoi să anunțe ‘acum s-a terminat’! Multe formațiuni politice au strigat ‘ NU / DE CE alegeri în pandemie ‘, dar niciuna nu a luat în calcul un boicot al acestora anunțat public aici și la Bruxelles. A apărut brusc AUR și avocata Șoșoacă, un ‘Vadim în fustă’, care mizează pe naționalism și drepturile omului, dar, în ciuda declarațiilor sale nu-i va putea apără pro-bono pe toți cei care au ieșit în stradă din spirit civic si au fost amendați de poliție/jandarmerie; într-un final aflăm că va candida pentru un loc în Senat iar președintele formațiunii la Cameră. Trista concluzie : toți se cațără pe interesele n(o/ă)rodului pentru a-și îndeplini … propriile interese. Din păcate, la fel ca în cazul Tribunului … idei frumoase care nu se pot îndeplini, în variantă populară : ‘ mult zgomot pentru … nimic ‘ !

 24. Individul asta de sparanghelist, hot de case, purtatorul de cuvant al pedeleprelor, care face ceva pe Constitutia Romaniei, isi inchipuie ca romanul chiar este un prost pe pare-l poate manipula dupa cum vrea el! Hai sa mergem la vot si sa-i aratam nemernicului si cu gasca lui de banditi ca nu suntem prostii lor, sa-i trimitem „acasa” sau Jilava unde le este locul!

 25. Generalii STS au fost avansati pentru ca „au luptat” cu tableta in mina ca sa iasa cine trebuie!

 26. Dorule! Scrii putin, prost, fara informatie utila! Esti exact cum te-am descris, esti Bacilla Fecalis, dar nu in intestin ci in sange! Adica toxic! Mai bine ar fi pentru tine, sa te exprimi prin onomatopee precum animalele! Du-te repede si ia gratis de 1 Decembrie fasole cu carnati prostovane de la Piedone! Asta stii! Matul plin si capatana goala! Nu fii trist mosule! Suntati cinspe milioane in Romania, si-au batut joc de voi copios si v-au furat pana si zaharul din ceai, alde Piedone, Buzatu, Oprisan… Nataraule!

 27. Piedone, Buzatu, Oprisan, Serban Nicolae si Alinutza Gorghiu care doarme linistita in buncarul ei atomic, dar de cateva zile am o revelatie …
  In fiecare zi ma intreb … la 5 mandate de parlamentar si inca unul in viitorul imediat, oare ce pensie speciala va primi „binemeritat” Orban Ludovic, care pe cartea de munca nu are decat 2 ani ca tehnician la Tractorul Brasov prin 87-88 ???

 28. Eu l-am votat pe Rares Bogdan, datorita a 2 initiative, care zicea el, se vor pune in aplicare, in prima milisecunda, cand va ajunge domnia sa europarlamentar! Criterii de competenta, in ocuparea functiilor publice. Doi, eliminarea totala a traseismului politic. Amandoua initiative, egale cu zero!!!! Ce vina am eu in ecuatia asta???? Am crezut intr-o idee, intr-un tel! Acum daca rares bogdan, e dauna totala, imi dau seama de ce nu zicea nimic de pensiile speciale. rares al meu, va avea si el pensie speciala, dar cel mai tare parlamentar cu cele mai multe mandate si cu cea mai mare pensie speciala va fi tot Ludovic Orban, asta ii va bate pe toti la fund cu pensia speciala de parlamentar, pentru ca nu a ratat nici un mandat din 96 incoace, vechime mare monser, la parlament, ca in cartea de munca bate vantul pe toate paginile. Si cand ma gandesc, ca tot eu l-am votat. Incep sa am migrene.

 29. Romania e frumoasa, realitatea e trista!
  Desteapta-te, romane, pana nu va fi tariu!

 30. Rares Bogdan! Te-am luat din postura de sclavete, de carator al olitei de noapte al decrepitului de Gusa,ai scapat de naveta Bucale-Cluj si te-am facut DITAI Europarlamentar! Inainte de alegeri te tavaleai pe jos ca o rama taiata, tipai, urlai, cerseai voturi! Ziceai:Eliminarea traseiamului politic, Examen pe functii publice, Extirparea pensiilor bazate pe necontributivitate! Pana acum nimic din astea, totul vid,totul vanare de vant! Ai capatat un dismorfism specific serpilor tropicali! Capatana ti s-a marit neobisnuit de mult, are tendinta sa se uneasca cu grumazul, gatul nu mai exista! Ai pilozitate excesiva, falangele mainilor sunt acoperite cu par, cred ca te epilezi si pe unghii, Te duci la Briusel pentru sopping, si viata dulce, nici tu nu stii rolul tau acolo! Merit sa ma dau cu capul de tocul usii de 4 miliarde de ori! Defectule genetic! Si pentru mortii de la Piatra Neamt ai o parte de vina! Daca erau pusi sefi de spitale pe baza de examen, poate se indura unul sa puna un bipolar diferential cu protectie la incendiu de 300 mA, cost 10 Euro! Un euro pentru un om ars de viu! Zi metastaza maligna politica? Unde sunt EXAMENELE PENTRU OCUPAREA FUNCTIILOR PUBLICE??? Vii acasa! Copii aruncati pana in tavan, dulciuri elvetiene pentru ei, aur greu la nevasta, cadouri scumpe la socri! Si pentru 10 Euro, 10 nevinovati sunt la 2 metri!!! Rares!!! Divinitatea sa iti ia posibilitatea sa nu te bucuri de ultimul eurocent catigat ca parlamentar!!! Ne-ai mintit pe noi alegatorii! Nu meriti!!! Ce inseamna un bipolar cu protectie diferentiala? Nu stii? Invata amalgam biologic cu de toate! Saltimbancule…..Imi provoci o scarba,esti o suina sociala….

 31. Cel mai infect, jegos, de nesuportat personaj din intreg spectrul politicii romanesti!Maimuta cheala Rares Bogdan. La 48 de ore dupa validarea functiei de europarlamentar sufoca, efectiv sufoca spatiul latrinei3!!! E prieten la catarama cu Bila de seu, Zeul Somnului(sa traiesti Badea pt epitete), Adi Ursu!!! Doua nulitati atat jurnalistice cat si umane! Doi parizeri imensi plini cu resturi proteice!!! Cat m-a pacalit protozorul asta! Cu ce am gresit Doamne! Am votat ce a promis, nu corpul lui…PNL este si va fi pt PRIVATI CEA MAI MATE TEAPA POLITICA DIN ROMANIA…Dupa 1 an cu PNL la putere,coruptia sufoca Romania, pute de pile si neprofesionalism pretutindeni, am bonuri de masa de la 20 de lei la 20.01 lei, crestere de 1 ban!!! Ionut Stroe se scoala la 12 cu zero ani pe cartea de munca si da interviuri in chiloti Catalin Botezatu, Alina Gorghiu vecina cu mine in Baneasa,proprietara de duplex de 400 000 de Euro, e fugarita, scuipata in ochi de Timisoreni, vrea mandat acolo, dansa fiind 8 ore zilnic pe scaun la coafor.Pensiile speciale stau bine mersi la locul lor, au trecut 200 de deseuri pesediste din primarii, la PNL cu bratele deschise, examen pe functii publice ciuciu, Medicamentele pentru diabetici lipsesc cu desavarsire din farmacii, si Ionut Stroe striparul in curul gol mai vrea o data pentru el si neamul lui viata dulce!!! Lipitorul asta de afise PENELISTE din anul doi de facultate nu-i prost deloc nu-i asa? Eu sunt imbecil, sa ma scol la 5, ca sa se scoale el la doispe….Rares Bogdan a umplut cu sarg statiunile Europei Occidentale latrinele cu proteine digerate, si altii se scoala la ora 4 in Romania,muncesc pe salar de 1800 de lei si ne pun dimineata paine calda pe masa…La ora aia, Alina Gorghiu, in duplexul imens din Baneasa, mare cat gara Obor doarme dusa,dusa…Ce frumoasa e viata in PNL si parlament! Cum sa nu depasesti 90 de ani..

