Rezultat ciudat la Ploiești, care trimite câinii în infern!

Sâmbătă, 6 aprilie, a avut loc la Ploiești meciul dintre echipa locală Petrolul și FC Voluntari. A fost o revedere destul de rapidă între jucătorii prahoveni și fostul lor antrenor, Florin Pârvu, care imediat după despărțirea de lupii galbeni a semnat cu gruparea ilfoveană.

Și pare că a fost decizie inspirată a celor de la  FC Voluntari, pentru că echipa s-a impus cu un incredibil scor de 4-0 pe stadionul Ilie Oană, spre stupefacția fanilor prahoveni veniți la stadion. Pe banca Petrolului, după plecarea lui Pârvu, se află ca interimar secundul acestuia Florin  Stângă.

Galben-albaștrii parcă nici nu au venit la meci, deși adversarul era unul inferior valoric pe hârtie, amernințat serios cu pericolul retrogradării directe.

Ceea ce s-a petrecut pe stadionul Ilie Oană dă destul de mult de gândit, pentru că Petrolul a fost pur și simplu ca un partener de antrenament pentru echipa care avea mare nevoie de puncte și prin modul în care nu i-a pus acesteia nici un fel de probleme sigur va declanșa un nou scandal din partea dinamoviștilor, prinicipalul rival la evitarea retrogradării directe fiind Voluntari.

Dinamo are un meci foarte greu, la Galați, cu Oțelul și dacă va pierde va fi la patru puncte în urma ilfovenilor.

Dinamo a făcut mult tărăboi și etapa trecută tot la meciul Voluntarilor, care au învins acasă cu 1-0 pe Hermannstadt.

Doi moldoveni, mijloașul Rață și fundașul Armaș au netezit drumul colegilor lor la Ploiești, pentru ca apoi doi atacanți, veteranul Nemec și Merloi să mărească proporțiile celui mai sever eșec acasă pentru Petrolul în ultimele trei sezoane.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

  1. Aluziile la o potentiala intelegere pe sub masa sunt ridicole. Toata lumea stie ca, sub regimul Burleanu, fotbalul romanesc este de o corectitudine exemplara.
    Nici nu e de mirare, cine nu a auzit de celebrul fotbalist Burleanu? Decat un nimeni ca Gica Popescu, un infractor dovedit chiar in ziua alegerilor, mai bine un star precum Burleanu, care a jucat si la nationala de ping-pong.

  2. apoi e normal sa se mai invarta roata, ca mai demult dinamo dicta cine trebuie sa retrogradeze.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.