Restricţii de comunicare pentru Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii, juraţii şi personalul instanţei, relatează AFP.

Această decizie a judecătorului Juan Merchan, care va prezida din 15 aprilie dezbaterile în procesul fostului preşedinte american pentru cumpărarea tăcerii actriţei de filme pentru adulţi Stormy Daniel în 2016, este anunţată la câteva ore după publicarea de către Donald Trump pe reţeaua sa Truth Social a unui atac la adresa magistratului şi a fiicei acestuia.

Fostul preşedinte republican al SUA, Donald Trump, a obţinut luni la Curtea de Apel din New York reducerea la 175 de milioane de dolari, de la 454 de milioane, a cauţiunii pe care trebuie s-o plătească în urma condamnării sale într-un proces civil pentru fraudă financiară, însă a eşuat ca, în dosarul penal legat de cumpărarea tăcerii actriţei de filme pentru adulţi Stormy Daniels, să obţină amânarea judecării acestuia dincolo de data de 15 aprilie, notează AFP şi Reuters.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. in momentul cand judecatorul si fi-sa au donat si au facut campanie pentru democrati, ala nu e atac, ala e doar o prezentare de fapte si a coruptiei din ce a fost sistemul juridic american

 2. „reducerea la 175 de milioane de dolari, de la 454 de milioane”

  -se numeste „ajutor social”
  inventie BOLSHEVICA patentata in U.S.A.

 3. Subscriu, Ghro. Twain ar fi spus că mizeria ar fi văzut-o și un cal chior taman din Idaho, dar nu și mainstream presa.N-a mai rămasare lucru din Murika azi, apropo de protecția militară, „umbrela” ciuruită NATO.

 4. I,plicat pina in git in politica,sponsor al democratilor,ce obiectivitate poate aplica asa zisul judecator american?
  asta e faimoasa „democratie”-o desantare in incalcarea principiilor judecatii,”adevarat”ca astia „se supun numia legii”-legii junglei,confuziei dintre justitie si politica,asa le-au spus lor fondatorii,sa-si faca de cap cu banii si sa ruineze Justitia la ei si in lume prin influenta nefasta.
  Asta nu e judecator ci cirpa a banilor democratilor,dusmanii lui Trump,atit de „democrati”ca aducind raul pe lume,au transformat America in tara faradelegilor.Totul la ei este arma,violenta,rasism,ura si lupta permanenta dirijata din spate de neoamenii ce au pus mina pe sinistra sinistrelor lumii.Doar demagogie ,strat gros de minciuni si desfrau.

 5. Și ăsteia îl plâng pe Navalnâi!!??
  E super pilotaj politica democraților. Ce șoric trebuie să ai la obraz să faci atâtea porcarii iar lumii săi spui că tu ești Farul umanității. Și să vezi, poolimea crede udându-se de „fericire” ..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.