 32. Dle Nistorescu! Reteta „magica” pt inavutire, pt imbuibare? Genialul cubanez, sahistul Raul Capablanca in jocul de sah cu sanse egale, avea ca metoda de castig „izolarea” pieselor adversarului, ex:nebun cal, tura ! Ataca apoi si castiga inevitabil!!! De 30 de ani in politica romaneasca aceeasi”reteta de succes”, izolarea presedintelui de tara, de realitatile cotidiene! Pupat talpile Presedintelui la Cotroceni, exacerbarea cultului personalitatii, bombardarea Cotroceniului cu stiri false, aiurea, incarcarea voita, in mod redundant a agendei Presedintelui! Apoi dupa neutralizarea presedintelui, cu ochii lucind de bucurie, barbia tremurand de emotie dat iama in bugetul tarii, pus in nestire AI NOSTRI sefi la decocentrate, vanzand pe nimic avutul tarii, ura, ura, ura!!! Am pus mana pe bucate, pe putere!!! Reteta e asa simpla de 30 de ani! Si eu asteptam de la maimuta rujata Rares Bogdan, EXAMEN PE OCUPAREA FUNCTIILOR IN DOMENIUL PUBLIC!!! Aici e „malaiul”,aici sunt marile devalizari, achizitii publice, functii publice, miliarde multe de euro…Iliescu fascinat de caratorul de olita de noapte Serban Nicolae a cedat,Emil Constantinescu a fost invins de Securitate, Basescu, atipic, a participat in mod egal la furt, Johannis ajuns in stare de Zen,de limba dulce si lunga a lui Rares Bogdan, nu stie, nu se implica, e neinteresant!!! Fura linistit Orbane! Cu izolarea figurilor usoare de pe tabla de sah, Capablanca a ajuns campion mondial la sah! Tu Orbane vei ajunge milionar in Euro….

 33. Intrebati seful SPP al sau – de ce boala grava sufera presedintele tarii …

  ASPERGER se numeste aceasta boala.

  VINA ESTE A POPORULUI (cei 6 milioane de prosti !!!) ce au votat un bolnav mintal in fruntea TARII NOASTRE !!!!!!!!!

 34. Rares Bogdan ne-a distrus iluziile de mai bine in tarisoara asta!!!! Puteam fi peste elvetieni ca nivel de trai… Dar cu scarnaviile astea, de unde? Cine mai crede in clasa politica romaneasca? Cred ca este trepanat mintal ala care se mai lasa tras pe sfoara.. O adunatura de gunoaie sociale, care nu isi dau unul altuia rudele afara din posturi banoase, cand vin la BUTOANE…Am fost ca popor in ansamblu facuti „in foi de vita”… Cioravaiala cat cuprinde la TV si dupa aia se duceau la curve si sprit impreuna…Frati de cruce ce mai…..Cine o mai pune botul la secaturile astea? Baietii cu minim pe economie! Munciti pana o sa cadeti lati, ca sa se scoale Ludovic Orban, Rares Bogdan la doispe, dupa o noapte de chefuit impreuna….CRED CA RAD ASTIA DE NOI, PANA LA LESIN… Pentru ei suntem niste gusteri, niste iobagi.. Cata pensia speciala de perlamentar care nu a ratat nici o legislatura va avea Ludovic Orban, 7000de euroi lunar, pentru o carte de munca goala goala. Si cand ma gandesc ca te-am votat. Ce-o fi fost in capul meu ??

 35. Astia zmeu jardan marele rus costi nu sunt oamenii lui Coldea…nu sunt etnici romani. Marele rus e rus…jardin si zmeu huni tatari gotzi si alte neamuri de hotzi infiltrati in statul roman unii prin alte servicii…toti copii lui Sorosh si dusmanii poporului roman…

 36. Dle Nistorescu! Prin comentariul meu de la 10.02 voi intra in istoria Cotidianului! Uitati-va cu atentie la toti presedintii din 90 incoace! Am dreptate? La o haita de lupi exista intotdeauna masculul alfa! L-ai invins numai pe El ai distrus haita! Iliescu izolat de popor, avand-ul ca paharnic, ca stolnic pe aprodul Serban Nicolae,a fost neutralizat ca o curca beata.Apoi voiniceste, cum ii sta bine romanui harnic, Adrian Nastase in tandem cu Dan Ioan Popescu, au distrus economia Romaniei si i-au vandut resursele! Cine e mai toxic din ecuatie? Serban Nicolae sau Ion Iliescu, Klaus Johannis sau Rares Bogdan? Cine deformeaza realitatea, cine pune opium in potirul regilor? Rares si Serbanel, strungarul cu 2 baza de la Mecanica Fina! E asa de simpla ecuatia! Nicolae Filimon Ciocoii vechi si noi, e asa de actual!!! Pute Romania pute de alde Dinu Paturica….

 37. Alina Gorghiu cred ca acum s-a sculat din somn, A avut somnul asa dulce, dar tare dulce… Cum dracu sa nu fiu frustrat daca eu sunt la baza piramidei contribuabililor romani? O tara putind de coruptie si nepotism in care 5.5 milioane de cetateni si-au luat lumea in cap! Medicul de la Piatra Neamt va ramane mutilat pe viata, medicina ca profesie, papa…Din cauza unei sigurante de 10 euro! Prosti, prosti, da multi!!! De maine daca toti romanii de la privat s-ar scula la doispe, ar sta in chiloti in casa, nu ar mai face absolut nimic, ar vorbi cu clientii pe telefon si ar incasa de la bugetul de stat 5000 de euro lunar ar fi bine??? Ionut Stroe stie bine acest lucru, are centura neagra si 10 dani la capitolul asta!!! Dar Ludovic orban ce sa mai zic, pensie speciala de perlamentar 6 mandate de stat pe scaun si facut gargara cu wiskey, 7000 de euro. Pai Basescu, Prigoana, Stefan Nicolae, Rares Bogdan sau Iohannis sunt mici copii pa langa tine Ludovicule.
  Daca brusc ar pleca in Europa Occidentala toti oamenii de la privat, ce s-ar intampla cu Romania? Cine ti-ar mai plati tie pensia speciala si vopseaua de par ?

 38. Sunt rătăciții in tranziție,. In tranziția către neființă,…desființare totală,. Zice ciumatu mascat, că nu poate face lockdown, pentru economie., Păi care economie bre, căci trăiești din imprumuturi, nu produci mai nimic, imporți mai totul, Iar ce este mai important decât sănătatea ? Termină virusul și te poți apuca de economie,. Așa crăcănat nu ajungi decât la un șut intre picioare, pe meritate.

