Restricţii de circulaţie pe DN1

Traficul rutier va fi restricţionat pe timpul nopţii, în perioada 29 – 31 martie, pe un sector al DN 1, pentru executarea lucrărilor de montare a reperelor topografice pe pereţii pasajului inferior Băneasa, informează vineri Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR), printr-un comunicat.

Restricţii de circulaţie în timpul nopţii pe un sector al DN1, până duminică dimineaţa

Restricţiile vor fi între km 7+345 şi km 8+000, pentru executarea acestor lucrări. Astfel, în noaptea de 29 martie, ora 23:00 – 30 martie, ora 5:00, circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă a Pasajului Băneasa, sensul de deplasare Ploieşti spre Bucureşti.

Totodată, în noaptea de 30 martie, ora 23:00 – 31 martie, ora 5:00, circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă a Pasajului Băneasa, sensul de deplasare Bucureşti spre Ploieşti.

„Cu excepţia intervalelor orare menţionate, traficul autovehiculelor se va desfăşura în condiţii normale, pe ambele benzi ale sensurilor de deplasare”, se menţionează în comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.