 39. Ramane de vazut cati romani au coborat pe pamant ! Peste o saptamana. Semnalele arata ca foarte putini. Vor urma lamentarile la colt de strada, in fotoliul din sufragerie, etc.

 40. Pnl este la guvernare votat si de mine, Johannis este presedinte a 2-a oara votat si de mine! Orban este PM votat de mine ! Noi cumparam de miliarde de dolari jafuri de F 16, la a 10-a mana si in farmacii lipsesc medicamentele pentru diabetici….Repet PNL este la guvernare votat de mine cu 3 maini… Dna Gorghiu, Ionut Stroe, Rares Bogdan si dl Presedinte stiu de acest caz tulburator???? Sau este neinteresant….Rares Bogdan! ca un sarpe, ca o reptila te tavaleai pe jos, ca faci, ca dregi, ca ca, că că, ca că,…Si acum. Ludovic Orban te bateai cu caramida in piept ca in minutul doi ai sa desfiintezi pensiile speciale … Si acum ce faci ? Astepti 7000 de euroi pensia speciala de perlamentar 6 mandate cu cartea de munca goala ?

 41. Nu mai avem nimic,nu mai contăm decât să facem figurație la un haos tiranic, dirijat virtual, zis democra….

 42. De ce NU MAI PRODUCEM NIMIC ???

  Vina este doar a noastra – a ROMANILOR.
  Nu mai muncim – ci doar hamaim.

 43. Der Kapo, i-a decorat inainte pe generali STS, ca la 6 decembrie, „lucrurile” sa mearga bine!!

 44. Dle Nistorescu! Sunt deja in istoria Cotidianului. Am votat cu trei maini pe Iohannis, orban, Rares Bogdan si Alina Gorghiu, nu numai ca i-am votat, dar i-am si promovat, Nu mi-am facut familia de ras! Nu am furat, nu am dat in cap, tata a zis sa muncesc, sa am cultul muncii, sa nu stau ca o tinichea, ca un golan!!! Ce te faci, cand muncesti pana iti ies ochii din cap, si de uzufructul muncii tale se bucura altii, basca mai arzi de viu si in spitale! , acum nu-mi vine sa cred cat de prost am fost. Ce fac ei ? Dna Gorghiu! Aveti studii de drept! Dati o HG,o OUG, dar aduceti odata medicamentele pt diabetici! Nu le aduceti farmacistilor, pierdeti licenta!!! Simplu ca buna ziua!!! E asa usor…

 45. Eu ca inginer fac atatea artificii ingineresti, iti pui mainile in cap, dar utilajul merge brici!!! Ma folosesc de legile fizicii, nu le incalc!!! Dar enteres pentru medicamente vitale bolnavilor de unde? Alina Gorghiu!!! Tancul intoarce la tine in sufragerie! Mai muncim si noi in afara de epilat, pensat si scos banii parlamentari de pe card!! Ia vezi cu medicatia pt diabet poti ceva, ceva??? Sau peeseedee e de vina? Si daca e, rezolva problema nu sta ca o putoare, ca o tinichea cum spunea raposatul tata! La munca…. Rares Bogdan!!! Ai depasit anul de cand ai scapat de sclavia escrocului national Gusa Cosmin, de carator de olita cu manerul pe interior si scarpinat la talpi al infectului Gusa!!! Ce faci netrebnicule cu promisiunile promise! Citez! O ALTFEL DE POLITICA IN SLUJBA CETATEANULUI SI NU IN INTERES PERSONAL SI DE BANDA… Tu iti dai seama ce ai spus narodule??? Ai imputit Europa Occidentala cu prezenta ta infecta, de nimic nu esti bun!!! De diabet ai auzit narodule??? Politica in slujba cetateanului, ai!!! Dar tu, orban Ludovic, te-am votat sa sa desfiintezi pensiile speciale, a trecut un an si n-ai facut nimic, e clar ca astepti pensia speciala uriasa de 6 mandate, 7000 de euroi scrie pe tine, papagal cu parul vopsit care ai luat-o pe urmale lui Iohannis cu Pesedeeee e de vina pentru orice. Nu cred ca a fost un prost mai mare ca mine in toata istoria Cotidianului, Dle Nistorescu !

 46. Bravo Tică, ți-ai dorit schimbare ai votat schimbare ai primit schimbare. Lipsurile de care te plângi erau … Incluse. Ai primit all incluzive. Tică, ai coborat cu picioarele pe pamant ? Acum îți dai cu tesla in co… sau te faci ? Că vine 6 dec și te duci iar la vot, iar peste câțiva ani, chiar daca păstrezi tesla nu o sa mai ai unde sa dai. Menajeaza-te, nu mai rupe stampila pe albastru-galben, ca deja ai facut icter, esti deja verde.

 47. Vina nu este a poporului…nu mai fiti securisti diversionisti.
  Vina este a lui Johanis si Orban ei conduc si au putere. Daca eream eu la putere dadeam ordin si bani ca statul sa faca fabrica de nedicamente.
  Uie secureilor tradatori globalisti.

 48. Pe sobolanul de Rares Bogdan nu il intereseaza treaba cu arsii de la Piatra Neamt, cu lipsa medicamentelor pentru bolnavii de diabet… Cimpanzeul asta nu este in toate mintile…. Enteres, enteres, enteres… Asta nu are agenda publica precum a noastra! Dansul se guverneaza dupa alte legii! Imi vine nu de 3 ci de 4 miliarde de ori sa ma dau cu capul de tocul usii ca l-am votat pe Orban si pe Rares Bogdan!!! Tumoarea asta canceroasa trebuie, urgent, urgent extirpata din spatiul public!!! Asta o sti diferenta dintre un conductor de cupru si cel de aluminiu, ce rol are oxigenul intr-o reactie exoterma, ce e aia Entalpie de reactie, daca unesti O2 cu grasimi e de bine??? Il intereseaza faza cu Piatra Neamt la fel cum este interesat un posesor de Mercedes S Clase, care merge pe A3 cu 240 Km/h si pe marginea drumului este un hoit de caine! In conceptia lui Rares hoitul de caine suntem noi alegatorii dansului, suntem vulgari, prosti, nespalati, analfabeti, saraci, nu avem atribute de cetateni europeni ai secolului XXI….Merita sa murim arsi de vii, sau precum cainele de pe autostrada, calcati de cei bogati, potentatii zilei…. Caricatura asta biologica efectiv, efectiv isi bate joc de noi, ne ia la misto la modul grobian, pt el suntem niste cretini iremediabil…Tara arde si Rares Bogdan se piaptana…Alina Gorghiu! Te-ai sculat din somn din Penthouse-ul mare cat un teren de golf? A mai trecut o zi si medicatia pt diabetici lipseste! Nu te intereseaza si te intorci pe partea ailalta? Nesimtito! Satana si Sarsaila sa te mai voteze… Ce dulce e somnul in Baneasa, da dulce rau…..

 49. L-a mai vazut cineva in ultimii 4 ani pe Buldogul de Blaga? Are capatana impreuna cu gusa cam 87% din greutatea corporala! Si asta tot la Briusel este? Apara interesul Romaniei? Pute, efectiv pute de nesimtire si somn in exces! Alta lichea, alta tumoare canceroasa care traieste degeaba, consuma copios din banii bugetului si mareste amprenta efectului de sera! Pai daca este cat un bivol african! Efectiv, efectiv PNL a fost cea mai mare teapa din istoria Romaniei post decembriste!!!
  David sta la Ierusalim, pardon la Cotroceni si ii danseaza cu lauta in mana, Dalila, pardon dna Turcan!!!! Turcan=Dalila din Biblie…. Este de ras, daca nu este de plans!!! Pe asta nu as lua-o nici sa dea cu matura la mine in firma..Alta putoare, da putoare rau…. Nu esti tu noul Adam!!! Mesia al Romaniei, asta-i tehnica de care face vorbire Domnul Nistorescu, noul Moise care cu „toiagul din dotare” duci ca un far calauzitor, poporul roman in tara Canaanului unde este ace, brice si carice, pietele inchise de PNL, stat acasa cei de la stat, pensiile speciale bine mersi la locul lor pentru unul ca Ludovi Orban- 7000 de euroi, si privatii, haituiti ca Filistenii, sa crape de foame si sete in pustiul Iudeii, pardon, in Baragan, Dobrogea si Balta Brailei, ca a fost asa seceta acolo, de unde dracu irigatii!!!

 50. Bai David de la Ierusalim, pardon de la Cotroceni, iti danseaza cu lauta in mana, Dalila, pardon dna Turcan!!!! Turcan=Dalila din Biblie…. Este de ras, daca nu este de plans!!! Ce respingi tu categoric ? Ai respins categoric si traseismul primarilor de pa ciuma rosie, si ce buni sunt ei acuma, ai respins categoric si pensiile speciale si ai ramas cu respinsul, ca ele sunt bine mersi, doar trebuie sa ieie si tu pensie speciala, si L Orban 7000 de euroi, ca Rares Bogdan sta la Bruisel pe banii mei care ma scol la 5 dimineata ca sa muncesc pentru voi.

 51. Ce faceti fratilor? Metoda din sah a genialului Jose Raul Capablanca, „izolarea” figurilor usoare de pe tabla de sah, apoi atac decisiv si sah mat…. Nu sunt suparacios! Dle Nistorescu! Cine este mai infect pentru societate? Amarata aia din Craiova, care pentru un parizer furat din Market a luat 4 ani cu executare avand si un copil mic, paguba 5 Euro, sau Dumitru Coarna subofiterul de la Gradistea, Calarasi care se ducea acasa seara in oras beat mort la volanul Daciei, real pericol in trafic, iesit la pensie la 45 de ani, boala incurabila cica? Acum Coarna praduieste bugetul cu 20 000 lei lunar! Nu cumva Coarna a luat bani cu basculanta „nemeritat „pretinzand ca e bolnav incurabil? Nu cumva Coarna trebuie sa se „trateze:la Rahova sau Jilava si sa inapoieze „malaiul nemeritat”?. Ce paguba a adus reptila asta infecta Ronaniei, cate zeci de mii de Euro paguba, fata de 5 euro amarati de femeia din Craiova cu un copil mic, 4 ani cu executare….Ce pedeapsa merita Coarna????? Vrea in parlament la Calarasi din partea PSD!!!! Clar,clar orasul Calarasi este groapa de gunoi a deseurilor politice romane..Ce parere aveti de inegalabilul Cattani de Baragan, Dumitru Coarna bolnav incurabil cu 20 000 lei lunar, stimate dle Nistorescu? Amarata Craiova dauna 5 euro 4 ani cu executare, Dumitru Coarna, reptila hoata, paguba zeci de mii de euro, vedeta Bucale televiziuni, liber MONENTAN de la Rahova sau Jilava viitor parlamentar Calarasi… Romania te iubesc..Tarisoara mandra! Dai in hoti asa rau! Fii mai blanda cu hotii! De la 6 luni cu suspendare, da-le curat cazier! Asa te vreau Romania mea iubita….

 52. Domnilor de la Ierusalim si de la Palatul Victoria, Care sunt cele 7 sisteme de cristalizare ale materiei? In ce sistem cristalizeaza grafitul? dar diamantul? Care este diferenta intre grafit si diamant dle cu respinsul categoric? Amandoua sunt facute din atomi de carbon,ce este entropia dle Director executiv al antenei 3, dle zero pagini in cartea de munca dar cu 7000 euroi pensie speciala de perlamentar? Nu stiti? Banuiam… Va ajuta cumva, europarlamentarul Rares Bogdan ? Nici dansul nu stie? Anticipam….Domnule Rares Bogdan, cat este baza logaritmului natural ln? Nu stiti? Este e! Cat este valoarea lui e? Nu stiti? Anticipam….Pe ce va luati leafa, Nu stiti? Anticipam….Sunteti la o cafea, cu Buldogul Blaga? Da! Anticipam… Sunteti niste sisteme digestive parazite pe orice corp economic!Si nu numai… Paraziti in adevaratul consens… Stimati cititori! Va pufneste rasul, stand de vorba cu cei 2 paraziti, instantaneu, aiurea, aleator, sa iasa niste ventuze, sa se lipeasca in mod rusinos, de corpul dvs, si sa va soarba fluidele… ! Cine suge mai bine corpul gazda, de fluide? Toti sunteti meseriasi la supt…… din buget…. ma ia migrena ….

 53. Tica, minte de furnica, iar ai uitat sa-ti iei pastilele? Cine crezi ca are rabdare sa-ti citeasca ineptiile?

 54. Ce spunea ministrul transporturilor Ludovic Orban in 12 Iulie 2007 ???
  In parteneriat public privat se va finaliza şi tronsonul Ploieşti-Comarnic-Predeal-Braşov. Ministrul Trasporturilor, Ludovic Orban, spune că a dat un termen de 18 luni pentru demararea lucrărilor de execuţie. În acest regim vor fi construite autostrada Ploieşti-Buzău-Focşani-Albiţa şi autostrada Târgu Mureş-Roman-Iaşi. Ludovic Orban spune că termenul e realist pentru că până acum au lipsit banii.
  Suntem in 2020 si orban e PM, normal, dupa atatea „succesuri” ca ministru al transporturilor. Acum, daca a terminat cu autostrazile, vorbeste despre desfiintarea pensiilor speciale, in timp ce asteapta linistit pensia speciala de parlamentar 6 mandate-7000 euroi lunar. Simt ca fac tensiune.

 55. Domnul David, in timpul navetei spre Ierusalim zice „Resping categoric orice demers de numire în funcții publice a unor persoane care nu întrunesc condițiile cerute de lege și nu au experiență în domeniul în care sunt propuse. Este inacceptabil”. Alo, domnul David, Raluca de la Turcan, Alinutza de la Baneasa care doarme linistita, Rares Bogdan si Buldogul Blaga de la Bruisel de la shoping, sau chiriasii tai de la palatul Victoria, in ce categorie se inscriu ?? Ce fac ei e acceptabil sau inacceptabil ??

 56. @ Doru Popescu….etc

  Vina ESTE a TUTUROR celor ce I-AU VOTAT pe Johannis, pe Orban, pe Nicusor Dan, … pe. ….

  Hotarati voi daca acei votanti sunt sau nu sunt romani …. Daca fac parte din POPORUL NOSTRU sau nu !!!

 57. Eu Coarna Mitica v-am adus calea, adevarul, viata, plus condusul beat crita de la Gradistea la Calarasi timp de 10 ani, beat mort, beat in 30 come alcoolice..Eu am vazut iadul!!! Coarna s-a coborat din morti/ Cu moartea pre moarte calcand/Si celor din morminte/ viata daruinduleeeeeee….. Votati-ma prostovanilor! Va aduc pensie la 45 anisori( alti cretini, alti imbecili sa munceasca in locul vostru), dupa aia sanatosi tun, sa candidam la parlamentare…Traiasca PSD, traiasca nemunca, impostura, jegul si decrepirea Romaniei ca natie……

 58. IOHANNIS-Malpraxis împotriva poporului român

  Iohannis-PNL a eșuat în gestionarea pandemiei și a crizei economice, dovadă fiind picajul accentuat de încredere în președinte, cu PNL cu tot.

  Guvernul IOHANNIS-PNL a devalizat România și a lovit multe categorii sociale, ce TREBUIE să meargă MASIV la vot pentru a vota ORICE alt partid, dar nu-PNL-Iohannis:

  Săracii țării, lăsați fără măștile gratuite promise,

  Pensionarii furați la pensie de Guvernul Iohannis-Orban,

  Părinții copiilor a căror alocație nu a fost mărită și a celor lăsați fără tablete de Guvernul Iohannis-PNL,

  Părinții și bunicii copiilor ce adorm flămânzi, orfani de Tatăl-Președintele-Iohannis-PNL,

  Șomerii și familiile lăsate fără mijloace de trai de Guvernul Iohannis-PNL,

  Micii producători, scoși din piețe de Guvernul Iohannis-PNL în favoarea marilor retaileri,

  Bolnavii de diabet, tiroidă și cancer, cei cu alte afecțiuni cărora Guvernul Iohannis-PNL le refuză medicația și asistența medicală,
  Profesorii abuzați salarial de Guvernul Iohannis-Orban,

  Medicii, asistentele, ambulanțierii, medicii de familie, trimiși la luptă fără protecție de Guvernul Iohannis-PNL,

  Bugetarii cărora li se promite tăierea veniturilor,

  Profesioniștii patrioți din SRI, STS, din Ministrul de Interne,

  Nu în ultimul rând,

  Credincioșii României, ortodocși, catolici sau ai altor culte, sunt datori a vota împotriva Guvernului necredincios și antinațional Iohannis-PNL.

  Ieșiți masiv la vot, mobilizați-vă prietenii, vecinii și colegii, îndemnați-i la un BOICOT al PNL la alegerile din 6 decembrie, pentru a pune punct Experimentului-România!

  Eliberați România de PIROMANII trădători de neam, boicotând PNL la votul din 6 decembrie!

  Dacă simțiți românește,
  Votați orice partid românesc, în afară de PNL!

 59. Putem respinge demersurile anti-constituționale ale președintelui Iohannis, mobilizându-ne pentru a vota masiv contra PNL și amintindu-ne că suntem ROMÂNI, nu cârpe globaliste, actori de sacrificiu în Experimentul România!
  Mai nou, unde merge Zorro-Iohannis în campanie electorală pentru PNL, au loc cutremure, iar cetățenii sunt obligați să-și plece ochii când trece Dictatorul-Kappo-Sultan…, nu vrea să i se citească frica din ochi!

  Nu vom putea trăi cu frica-n sân,
  Momentele de demnitate rare,
  Trăiască veșnic România Mare,
  Ce numai sieși își va fi stăpân.

  O, Doamne mult slăvite, din moși și din bătrâni,
  Ascultă-a noastră rugă: noi vrem să fim români.
  Să-i ardem dintre neamuri pe Iuda și pe Cain,
  Să ne spălăm de ură, de teamă și venin.

  Trezește-te române și nu mai sta-n genunchi,
  Ești rodul cel mai mândru născut din vechiul trunchi,
  Ridică-te române, fecior din Decebal,
  Ridică-te Moldovă, ridică-te Ardeal.

  La focul care-nvie veniți de vă-nchinați,
  Români de pretuntindeni, veniți surori și frați,
  Pe inima speranței, jurați feciori, nepoți,
  O viață-n libertate sau moarte pentru toți.

  E trist să ai o Țară dezbinată
  E trist să fii în casa ta străin,
  Iar fratele să-țI stea rănit la poartă,
  Ca un Hristos între păgâni.

  Versurile de mai sus au fost scrise de poeți simțitori ai Țării Românești, versuri de mare actualitate, mobilizatoare și dătătoare de speranță.

  Ziua Națională este interzisă românilor de rând, dar nimeni nu ne poate opri să facem din fiecare zi o Sărbătoare a Poporului Român, aducându-ne aminte ce ne-a unit și întârit de-a lungul Istoriei.
  Ziua de 6 decembrie va fi o zi ca oricare alta până vom afla, noaptea târziu, dacă locuitorii acestui pământ mai au dragoste de România, ori o predăm în mâna celor ce o urăsc de moarte.
  Așa să ne ajute Dumnezeu!

 60. @Obs.Dacă și în Amr. s-a încurcat v.online, nu s-o defecta si aici!!Pot fraierii să scrie ce vor pe hârtie, ce se transcrie, o stie poate, doar câștigătorul,indiferent de sacii cu voturi”neconformi”,cu pelegrinajul tinerilor cu glugă
  în spațiile interzise de lege, de acuzele de fraudă, de neregulile semnalate,găsite nup..Aleșii sunt acreditați……vulgul a fost la urne..dovada că e democr…..OKai!Urmează si Mos Nicolae.

 61. Eu Alinutza, tocmai m-am trezit din somn, acum la 12.30 in buncarul meu personal cat un teren de tenis cu piscina din Bareasa, imediat imi pun ochelarii de telectuala si incep sa muncesc pentru voi. Vreau si eu o pensie speciala de parlamentar, doar cu 3-4 mandate, nu e mult doar 5000 euroi pe luna. Votati-ma impreuna cu Ralukutza si Monicutza si Violetutza, vrem la parlamentare. Rares Bogdan si Buldogul Blaga muncesc din greu pentru romani la Bruisel, vrem si noi aici in Baneasa, pardon in Romania. Jos ciuma rosie.

 62. Mama mea avea o pensie de 380 de lei, PSD-ul a facut-o de 740 de lei….Dar sa-n inteleg ca Veorica ne scapa de Sars-Cov 2 aka Covid 19? Cum facea? Il lovea pe Covid-uta cu brosa-n cap de-l muta genetic intr-un bland animal de companie? Se rastea la el,patriotic,ca la tante UE? Veorica n-a stopat pesta porcina africana. Cine crede autorul ca ne-ar fi pregatit de pandemia asta, declarata de OMS pe 4 martie, cine? Dragnea cu populismele lui? Tari cu lipsa lui de coloana si gargara de doi bani? Ponta care a fugit de Colectiv,programat,sa castige Dragnea en fanfare?
  Postacilor mari iubitori de pesede,partidul spionilor rusi,de dragul adevarului va reamintesc ca mai toti directorii de DSP-uri si de manageri de spitale din tara sunt pusi de pesedeu. Sunt politruci cu carnet de partid. Acum cateva zile RO raportase ca are 4000 de paturi pe ATI. Acum ni se spune ca sunt 731. Mare parte dintre decedati au fost rapusi si de nosocomialele din spitale. Stiati ca DSP-urile raporteaza de cateva ori mai putine infectii nosocomiale in RO fata de occident?
  Postacilor mari iubitori de penelei, partidul viitorului, Rares Bogdan, Buldogul Blaga de la Bruisel sunt cu voi, dar si aici in tara, Alinutza, Monicutza, Ralukutza, Violetutza, alaturi de Ludovic cel viteaz si Netutzu, cel mai mare doctor de apendicite din Husi suntin linia intai pentru ca voi sa va piteti trezi linistiti la 5 dimineata sa mergeti la munca pentru ei. Jos Ciuma Rosie.

 63. Te mobilizezi si votezi contra PNL?Pe cine ma rog?Pe Coldea din noul PSD sau pe neolegionarii marxisti de la Usereu cu ideile lor extremiste?

 64. Dle Nistorescu! PNL si dl Johannis au fost pt mine si cei care lucreaza la „privat” dezamagirea totala! Cireasa de pe tort e RARES BOGDAN! Am scormonit in CV-urile Geniilor de la PNL! Socul vietii mele! Dl Ludovic Orban e subinginer cu fff putini ani in campul muncii,e de profesie „atarnator”, Alina Gorghiu posesoare de „Buncar atomic” in Baneasa,e absolventa de Drept la Hyperion si Cantemir, e total, total exclusa din evidentele Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti cu 10 candidati pe loc. Beni Ardelean cu un amarat seminar de Teologie Baptista, e lupul moralist la toate televiziunile posibile,e membru de onoare la comitetul legislativ, religios si la alte comitete si comiții..In ochii PENELEULUI ai lui Rares Bigdan si ai dlui presedinte Johannis angajatii de la stat sunt indispensabili Romaniei ca oxigenul pe Terra, ca Uraniul, Plutoniul in bombele atomice necesare obtinerii paritatii nucleare.. Doamne, Doamne!!! Cand am votat PNL, Rares Bogdan si pe dl Johannis parca am fost in Duminica Orbului…La privati este jale, mare jale!!! Am colaboratori care si-au inchis afacerea, unii si-au redus activitatea cu procente intre 20-80%… Va voi arata la anul fisele fiscale! Nu mai vreau sa abuzez de invective la adresa celor de la „butoane”! Solutia este fff simpla. Votul stimati domni! Toti, absolut toti colaboratorii mei nu mai voteaza PNL! Vor avea socul vietii lor.Dle Rares Bogdan prin „hotia logoreica” administrata alegatorilor de BUNA CREDINTA, undeva in camp !cuantic, divin, clepsidra cu nisip a vietii matale s-a intors! Ai ales sa vii victima sigura unde va fi SCRASNIREA DINTILOR,!!! Si nisipul curge, curge….

 65. Ati vazut ce „studii” are Prisca, invitatul permanent al profesorului Voiculescu? A terminat doispe clase si a facut bineinteles ” facultatea de drept” la invatamant la distanta la Universitatea de Vest Vasile Goldis ( un fel de Veceul Garii de Nord!). Pai Viorica Dancila pe langa Prisca, Gorghiu,Ben Ardelean, este ca profesorul doctor Ioan Lascar de la spitalul Floreasca pe langa Vanghelie!!! Am vaga senzatie ca diplomele de absolvire a Majoritatii staffului PNL sunt HARTIE IGIENICA, DAR IGIENICA DE PROASTA CALITATE….Si eu vroiam de la nulitatile astea improspatarea, revigorarea Romaniei, reinduatrializarea ei…Ce examen pe functii publice, EXTIRPAREA PENSIILOR BAZATE PE NECONTRIBUTIVITATE, bla, bla..Toti sunt absolventi de niste Particulare obscure, jegoase, ce sa ceri de la ANALfabetii astia… Cand il vad pe Prisca la latrina3 am senzatia ca il vad pe cel redus mintal om din Romania, monument de prostie ca asta rar, rar mi-a fost dat sa vad…Efectiv am ramas nauc, dar nauc rau, cand am „scormonit” in CV-urile astora! Am dat de balegar, balegar, balegar!!! Ce este aici? Partid politic sau grajd?

 66. Vicepresedinte Guran la PNL??? E si mare boss pe la guvern… Guran ca si Prisca este PROSTUL DE SERVICIU al latrinei3… Iti pui mainile in cap cand vezi nulitatile astea de la PNL… Pai Viorica Dancila cu Facultatea de Petrol si Gaze din Ploiesti este la ani distanta fata de Prisca…Dna Gorghiu din ” buncarul atomic” din Baneasa ce zice de ” nivelul intelectual”al colegilor dansei din PNL??? Pardon! Si dansa este dauna totala, da totala rau… Cu dreptul la Hyperion si Cantemir nu ai atribute de Academia Romana!!! De femeie de serviciu la Google da, de trei ori da!!!.Efectiv un om normal la cap nu mai are ce sa comenteze la adresa acestor gunoaie sociale, care paraziteaza un fost PARTID ISTORIC…Viorica Dancila scuze femeie!!!! Pe unul ca Prisca il zdrobesti intre unghii ca pe un paduche, Prisca este in evul mediu pe langa dvs… El crede ca soarele se invarte in jurul pamantului si ca Rares Bogdan este noul Mesia… Prostia la astia cat cantitatea de Cromoplatin din parul lui Ludovic Orban si Catu….Mama mea avea o pensie de 380 de lei, PSD-ul a facut-o de 740 de lei…

 67. Prisca si Ben Ardelean i-am CREZUT initial ca sunt intelectuali, oameni aplecati asupra studiului, care au depus un travaliu intelectual imens de au ajuns unde au ajuns! Basca, cate trei limbi straine de caciula si studii postuniversitare in Londra… Cand colo mizerie tipic romaneasca!!!! Un seminarist baptist si un prostovan cu o PARTICULARA LA FF facuta in vestul tarii… Un popa cu un prost=umorile latrinei3… Efectiv, efectiv am ramas fara cuvinte… Si Ludovic Orban subinginer cu cartea de munca gol goluta topaie ca o capra in calduri, vopsit la capatana Cromoplatin la greu, in toate culorile curcubeului, cutreiera tarisoara asta in lung si lat,care tarisoara pute de coruptie si inapoiere sociala si economica, si tine campanie electorala in favoarea PNL, zicand ca vezi Doamne, PNL este pt Romania ca celulele albe din sange, limfocitele T. Eu cred ca PNL acum este pt Romania ca Bacilla Fecalis in sange! Mare diferenta intre ce gandesc dansii despre EI si ce gandim noi despre Ei n-așa?????

 68. Votati PSD votati saracie, prostie, feudalism, inapoiere tehnica, sociala, intoarcerea anilor 1320! Pesedeul a adus Romania la marginea Europei Civilizate! Votati Serban Nicolae, Nicolicea, plesoinanu, votati IESIREA DETINUTILOR DIN PUSCARII…
  Votati PNL votati o iluzie de zile mari, Iohannis care zice ca respinge categoric … traseismul, numirile politice fara concurs, sau pensiile speciale, face exact invers, tine in brate toate nulitatile de la peneleul lui, care unii fac gargara de la Bruisel si altii de aici din Bucuresti, iar eu, sa ma scol la 5 dimineata si sa ma duc sa-i platesc Cromoplatinul lui Ludovic, sau piscina Alinutzei, sau shopingul lui Rares Bogdan ???
  Votez orice, dar nu PNL.

 69. Eficient mall, mall-eficient, ia-te de mână cu cei care au alune strânse la ciorap în loc de ouă în spielhosenii second hand, bagă-te sub pat ori stai pe cuptor și ronțăie stixuri, bea zece sticle cu bere la pet și privește la tv cum vor merge la vot cetățenii care au răspuns la întrebarea: ”cine e vinovat de criza sanitară și economică?”
  Cei cu întrebări ca tine, sunt din categoria fătălăilor în jur de 40-50 de ani, care trec strada doar împreună cu alți două sute, orientându-se după ghidul ce ține deasupra capului o plăcuță suedeză personalizată pentru Iohannis, Cioloș, Barna sau Ciolacu…
  Stai, dracu acasă și suferă după aia, ”eficientule…rău”!
  Sau citește ce spun alții, dacă ești un idioten ce tinde spre perfectiune.
  Dumnezeu te are în pază, vrei nu vrei, e mai ”eficient” ca serviciile lui Iohannis, pune mâinile pe piept și așteaptă alegerile, o săptămână trece repede, pe urmă ieși din bârlog și zbiară că au câștigat fix ăia cu care ai fi vrut să votezi, dar nu te-a lăsat mămica aia cu pensie de 700 lei.

 70. Tin sa subliniez un lucru! Saint Gobain Romania, voteaza in integralitate contra PNL-ului… Maimuta rujata Rares Bogdan mai mult rau decat bine face peneleului…. Regret profund ca am votat cu PNL si dl Iohanis…. Peneleul se imbata cu apa rece… Isi va lua la alegeri un topor in ceafa… Imbecilii din peneleu si-au dat seama ca diaspora ii va scuipa la alegeri SI AU REDUS BIROURILE DE VOTARE DIN STRAINATATE CU 30%! E bomba mediatica n-așa???? Popa baptist de Beni Ardelean sa industrializeze tara???? E de ras si de pasalac…pute Peneleul de absolventi de Spiru, Cantemir si Hyperion… groapa de gunoi Glina e la ei..

 71. In atentia tuturor jardanilor, zmeilor, costi, rade de prost si care mai sunt, deschideti-va mintea, inima si sufletul! Nu exista nimic mai de pret pe lumea aceasta ca iubirea de mama, de tata, de limba, de tara!
  „Dacă vrei pace, iubește-ți națiunea. Liderii înțelepți au pus mereu pe primul loc poporul și țara.VIITORUL NU APARȚINE GLOBALIȘTILOR. VIITORUL ESTE AL PATRIOȚILOR. VIITORUL APARȚINE NAȚIUNILOR SUVERANE ȘI INDEPENDENTE CARE ÎȘI PROTEJEAZĂ CETĂȚENII, ÎȘI RESPECTĂ VECINII ȘI RESPECTĂ DIFERENȚELE CARE FAC CA FIECARE ȚARĂ SĂ FIE DEOSEBITĂ ȘI UNICĂ”, A SPUS PREȘEDINTELE DONALD TRUMP, ÎN SEPTEMBRIE 2019, ÎN FAȚA ADUNĂRII GENERALE A NAȚIUNILOR UNITE.” Calin Marchevici

 72. „După ce lucrurile se vor așeza, realizările lui Trump vor începe să fie recunoscute.

  A redus taxele și a simplificat legislația federala, a reușit să ajungă la cea mai mică rată a șomajului, inclusiv în rândul americanilor de culoare și al minorităților etnice și rasiale. A reușit să schimbe configurația Curții Supreme și să obțină aici o majoritate constituțională de 6-3, un lucru pe care niciun președinte nu l-a reușit.” C. Marchevici Unde s-a mai intamplat asa ceva? Oare unde? Unde a fost dat jos un guvern care avea un program articulat, pus in functiune ca sa-l schimbe cu premierul meu de neinlocuit Orban & guvernul lui?

 73. core Ce faci tu se numeste manipulare emotionala. Stai tu linistit,cand parintii te tradeaza si iti amaneteaza viata ,ii ierti, dar nu-i uiti si este bine sa fii distant. Lasati voi gargara ieftina. Dar mamelor si tatilor nu le e dor de copii. De diasporezi cum ii injura si voteaza cu ura PSD. Invers nu trebuie sa mearga? Am mai spus-o, bunicii au luptat in razboi, copiii i-au tradat acceptand comunismul. Multi ajungand la puscarie ca au luptat si pe frontul de est. Apoi,copiii ajunsi parinti si-au tradat proprii copii ce au luptat la revolutie, votand tot comuniusmul. Ce spui de asta ?Generatia ipocrita care cica ne tin noua acum lectii de morala.

 74. Dumitru Coarna s-a trezit din morti/Cu moartea pre moarte calcand/ Si celor din morminte/Viata daruindu-leeeeeee. Dumitru Coarna pensionar la 45 de ani, sugand din bugetul Romaniei 20 000 de leusteni lunar, bolnav incurabil,acum pleznind de sanatate, vrea la Calarasi in parlament sa industrializeze Romania, dansul nestiind diferenta dintre fier si lapte batut… Crunta deziluzie pentru Coarna!!! El stie toate tipurile de vin din Baragan, de tuici, de pruna, de caise, de boasca…. Pentru el tehnica, noul, It-ul, revolutia industriala sunt ca tabelele de logaritmi pentru Diana Tusa de la PSD…Nici Iosif Buble nu stie ce este tabelele cu logaritmi! Iosif stie partile dorsale, moi si dulci ale profesorului Voiculescu! E de ajuns pentru el! Diana Tusa! Fa femeie! Ce este mai greu? Un kil de lână, sau un kil de plumb? Daca nu stii,intreaba-l pe Iosif Buble! Iti va raspunde cu sinceritate, PLUMB! Sa ii spui ca este narod, un mare narod! Altul este raspunsul….Coarna!vin-o mosule repede la Calarasi! E asa seceta acolo. Salveaza-ne mosule de foame…. Fa-ne pensionari la 45 de ani, noi avand boala incurabila mosule….Te asteptam mosule la gara cu majorete si covoras rosu mosule.. Ave PSD, PSD, PSD, PSD! Traiasca Coarnaaa…

 75. Mdea, el nu permite domle dar … a uitat de berbeceanu! Alt ciudat care a murdărit demnitatea funcționarului public, dacă mai e vreuna, cu felul jenant cross-viteză în care a promovat în specializări pînă a devenit compatibil cu funcția de care pretenii politici vor musai să își lipească fundulețul incoruptibil! De ce oare!? Mister total! Care e șpilul ce le iese peneleilor din asta că nici membru PNL nu era!

 76. Zmeule, comentariul meu inspirat din articolul excelent al dlui Marchevici, am vrut sa aiba un caracter strict uman si tu ai sesizat. Parintii sunt unici, ii iubesti, te iubesc, esti un copil fericit. Realizezi ce mult iubesti limba materna, atunci cand vorbind intr-o limba straina, oricat ai studiat-o, tot are nuante ascunse, pe cand in limba noastra si pauzele spun ceva, inflexiunea vocii, cuvinte cu subinteles… Nu se poate sa nu o iubesti. In ce priveste tara, esti legat de locul in care te-ai nascut, ai copilarit, ai avut prima iubire, excursiile cu prietenii.. niciunde nu ai acel sentiment de apartenenta la un loc al tau. Pentru argumente mai putin sentimentale iti recomand articolul dlui Marchevici. La multi ani de Ziua Nationala a Romaniei!

 77. Mai e putin/Mai e un pic/ Pana la marele nimic… Vor veni alegerile! Alina Gorghiu din buncarul atomic, mai sta sigur, sigur 4 ani la caldura! Diana Tusa la fel… Prisca, Beni Ardelean si ei vor sta sigur in ” cuib”…. Dupa alegeri numele Tica pe acest forum, va fi vanare de vant, colb de uitare… Mortii de la Piatra Neamt, s-au uitat, cei de la Colectiv așijderea… Primarul cu motorina si cu pistolul la bracinari din anii 90 din piata Crangasi este pe cai mari…Am obosit…..Dupa alegeri ramaneti cu Prisca, Gorghiu, Dumitru Coarna, Vanghelie! Ce mai este de spus? Spuneti dvs stimati domni….

 78. & psnews.ro
  ,,Institutul Cantacuzino a lansat un nou produs, care se administrează în perioadele cu infecții respiratorii” , ?

 79. Core Generatiile difera. Tu ai copilarit intr-un fel. Altii au calatorit,au mers cu prietenii si in alte tari si s-au sinmtit bine si acolo. Ai amnitiri de acolo unde te-ai simtit bine „Acasa ” inseamna acolo unde esti bine cu tine insuti. Acasa este acolo unde poti fi ceea ce vrei. Acolo unde iti poti creste copii .Respectul ti-l castigi sau ti-l pierzi in functiie de ceea ce esti sau ceea ce faci.Nu avea tu grija altora, nu toti au trait aceeasi copilaria ca a ta. Poate ca unii au fost mai fericiti ca in comunism au parasit tara .Unii sunt fericiti sa fie alaturi cu prietenii,nu conteaza unde. Lumea e lunga si lata. La fel, poti fi fericit alaturi de familie,acolo unde esti. Orice limba este frumoasa. Nu suntem buricul pamantului sa spui ca avem cea mai limba dulce si frumoasa,alta n-o gasim. Deja e propaganda .Stii cate dialecte au chinezii? Si fiecare e mandru de dialectul lui din zona natala. Dar nu spune ca este mai frumoasa decat a altora.Dar sa lasam asta,parinti sunt cei care fac sacrificii sa te creasca,sa te scoleasca si sa te fereasca de rele. Corect? Tu citesti cate cazuri de parinti care-si maltrateaza copiii sunt in Romania ? Care isi violeaza copii, merg la birt si le bea alocatia. Tu nu vorbi din carti. Realitatea este alta. Educatia lipseste acestui popor. Stiu ca in comunism tare mai frunmos erau prezentate toate. Totul era ideal in Romania. Ceilalti erau dusmanii. Limba noastra o comoara, a altora amareala. Noi nu aveam crime, violuri sau gay, nu, totul era perfect. Ascuns sub pres. Si invers, copiii care-si maltrateaza parintii. Dar nu cumva este ceea ce au vazut in copilarie? Asa ca, idealul prezentat de tine e in carti. In realitate,cei descrisi de mine voteaza PSD. Pentru un kil de tuica isi tradeaza copilul sau parintele.

 80. @ Guvernarea liberală ar putea arăta și faptul că s-a boierit și poporul, care stă în carantină datorită restricțiilor, guvernul având responsabilitatea asigurării celor necesare existenței, nu numai liderii liberali , boierii de odinioară și aspiranții actuali la poziții sociale de boieri, boierași, beizadele, nu ca la , 1437-1437 ,1514, 1784 ,1821, 1848, 1907, 1933, 1989, când mai făceau răscoale și revoluții, ?

 81. Zboară ,zboară zmeulet. Ai rămas cam singur pe cerul icteric, Jardanel s-a dat brusc la fund, pe Ticușor la lovit puternic în cap bumerangul votului anti pesede, wasp e in vacanță. Ia sa te vedem și pe tine in câteva luni cu Alinuța ralukutza, municutza și violerutza coordonate magistral de subinginerul Ludovic viitor pensionar special cu 7000 euro lunar. Zboară zmeulet zboară …

 82. Zmeule, recunoscand ca este reala partea intunecata de care vorbesti tu, cred ca cei alesi ar avea datoria de a educa si a ridica nivelul de comportament in societate. Nu abandonul este solutia ci implicarea, dedicatia cu toata fiinta daca-ti iubesti tara. In ce priveste celalat aspect, este o vorba inteleapta: daca vrei sa iubesti lumea, priveste-o de la distanta, daca vrei sa cunosti lumea, priveste-o de aproape.

 83. Ce pocitanie dusă pe sfoară spre zări străine, această creatură, plină de ură şi dispreţ pentru tot ce-i românesc şi nu piere, oricât de multe javre s-ar înhăita spre a sfîrteca , asmuţite cu ceva valută, trupul istovit de lupte seculare a unui popor ce nu poate fi îngenuncheat, oricâte scursuri ar aduna străinii în solda lor !
  „Omul nou”, creat după urâţenia şi hidoşenia fizică şi morală a unora ca Soroş, a găsit în nişte secături ca zmeu, un rebut cu copilărie ratată, urât de ai lui pentru cine ce ştie ce hibe, probabil un „inversist” care a spurcat prin apucăturile lui pidosnice, prin indolenţa, lenea şi obrăznicia lui nu numai biata familie, ci şi mica lor coomunitate în care trăiau.
  Ajuns afară unde farmecele-i bolnave erau apreciate la adevărata lor valoare , uneori chiar şi la 100 de euro , nefericitul s-a simţit realizat : un rebut perfect care urăşte normalul şi firescul, ba chiar şi pe cei care l-au adus pe lume şi locurile în care l-a slobozit !
  „Educaţia lipseşte acestui popor”, o zice el care este un mic exemplu care susţine afirmaţia :
  un tembel pe care străinezia l-a generalizat în formarea impresiei pe care unii ca el o impun prin ceea ce fac şi susţin cu atâta ură şi dispreţ.

 84. Credinţa, buna cuviinţă, dragostea de neam şi ţ(Ţ)ară, priceperea în perpetuarea prin urmaşi, pildele şi zicătorile, înţelepciunea nativă şi umorul sănătos proprii românilor din cele mai îndepărtate şi înglodate localităţi ale României sunt dovezi incontestabile ale ale unei educaţii individuale şi de grup , pe lângă care educaţia unora de care beneficiază cei şcoliţi astăzi de diferite onguri pare mai degrabă o îndoctrinare perfidă, străină de interesele acestui popor, pe termen lung devastatoare şi pentru cei atât de uşor ademeniţi, aproape pe nimic cumpăraţi, ce vor fi la rândul lor aruncaţi peste bordul ambarcaţiunilor eşuate nu doar ideologic, dar şi umunitar !
  Urâtă viaţă mau târăsc unii după ei în scurta lor trecere la cele ce cu adevărat contează !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.